Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 12, 18:37)
rysku, kokybiska, nu bet taip nelabai kabina smile.gif mergaitems turbut patiko smile.gif nuotaikingos tokios, bet labiau tik sau. antra fainiausia, o paskutinej labai jau griuna i kaire viskas smile.gif

Ok, toliau ieškosiu TO kabliuko biggrin.gif ir tikiu, kad pavyks! bigsmile.gif kažkada..... lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Kritikuokit:)
Atsakyti
4ND

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Norėčiau paklaust kaip išgaut ryškumą nuotraukose? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

Ak kaip pasiilgau per atostogas sitos temeles.... gryzus iskarto sedau skaityti.... smile.gif O jau prideje nuotrauku ir pridiskutave, kad jau nebespesiu tiek daug prikomentuoti... smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 07 11, 21:28)
keliu ir aš kelias...  blush2.gif 

Siesta..... ♥

Ak ta tavo mergicka labai grazuole... pirmoje man patinka jos israiska ir ryskumas, taciau kadravimo gal labiau horizontalaus noretusi, o ir kvadratas cia visai tiktu wink.gif

QUOTE(*smile* @ 2010 07 12, 18:10)
Sveikos!  mirksiukas.gif  Dar keletas foto bandymų tema "Sesės" biggrin.gif

Labai nuotaikingos ir smagios nuotraukytes.... Pirmoje gal kiek centravimas trukdo.... Bet ji man labai patiko.. paskutine labiausiai del kreivo horizonto uzkliuvo... smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 12, 18:41)
nu ir kad nebuciau tik burbanti, keliu savo

Pirmoji man liuks... O kitoas dvi nesuzavejo..... nuotaika yra, taciau na net nezinau kodel i jas ziureti nera taip smagu....

QUOTE(Alabama @ 2010 07 12, 19:25)

Pirmiausiai per daug suspausta(bent jau man asmeniskai), antra beda padeges veidukas, nors cia greiciausiai nuo apdirbimo atsirado tie isdegimai... siaip kaip ir yra kazkas idomaus joje... smile.gif

QUOTE(W*S:* @ 2010 07 12, 19:42)
Norėčiau paklaust kaip išgaut ryškumą nuotraukose? ax.gif

Mokytis fotografuoti(suprasti pagrindinius terminus, visa informacija apie tai yra pirmajame temos poste), tiksliai nustatyti fokusa, nejudeti spaudziant paleidimo mygtuka(pageidautina, net nekvepuoti) ir po to jau ismokti siek tiek pasharpinti foto su PS...

Na o as irgi ateinu ne tusciomis, bet temos neuzkraunu blush2.gif ... Po atostogu dar ne viskas perziureta.... O atostogu favoritinis objektas buvo laumzirgiai doh.gif
Kaip visada laukiama kritika wink.gif (cia dar ir i praejusios savaites tema pataikau)... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 12 liepos 2010 - 20:47
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 17, 11:17)
Mano kelios(bet tikriausiai visoms jau matytos):

bishki creapy, bet gerai. man patiko.
QUOTE(Rico @ 2010 06 17, 11:20)
O man si atrodo idomi  ax.gif gal reiktu skirtingu kampu paieskoti  ax.gif
ir atvirksciai visom anciu seimynele nors ir kokybiska, bet neidomi (man)  ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Alexso @ 2010 06 17, 18:05)
Dar dvi mano iš kasdieninio gyvenimo. lotuliukas.gif Užkibau ant JB. biggrin.gif

faina sita, jb, man patiko. gal erdves ciut ciut truksta i desine, kad mergaites zhvilgsnis butu "indetas".
QUOTE(airv @ 2010 06 17, 22:42)
Turiu ir be triukšmų, bet šita man mielesnė.

pirmoji, ir tik siu triukshmais - man labai patiko, formatas, ishraishka, emocija, spalvos.
tobuleji 4u.gif
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 18, 18:47)
Parodysiu savo abėcėlę, sugalvojau, kaip sudėt visas nuotraukytes į krūvą biggrin.gif nors atskirai ir didesnės atrodė gražiau nei taip... unsure.gif Nors šita mano abėcėlė sukčiavimas šioks toks, gi neradau aš tų raidžių... biggrin.gif

pirmoji idomi, kazhkiek laiko pagalvojau, kas cia tokio, fainai, kad zhvakes. tik as gal bandyciau baltas (turiu panashiu foto is seniau, tik as ten skaicius fotkinau, o ne raides, baltos geriau man atrodo).
QUOTE(ohara @ 2010 06 18, 21:15)
aš keliu savo viena irgi... blush2.gif mano tėvų šuo.... ax.gif

superinis kadras. kolkas man cia top one. ir jb patiko, ir nuotaika, ir ideja. labai labai. saunuole.
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 14:31)
o antroje jei nebutum pasakius apie rankas tai gal nebent jau ilgai ziurint pastebeciau... emocija superine... gali dar siek tiek virsaus ir kaires pakarpyt..
Trecioj tai irgi dzin tas dangus.. svarbu, akd emocija gera....

