Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 17:00)

aciukas,jau rece[tuka paskaiciau,gal susigundysiu kada pasigaminti,nes atrodo tai laaaabai viliojanciai smile.gif

as Akashos sraigiu grazuoliu prisiziurejus,kazkada irgi pakankinau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 13, 15:35)
nai nai nai. Aš jau visą mėnesį į modelius siūlausi ir niekaip nepriprašau būti fotografuojama  tongue.gif

oj kaip noreciau tamsta pafotkint !!! bigsmile.gif (tik daugiau klausineciau ir patarimu prasineciau, nei fotkinciau turbut doh.gif )
Atsakyti
laba 4u.gif

aš paskaitinėju, pasigrožiu jūsų foto, bet pati neturiu ką parodyt doh.gif

Vijja, sraigė liuks thumbup.gif man labai patinka, spalvos gražios rolleyes.gif

Meadow, nu taip apetitnai atrodo rolleyes.gif ir pati foto man visai nieko, gal tik kelios smulkmenos kliūva, bet visumoj fainai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 06 13, 15:07)

Labai gerai žiūrisi sraigė. thumbup.gif Geros spalvos, atvaizdas vandenyje gerai matosi. Vien žo - man labai patiko. Mano tik šioks toks pastebėjimas būtų, kad gal horizontą reikėtų ištiesinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 06 13, 19:02)
oj kaip noreciau tamsta pafotkint !!!  bigsmile.gif  (tik daugiau klausineciau ir patarimu prasineciau, nei fotkinciau turbut  doh.gif )

as lygiai taip pat pamasciau biggrin.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 06 13, 19:05)

aš paskaitinėju, pasigrožiu jūsų foto, bet pati neturiu ką parodyt doh.gif

Vijja, sraigė liuks thumbup.gif man labai patinka, spalvos gražios rolleyes.gif

tai pirmyn su fotiku i lauka ir bus ka rodyt bigsmile.gif

aciuks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 06 13, 19:18)
Labai gerai žiūrisi sraigė. thumbup.gif Geros spalvos, atvaizdas vandenyje gerai matosi. Vien žo - man labai patiko. Mano tik šioks toks pastebėjimas būtų, kad gal horizontą reikėtų ištiesinti. mirksiukas.gif

dekui,as taip pat ziurejau,lyg ji i kalna lipa,bet netiesinau,na,neatrode,kad tai butina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 06 13, 19:20)
as lygiai taip pat pamasciau  biggrin.gif

Na jau ne, aš čiūr pirma užsisakau lotuliukas.gif

O jei rimtai tai gal kokį susimatymą pasiorganizuojam, Noelles atvykimo proga biggrin.gif
Vilniuj tikriausiai visoms patogiau, nors visas mielai kviečiu Ukmergėn biggrin.gif

Sraigę gyriau jau flikcre, bet dar kart pagirsiu, pakeleivis man tas labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Gristu is kaimo pas jus su gelyte ir vabalu

user posted image
Atsakyti
idedu ir as "is braskiu gyvenimo...". Zinau, kad foto netvarkinga, plotais isdegus, pati braske tamsoka, bet noriu kritikos ir patarimu ka keist, kaip daryt ir t.t. Jei laukciau kol gautusi man gera foto, tai ikelciau turbut po viena i pusmeti doh.gif Zodziu, mokomes is klaidu, o jusu prasau klaidas ivardint thumbup.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
kol esu visiskai apsivertus darbais ir nerandu laiko normaliai fotkint, tai bent pakomentuosiu

QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 11, 23:05)
Labas vakaras,
perskaitau kasdien šitą temą, bet parašyt kažko sunkiai prisiruošiau... unsure.gif Ateinu dabar jau su keliom nuotraukom. smile.gif

su kastonais, tai man nelimpa. ieskai kazkokio kabliuko per visa foto, bet kaip ir nieko nerandi. neisryskeja ir paciu kastonu ziedai, kurie man yra labai zavus smile.gif lasiukai tai visai saunus, bet pabandyk fotkint is zemiau.
Papildyta:
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 12, 00:12)
Nu, ir kad per mažai nebūtų... biggrin.gif

mergyte tai labai grazi, bet foto tai ne, tik nepyk. pirmoj veidukas toks pilkas pilkas. abiejuose foto nematau jokios idomesnes kompozicijos. pabandyk kazkokiu kitokiu kampu paieskot. ar is virsasaus ziurek ir pasauk kad i tave paziuretu, ar kazkaip kad netiketai atsisukusia pagauk.. nes dabar labai eilines.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visa savaitgali uzsivertusi buvau, net laiko prisesti ir paskaitineti nelabai buvo... tai daug jau ir nebepakomentuosiu blush2.gif

