QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 01:14)
Tik man pirmoj foto iki visiško tobulumo trūksta, kad nebūtų nukirstas alaus taurės viršus... Visa kita super! Ir makro įspūdingai atrodo
kokia technika macro naudoji?
QUOTE(airv @ 2010 07 08, 12:56)
Ir dar viena su ta pačia mergina. Šita man įdomi, gerai žiūrisi.
idomi. gal jb bandyk. as dar pazhaisciau su spalvom cia.
QUOTE(airv @ 2010 07 08, 17:03)
Dar viena jūsų 'teismui'. dėl spalvų abejoju, neperpilka?
man sita gera. viskas ok manau. gal siek tiek contrasto, kad baltos atsirastu kai kur.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 17:22)
Vakar šiek tiek pafotkinau savo jaunesniąsias sesutes...
man truksta ryshkumo. uzkliuvo ir patiko tik 2, visos kitos nuobodokos, gelsvos.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 22:24)
Ar tikrai visada skirtingos nuotaikos netinka?.. Pvz. linksmas-liūdnas, patenkintas-nepatenkintas visiškai nederintinas variantas?..
manau tinka, kontrastai yra idomu, bet jau laaabai reikia suderint viska grazhiai, o cia reikia akies, praktikos..
QUOTE(Rico @ 2010 07 09, 23:13)
Pralinksmint sugalvojau
Sesuo buvo vestuvese ir atsiunte keleta geriausiu kadru... is pradziu galvojau juokauja, kad cia fotografo atiduoti darbai
o paskui tai luzom
eik tu sau ;]]]]]]]]]]]]]]]]
nerealiai. pralinxminai mane, man patiko ypac melynos, grynai su lempute
oi negaliu ;]]]]] bet be [parkiu cia zmogelis.
QUOTE(antajo @ 2010 07 10, 10:49)
nzn as vakar tas foto pamaciau, tai man dave minciu pamastymams..
o mane pagloste siek tiek, nes mes pradziamoksles - geriau padarytumem
Akasha, pasiziurek dabar i savo krikshtynu foto. ir pamastyk, kad visdelto u rule.
QUOTE(Alabama @ 2010 07 10, 14:05)
As aisku cia savo nuomone negaliu reikst, bet tie susirinke ir snabzdantys savo paslaptis vabaliukai-man labai-labai.
kaip fainai abibudinai. ir man neblogai, bet dar pazhaisciau PS.
pirmoje, rimtai norisi dar zemyn paziuret, nors lietus, voratinklis, kazhkas yra cia.
QUOTE(ohara @ 2010 07 11, 21:28)
uh la la, ohara, kaip patobulejai. very nice. super. man patiko. as nesu gyvunu fotkiu megeja, nu bet tavishkes kuo toliau, tuo geresnes, ypac jb, kurie jau nebepilki, kur matosi kontrastas. saunuole.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 12, 18:10)
Sveikos!
Dar keletas foto bandymų tema "Sesės"
ryshku, ir wb man si karta patinka, ir naturaliau, idomiau - nors velgi dar kazhko truksta, kad butu sustojes zhvilgsnis.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 12, 18:41)
nu ir kad nebuciau tik burbanti, keliu savo
ryshku, spalvos geros, bet mergaite labai jau susiraukus. 2 man labiausiai. siaip jb 1 geras, bet emocija man kazhko nelabai.
QUOTE(Alabama @ 2010 07 12, 19:25)
man tobula. ir tas gerokas pashviesinimas man netrukdo. ir emocija, ir berniukas, ir formatas cia ok. nu aishku galima kabinetis, kad ir del erdves, centravimo, bet is esmes man ok. bandyciau dar jb.
QUOTE(Akasha @ 2010 07 12, 21:41)
Na o as irgi ateinu ne tusciomis, bet temos neuzkraunu
... Po atostogu dar ne viskas perziureta.... O atostogu favoritinis objektas buvo laumzirgiai
krauk krauk
vienas geriausiu tavo darbu. cia 50mm? labai man patiko, nors vabzdziu nemegstu,nebent geras macro.
QUOTE(paprasta @ 2010 07 13, 21:04)
nu...
pirmoje per mazhai info, neuzhkabina, 2 man ziauriai veiduko truksta - nosytes, burnytes, man patinka kad matytusi, bent jau kazhkiek, uzhdengtas nea. bet cia mano subjektyvi nuomone. jb geras. kokybe gera.
QUOTE(Noelle @ 2010 07 15, 07:55)
Vat, nera temines savaites. Vakar tokia ideja kilo. Ar noretumet ikelti koliaza, ne koliaza. Sudedami foto, pagal kurias matytusi kaip tobulejat. Gali buti geras stumtelejimas, vel noras fotografuoti atsirastu, jei netycia dinges buvo.
as tingiu ieshkot fotkiu
man sunku eina apsisprest, kuria det..
as siulau palikt ta kontrini ar kaip ten apshvietima, tik reiktu info pasieshkot, nes nelabai ka ishmanau, o tema idomi, sunkoka, bet pamokanti. kaip galvojat? arba paprasciausiai "atostogos". top'ine butu
nu pagaliau, rami sirdis, viska perskaiciau, viska pakomentavau. tikiuosi vel nedingsiu 2 menesiam