drinks_cheers.gif

beje, Akasha, lashiukai najs, cia su macro stikliuku? ir 50mm?

bishki dingau, bet tikiuosi dar shian paskaitysiu, kaip jus gyvenat =***
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 07 13, 09:30)
beje, Akasha, lashiukai najs, cia su macro stikliuku? ir 50mm?
bishki dingau, bet tikiuosi dar shian paskaitysiu, kaip jus gyvenat =***

Va ir ziuriu, kur tu prapuolus smile.gif Uzteks atostogauti... smile.gif

O lasiukai su 17-85 ir apverstu 50mm fotkinti... Su macro stikliuku tiek nepritrauksi.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 07 11, 19:28)
Siesta..... ♥

nu ryski foto. Bet man kazkaip nesiziuri. Nei letenu gerai matosi. Toks pradetas, bet nebaigtas variantas. Baltas fonas cia, mano nuomone, nelabai suveike. Atrodo, tarsi butu is kokios kitos foto iskirptas ir taip iklijuotas.
Bet ai, is manes tokia gyvunu foto zinove. geriau neklausyt smile.gif

QUOTE(tindiriushka @ 2010 07 11, 23:50)
sveiki, tikiuosi dar pamenat biggrin.gif

tikėjausi išėjus dekretinių turėti daugiau laisvo laiko, tai kur tau  doh.gif

Keli mėgėjiški, bet man mieli kadrai iš pajūrio  ax.gif
pirma, kas uzkliuvo, nors ir nelabai svarbi detale, bet. Nepalikai tarpelio atrp dvieju foto. Susimale abi i viena. Pirmoji gaila, kad centruota. Siaip gal ir idomiai atrodo taip is virsaus fotografuota. Verta daugiau aplink pasisukineti.
Antroje nelabai aisku ka norejai parodyti. Kas svarbiau... vanduo, gelytes, stiebas... Juolab stiebas per pati centra..

QUOTE(Alabama @ 2010 07 12, 14:57)
3ND ax.gif
gerai

QUOTE(*smile* @ 2010 07 12, 16:10)
Sveikos!  mirksiukas.gif  Dar keletas foto bandymų tema "Sesės" biggrin.gif
antra smagi, miela. Pirma trecia taip pat gerai atliktos, bet nepazistant merginu, maziau idomios.
Brumbrumai, pirmas portretas fainutis, isties. Ta is tamsos isniranti kojyte gal ir trukdo kiek, bet foto visuome gera. Antra ir trecia daug paprastesnes. Labiau jauciasi, kad pozuotos, gal net nelabai noriai.

QUOTE(Alabama @ 2010 07 12, 17:25)

spalvos ir formatas neitikina. O siaip gal ir idomus portretas.

QUOTE(Alabama @ 2010 07 12, 17:41)
4ND
gerai

QUOTE(Akasha @ 2010 07 12, 19:41)
Na o as irgi ateinu ne tusciomis, bet temos neuzkraunu  blush2.gif ... Po atostogu dar ne viskas perziureta.... O atostogu favoritinis objektas buvo laumzirgiai  doh.gif 
Kaip visada laukiama kritika wink.gif (cia dar ir i praejusios savaites tema pataikau)...

fainumelis. nu truko taves

Ikelsiu ir as viena foto. "Klounas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 13 liepos 2010 - 11:30
QUOTE(Noelle @ 2010 07 13, 12:28)
Brumbrumai, pirmas portretas fainutis, isties. Ta is tamsos isniranti kojyte gal ir trukdo kiek, bet foto visuome gera. Antra ir trecia daug paprastesnes. Labiau jauciasi, kad pozuotos, gal net nelabai noriai.

aciu smile.gif ten ne koja, o masinos sedynes dalis smile.gif galvojau ar uztusuot ar ne, bet palikau..

tos kitos paprastesnes, bet man asmeniskai mielos smile.gif jos noriai pozuotos ir patinka del to, kad pati mergaite susigalvodavo, kaip jai ta sekunde but. tai liudna, tai linksma, tai dar visokia..

o tavo foto man labai labai.. nu tokia creep smile.gif tik gal vos vos apacios man norisi
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 12, 20:41)

Pirmiausiai per daug suspausta(bent jau man asmeniskai), antra beda padeges veidukas, nors cia greiciausiai nuo apdirbimo atsirado tie isdegimai...  siaip kaip ir yra kazkas idomaus joje... smile.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 07 13, 11:28)
spalvos ir formatas neitikina. O siaip gal ir idomus portretas.

Aciu labai!

5ND-baltas daiktas naturaliam apsvietime
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 13, 16:54)
Aciu labai!
5ND-baltas daiktas naturaliam apsvietime

surasyk kur kokioj aplinkoj fotkinai: auto, pusiau auto, rankinis.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 13, 16:57)