Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 10, 13:56)
pirmoj fainas tas voratinklis, lietus.. bet man tai labai matosi, kad apacia nuirpta ir lyg norisi paziuret zemiau smile.gif tiesiog man negraziai sukdaruota, ir del to nelimpa. gal kiek is toliau reikejo paeiti.

o antroj tai ziauriai faini tie nzn kas:) drugeliai cia? ryskiai tokiu niekan nemacius biggrin.gif tai vien del to man idomu. o jei jau jie arti, tai gal tada labiau tikslesnio macro noretusi. nu nes kitaip nzn kaip kitaip smile.gif

Sitos nuotraukos nei kiek netvarkytos ir nekarpytos.. Ta pirmaja tai bandziau as
visaip apkarpyti, bet man visai tada nebesiziuredavo sad.gif.. Bet aciu uz pastebejimus..
Mane maniskis visada kritikuoja uz tai, kad priartinu iki pat maksimumo, kad paskui
nei apkarpyti neeina, nei ka pataisyti biggrin.gif ..

O del antros foto, tai pati nelabai zinau kas ten per padarai smile.gif.. Bet jie labai jau
fainuciai man pasirode smile.gif.. O kaip suprasti "tikslesnio macro" ?..
Atsakyti
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 10, 12:32)
Laba diena visoms smile.gif..

Noreciau suzinoti jusu nuomone apie sias dvi foto..

As aisku cia savo nuomone negaliu reikst, bet tie susirinke ir snabzdantys savo paslaptis vabaliukai-man labai-labai.
Atsakyti
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 10, 14:03)
Sitos nuotraukos nei kiek netvarkytos ir nekarpytos.. Ta pirmaja tai bandziau as
visaip apkarpyti, bet man visai tada nebesiziuredavo sad.gif.. Bet aciu uz pastebejimus..
Mane maniskis visada kritikuoja uz tai, kad priartinu iki pat maksimumo, kad paskui
nei apkarpyti neeina, nei ka pataisyti biggrin.gif ..

O del antros foto, tai pati nelabai zinau kas ten per padarai smile.gif.. Bet jie labai jau
fainuciai man pasirode smile.gif.. O kaip suprasti "tikslesnio macro" ?..

ai, blogai issireiskiau. tas nukirpta, tai norejau pasakyt, kad sukadruota negerai. nu kad nukadruota apacia biggrin.gif labai as cia gudriai pasakiau biggrin.gif

o tikslesnio macro, nu kad matytusi jau viskas viskas tenais smile.gif visos kojytes akytes aiskiai aiskiai.. nu nes man tokios foto, tai arba issizioji, kaip viskas ten super matosi, arba jau tada kazkokia mintis turi but... siuo atveju minties nematau, tai tada jau noriu bent gero macro smile.gif

nu bet is esmes, tai as cia daug kalbu, o nieko nepasakau biggrin.gif siaip abi foto nera labai blogos. paziuret tikrai grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 07 10, 14:05)
As aisku cia savo nuomone negaliu reikst, bet tie susirinke ir snabzdantys savo paslaptis vabaliukai-man labai-labai.

o kodel negali? gali viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 10, 14:21)
o tikslesnio macro, nu kad matytusi jau viskas viskas tenais smile.gif visos kojytes akytes aiskiai aiskiai.. nu nes man tokios foto, tai arba issizioji, kaip viskas ten super matosi, arba jau tada kazkokia mintis turi but... siuo atveju minties nematau, tai tada jau noriu bent gero macro smile.gif

Aisku smile.gif.. Na tada tikslesniam macro nera labai dydeliu galimybiu smile.gif..
Nes esu "biednas" studentas biggrin.gif.. Tai dziaugiuos ka turiu ir bandau is to
kazka gaminti smile.gif.. Mano svajone isigyti macro objektyva smile.gif.. Bet jie velniai
brangus labai jau smile.gif.. Nes as tiesiog galva pametusi del tu foto kur visokie
vabaliukai, gelytes is arti arti nufotkinti smile.gif..
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 07 10, 14:05)

smile.gif 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 10, 14:31)
Aisku smile.gif.. Na tada tikslesniam macro nera labai dydeliu galimybiu smile.gif..
Nes esu "biednas" studentas biggrin.gif.. Tai dziaugiuos ka turiu ir bandau is to
kazka gaminti smile.gif.. Mano svajone isigyti macro objektyva smile.gif.. Bet jie velniai
brangus labai jau smile.gif.. Nes as tiesiog galva pametusi del tu foto kur visokie
vabaliukai, gelytes is arti arti nufotkinti smile.gif..
Papildyta:
smile.gif  4u.gif ..

nikas idomus, ir kai perskaiciau, kad studentas, galvojau vyru pas mus atsirado. nu bet kad ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 10, 14:46)
nikas idomus, ir kai perskaiciau, kad studentas, galvojau vyru pas mus atsirado. nu bet kad ne  doh.gif

Tiesiog pas mane kartais buna tokia snekos maniera, ar kaip cia dar tai
pavadinus smile.gif.. Buna, kad pasakau vietoj bloga > blogas ir panasiai smile.gif..
O beja nika butu gerai pakeisti biggrin.gif g.gif .. Bet kiek seniau domejausi, tai
tai daro tik labai rimtoms priezastims prispirus smile.gif..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.Martynas: 10 liepos 2010 - 13:50
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 10, 14:49)
Tiesiog pas mane kartais buna tokia snekos maniera, ar kaip cia dar tai
pavadinus smile.gif.. Buna, kad pasakau vietoj bloga > blogas ir panasiai smile.gif..
O beja nika butu gerai pakeisti biggrin.gif  g.gif .. Bet kiek seniau domejausi, tai
tai daro tik labai rimtoms priezastims prispirus smile.gif..

as keiciausi wink.gif nereik ten priezasties. labai greit pakeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 10, 15:01)
as keiciausi wink.gif nereik ten priezasties. labai greit pakeite smile.gif

Aciu.. Dar karta pasiuziurejau kaip ten ji keisti ir kad
keicia daug dalyviu, tai ir as bandysiu smile.gif 4u.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.Martynas: 10 liepos 2010 - 14:15
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 10, 11:22)
zinai, nu as paskutiniu metu apie fotografija irgi daug mastau.. ta prasme, kaip save ir kitus suprast sitam pasauly smile.gif yra tiek sriciu, tiek skirtingu stiliu, budu, vieni fotkina uz pinigus, kiti is jausmo, kiti viska is eiles.. kiti daro didziausius projektus. ir tu toks vienas pasimetes smile.gif ta prasme, kaip reik fotkint, kad butu teisingai? turbut atsakymo nera. todel turbut kiekvienas ir fotkinam skirtingai. as ne apie foto vidu, o apie tai kaip gyvenam tam fotografijos pasauly. ir pvz, kuo reik dziaugtis? ar kai pagiria tavo foto, ar kai pats matai, kad gavosi, ar kai matai, kad tobuleji? nu ta prasme, kaip apciuopt ta dziaugsma, procesa, nors ir tu matai pati, kad tau kazkas labai labai patinka sitam uzsiemime smile.gif nu, as paskutiniu metu turbut labai pasimetus smile.gif nes sunku man viska apciuopt, aprept. kai visko tiek daaauggg..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
2ND.
user posted image
user posted image
user posted image

pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 10, 17:52)
2ND.

gerai:)
Atsakyti