Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maniakė* @ 2010 07 14, 21:08)
Sveikos, jungiuosi prie jūsų.  4u.gif
P.S. Viską sąžiningai perskaičiau. Bandau rodyti savo pirmąjį namų darbą.  unsure.gif

As nematau, kad fokusas kiekviena karta butu vis
i kita daikta unsure.gif ..
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 07 14, 20:05)
Atitinka siandienine mano nuotaika laugh.gif  4u.gif ..
O nuotraukos desniam apatiniam kampe kazkokios
dulkes ?.. Nes bandziau valyti ekrana, bet lyg ir
nenusivalo  g.gif ..

Ten sviesa ant juodo fono taip.Reiketu modeli dar pakankint ir kitaip pasodint, kad sviesa vienodai kristu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 14, 21:20)
Ten sviesa ant juodo fono taip.Reiketu modeli dar pakankint ir kitaip pasodint, kad sviesa vienodai kristu ax.gif

Aisku 4u.gif .. O naktine 5 namu darbo dali jau padaret smile.gif ?..
Nes as vis bandausi, bet man i geltonumu nesa nors tu uzsimusk biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 07 14, 20:27)
Aisku  4u.gif .. O naktine 5 namu darbo dali jau padaret smile.gif ?..

As gi vis laukiu verdikto del dieninio biggrin.gif O vakar fotiko elementai krovesi vakare.Siandien bandysiu.
Atsakyti
Nemoku aš nieko daryt. verysad.gif Spjaunu man rodos aš ant šitų fotografijų. Eisiu pas mezgėjas. verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniakė*: 14 liepos 2010 - 23:19
QUOTE(w.i.t.c.h @ 2010 07 14, 20:27)
Aisku  4u.gif .. O naktine 5 namu darbo dali jau padaret smile.gif ?..

Prisijungiu.Geltonai ir man:)Kankinau ir neiskankinau, bandysiu ryt.
Atsakyti
Na, gal-ND balto daikto dirbtiniam apsvietime kankinimas:)

Auto tvora
user posted image

Lempute
user posted image

Custom
user posted image
unsure.gif
Atsakyti
Man tai nelabai patinka wb namu darbas pradziamoksliams, na bet jei pirmam psl yra nd, ka darysi. Paciai tol nieko nesigavo, kol nenuejau i vonia nd atlikineti, nes tik ten nebuvo ryskesniu spalvu. Gal pabandykit ir jus vonioje, jei ten gan sviesu, baltos plyteles?
O siaip tai Meadow turejo gera buda kaip nd atlikti, gal uzsuks papasakoti.

Maniake, nu nieko tokio, kad nemoki nieko daryti. Jei yra noras, ismoksi.
Vat, nera temines savaites. Vakar tokia ideja kilo. Ar noretumet ikelti koliaza, ne koliaza. Sudedami foto, pagal kurias matytusi kaip tobulejat. Gali buti geras stumtelejimas, vel noras fotografuoti atsirastu, jei netycia dinges buvo.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 21:02)
Keliu ir aš pasižaidimą su dūmais 

geras. as moteri matau. neblogai, bet noretusi ryshkumo daugiau. as vis zhadu sita ishbandyti, bet nelabai isivaizduoju kaip (cia panashiai kaip su lashiukais, o reikia grynai pora filmuku is jutube pasiziureti blush2.gif).
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 20:26)
ANt fotiko buvo uzdetas 17-85.... nusistaciau 85mm ir prie jo dejau apversta penkesdesimtuka...

ta prasme "apversta"? gal cia kvaili klausimai, bet as nelabai supratau kaip cia ka cia, gal turi foto is sono, kaip visa tai atrodo? nes macro fantastishkas tikrai.
QUOTE(<emigrante> @ 2010 06 20, 00:59)
O kad tusciom nesibrauciau

nu laaaabai laaabai wub.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 06 21, 16:35)
seniai nieko nerodžiau, tai bent kelis paprastus kadrus atsinešu iš vaikų vasaros smile.gif

man pirmoji geresne, spalvishkas variantas patiko ir nuotraukos gylis.
QUOTE(Akasha @ 2010 06 24, 11:46)
tai va ir bandziau cia kazkuria diena testuoti kortele ir tuo paciu namiskius gaudziau...

man 1 labai patiko, ir emocija, ir actionas, o vat antroji jau nebe, vaikui toks sprendimas netinka, per ateivishkas.
QUOTE(ohara @ 2010 06 27, 00:08)
keliu aš savo kelis...  blush2.gif

muse afigiennna!!! biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 27, 12:28)
kad nenumirtu temele smile.gif

man labai patiko 2, visos kitos nuobodzios, gal dar paskutine, bet nepatinka, kad veida slepia.
QUOTE(paprasta @ 2010 06 27, 21:50)
man ir akytes rėžia šie drugeliai  ax.gif

gal kiek ir rezhia, bet man kazhkuom tai ir patinka, kaip is filmavimo kameros shotai, arba ish filmo kokio, taip netikrai. man faini sitie kadrai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 06 30, 23:55)
Na ka keliu keleta sendieniniu bandymu i savaites tema.... Laukiu kritikos...

man pirma labai patiko, jb grazhus, spalvotam variante is tikruju AKCIJINIS buteliukas rezhia aki..
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 01, 08:14)
Na dėl mašinos kaprizų nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - turiu ką tai parodyti... Gaila, zoom pritrūko sad.gif, kad paslėpčiau saulutę... 

tikrai kad parodine. very very good. 4u.gif
QUOTE(frederica @ 2010 07 04, 11:09)
atnešu ir aš dar šiek tiek vasaros biggrin.gif

gaivus kadras, man labai patiko, saules atspindziai, vaikai, vanduo, fainai kad tamsokas. ziu, as paskutiniu metu, zaviuosiu tamsiomis foto, shviesiu periodas matyt baiginejasi biggrin.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 07 01, 21:53)
Pirmoji visai smagiai ziurisi, tik antroje koliazo foto ta sakute i kampa labai ispausta... gal i kita kampa ja pasukus geriau ziuretusi... Antrame koliaziuke gal kiausiniu baltais lukstais noretusi...

as tai nieko nekeisciau, man kazhkaip viskas cia ok, matosi kad alexandra patobulejo labai, viskas taip shvaru, shviesu - man labai patinka, norisi ziuret, norisi paragaut, gal todel noretusi daugiau galutinio varianto, nes pagrinde tik kiausini matau ir vis galvoju ka cia gaminai biggrin.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 07 06, 21:31)
Na keliu pora sendieniniu pasiburbuliavimu....

neblogai, bet 2 kazhkaip sharpinai papildomai ar kaip? man aki rezhia ciut ciut.
QUOTE(Akasha @ 2010 07 05, 17:04)
Metu jusu teismui keleta.... Buitiakine....

ei, gal jau uztex, nenuvertink saves taip! juk visi liko patenkinti apart taves, o tu, matyt, is tu itin griezhtu sau zmoniu. pabandyk paieshkoti visame tame pliusu, juk gavosi ir neblogos foto. mokekim izhvelgti pozytyvuma ir savo sugebejimus, nereikalaukim too much.

p.s. liuksine stotele!
QUOTE(*smile* @ 2010 07 02, 15:38)
Na, ir dar viena mano foto jūsų teismui smile.gif Manau, būtų tikrai tikusi kažkada buvusiai atspindžių temai smile.gif

labai viskas cia gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 07 13, 11:03)
Va ir ziuriu, kur tu prapuolus smile.gif Uzteks atostogauti... smile.gif

O lasiukai su 17-85 ir apverstu 50mm fotkinti... Su macro stikliuku tiek nepritrauksi.... smile.gif

bet nepasigedot zhiu, nes pacios irgi dingusios, tema niekaip nepasibaigia. bigsmile.gif

as neatostogavau (na 4 dienos expromtu prie juros, bet tik tiek), darbas, vaikas, meiles biggrin.gif is tikruju kaip nieko neturejau (foto), tai gera menesi (gal net daugiau) fotiko i rankas nemiau blink.gif taip ilgai pas mane niekada nebuvo (na neskaitant ten kazhkokiu tusu, gimtadieniu, kai ant auto su blykste fotkinau). tai ir neskaiciau temos netgi, nors visada atidaryta buvo, zodziu dabar varau ir ziuriu kokiu cia groziu pridejot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 15 liepos 2010 - 08:31
nu ka, uzhfloodinsiu dabar, bishki senesniu, pora naujesniu, cia priesh tylos ir po tylos (nefotkinimo) tarpo biggrin.gif

vakariniai Pashilaiciai
user posted image

rude girl smile.gif
user posted image

romantic girl smile.gif
user posted image

su vakarine shviesa (man labiau patinka sis variantas, nors sekantis irgi neblogas, paslaptingas, linijos minkshtos)
user posted image

minkshtas jb
user posted image

Papildyta:
vaziuojam toliau:

pora buiteku

virtuvele miegamajam
user posted image

sloga
user posted image

trolis vonioj
user posted image

pasivaiksciojimas vilniaus centre

1.
user posted image

2. (cia truksta ryshkumo, bet neishgelbesi jau, bet pati foto ir emocija man patinka)
user posted image

3.
user posted image

4.
user posted image

zinau, kad daug pridejau, nepykit, labai laukiu kritikos, nuomoniu, patarimu ir siaip komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 01:14)
Tik man pirmoj foto iki visiško tobulumo trūksta, kad nebūtų nukirstas alaus taurės viršus... Visa kita super! Ir makro įspūdingai atrodo

drinks_cheers.gif
kokia technika macro naudoji?
QUOTE(airv @ 2010 07 08, 12:56)
Ir dar viena su ta pačia mergina. Šita man įdomi, gerai žiūrisi.

idomi. gal jb bandyk. as dar pazhaisciau su spalvom cia.
QUOTE(airv @ 2010 07 08, 17:03)
Dar viena jūsų 'teismui'. dėl spalvų abejoju, neperpilka?

man sita gera. viskas ok manau. gal siek tiek contrasto, kad baltos atsirastu kai kur.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 17:22)
Vakar šiek tiek pafotkinau savo jaunesniąsias sesutes...

man truksta ryshkumo. uzkliuvo ir patiko tik 2, visos kitos nuobodokos, gelsvos.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 22:24)
Ar tikrai visada skirtingos nuotaikos netinka?.. Pvz. linksmas-liūdnas, patenkintas-nepatenkintas visiškai nederintinas variantas?..

manau tinka, kontrastai yra idomu, bet jau laaabai reikia suderint viska grazhiai, o cia reikia akies, praktikos..
QUOTE(Rico @ 2010 07 09, 23:13)
Pralinksmint sugalvojau tongue.gif
Sesuo buvo vestuvese ir atsiunte keleta geriausiu kadru... is pradziu galvojau juokauja, kad cia fotografo atiduoti darbai  unsure.gif o paskui tai luzom  lotuliukas.gif

eik tu sau ;]]]]]]]]]]]]]]]]
nerealiai. pralinxminai mane, man patiko ypac melynos, grynai su lempute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi negaliu ;]]]]] bet be [parkiu cia zmogelis.
QUOTE(antajo @ 2010 07 10, 10:49)

nzn as vakar tas foto pamaciau, tai man dave minciu pamastymams..  unsure.gif

o mane pagloste siek tiek, nes mes pradziamoksles - geriau padarytumem blush2.gif Akasha, pasiziurek dabar i savo krikshtynu foto. ir pamastyk, kad visdelto u rule.
QUOTE(Alabama @ 2010 07 10, 14:05)
As aisku cia savo nuomone negaliu reikst, bet tie susirinke ir snabzdantys savo paslaptis vabaliukai-man labai-labai.

kaip fainai abibudinai. ir man neblogai, bet dar pazhaisciau PS.

pirmoje, rimtai norisi dar zemyn paziuret, nors lietus, voratinklis, kazhkas yra cia.
QUOTE(ohara @ 2010 07 11, 21:28)
Siesta..... ♥

uh la la, ohara, kaip patobulejai. very nice. super. man patiko. as nesu gyvunu fotkiu megeja, nu bet tavishkes kuo toliau, tuo geresnes, ypac jb, kurie jau nebepilki, kur matosi kontrastas. saunuole.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 12, 18:10)
Sveikos!  mirksiukas.gif  Dar keletas foto bandymų tema "Sesės" biggrin.gif

ryshku, ir wb man si karta patinka, ir naturaliau, idomiau - nors velgi dar kazhko truksta, kad butu sustojes zhvilgsnis.

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 12, 18:41)
nu ir kad nebuciau tik burbanti, keliu savo

ryshku, spalvos geros, bet mergaite labai jau susiraukus. 2 man labiausiai. siaip jb 1 geras, bet emocija man kazhko nelabai.
QUOTE(Alabama @ 2010 07 12, 19:25)
Kritikuokit:)

man tobula. ir tas gerokas pashviesinimas man netrukdo. ir emocija, ir berniukas, ir formatas cia ok. nu aishku galima kabinetis, kad ir del erdves, centravimo, bet is esmes man ok. bandyciau dar jb.
QUOTE(Akasha @ 2010 07 12, 21:41)
Na o as irgi ateinu ne tusciomis, bet temos neuzkraunu  blush2.gif ... Po atostogu dar ne viskas perziureta.... O atostogu favoritinis objektas buvo laumzirgiai  doh.gif 

krauk krauk ax.gif

vienas geriausiu tavo darbu. cia 50mm? labai man patiko, nors vabzdziu nemegstu,nebent geras macro.
QUOTE(paprasta @ 2010 07 13, 21:04)
Uždaryta lovelėje

nu...
pirmoje per mazhai info, neuzhkabina, 2 man ziauriai veiduko truksta - nosytes, burnytes, man patinka kad matytusi, bent jau kazhkiek, uzhdengtas nea. bet cia mano subjektyvi nuomone. jb geras. kokybe gera.
QUOTE(Noelle @ 2010 07 15, 07:55)
Vat, nera temines savaites. Vakar tokia ideja kilo. Ar noretumet ikelti koliaza, ne koliaza. Sudedami foto, pagal kurias matytusi kaip tobulejat.  Gali  buti geras stumtelejimas, vel noras fotografuoti atsirastu, jei netycia dinges buvo.

as tingiu ieshkot fotkiu biggrin.gif man sunku eina apsisprest, kuria det..

as siulau palikt ta kontrini ar kaip ten apshvietima, tik reiktu info pasieshkot, nes nelabai ka ishmanau, o tema idomi, sunkoka, bet pamokanti. kaip galvojat? arba paprasciausiai "atostogos". top'ine butu biggrin.gif

nu pagaliau, rami sirdis, viska perskaiciau, viska pakomentavau. tikiuosi vel nedingsiu 2 menesiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 15 liepos 2010 - 09:49
Maggie iš širdies pakritikavai thumbup.gif Smagu, kad pagaliau grįžai smile.gif
Atsakyti