Ohara, labai smagiai savo grazuoli pagavai... Ir pablurinta kojyte man siuo atveju netrukdo.. mirksiukas.gif

QUOTE(vijja @ 2010 06 13, 17:07)
aciukas,jau rece[tuka paskaiciau,gal susigundysiu kada pasigaminti,nes atrodo tai laaaabai viliojanciai smile.gif

Fainuole kokia straige 4u.gif Labai grazios spalvos...

QUOTE(Noctua @ 2010 06 13, 22:52)
idedu ir as "is braskiu gyvenimo...". Zinau, kad foto netvarkinga, plotais isdegus, pati braske tamsoka, bet noriu kritikos ir patarimu ka keist, kaip daryt ir t.t. Jei laukciau kol gautusi man gera foto, tai ikelciau turbut po viena i pusmeti  doh.gif Zodziu, mokomes is klaidu, o jusu prasau klaidas ivardint  thumbup.gif  4u.gif

Na skaniai atrodo, taciau man asmeniskai erdves daugiau noretusi... ir priekines braskes sviesesnes... Isdegimai siuo atveju, bent jau man tai tikrai netrukdo....

Keliu ir as keleta nuotraukyciu is sviezios mazylio fotosesijos... Veliau gal ikelsiu siek tiek buitiskesniu...
O pradziai laukiu kritikos sioms blush2.gif
Taip norejau mazuti mieganti nufotkinti, o jis kaip tycia labai jautriai miega ir nelabai pavyko pafotkint mieganti... unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 12:59)
Skanaus sekmadienio ryto biggrin.gif

lekste tai tikrai netikus, bet visa kita man grazu ir skanu smile.gif gal kiek tas saukstas maiso.. nu toks juodulys man smile.gif bet siaip tikrai saunu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2010 06 13, 17:07)

sraige matyta jau tokioj slapumoj, nu bet vis tiek grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 06 13, 20:48)
Gristu is kaimo pas jus su gelyte ir vabalu

erdves per daug. nors ir ta zaluma grazi smile.gif kaires tikrai daug, nes ji visai nesako nieko
Papildyta:
QUOTE(Noctua @ 2010 06 13, 22:52)
idedu ir as "is braskiu gyvenimo...". Zinau, kad foto netvarkinga, plotais isdegus, pati braske tamsoka, bet noriu kritikos ir patarimu ka keist, kaip daryt ir t.t. Jei laukciau kol gautusi man gera foto, tai ikelciau turbut po viena i pusmeti  doh.gif Zodziu, mokomes is klaidu, o jusu prasau klaidas ivardint  thumbup.gif  4u.gif

nu su pirma braske tai tai nelabai pasiseke smile.gif ji tokia pajuodus ir neskani atrodo. va tos tolumoj tai niam niam atrodo. prieky irgi tokiu pat skaniu norisi.. nes fone tai tikrai grazios spalvos
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 06 13, 23:16)
Sveikutes  4u.gif
Visa savaitgali uzsivertusi buvau, net laiko prisesti ir paskaitineti nelabai buvo... tai daug jau ir nebepakomentuosiu  blush2.gif

na ir tave dar pakomentuosiu pries miega smile.gif pirma ir antra man graziausios. kitose man tas melynumas kiek trukdo, nes jis ir ant vaikucio veiduko lyg uzlipa. ir paskutine maziausiai idomi, gal kitokio kampo norisi. nes sitas tai man nieko nesakantis smile.gif bet pirmos dvi man labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 13 birželio 2010 - 22:19
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 13, 23:25)

na ir tave dar pakomentuosiu pries miega smile.gif pirma ir antra man graziausios. kitose man tas melynumas kiek trukdo, nes jis ir ant vaikucio veiduko lyg uzlipa. ir paskutine maziausiai idomi, gal kitokio kampo norisi. nes sitas tai man nieko nesakantis smile.gif bet pirmos dvi man labai smile.gif

Kaip smagu thumbup.gif kad pakomentuoji pries miega...

O as sergu tuo melsvu atspalviu ir jb... biggrin.gif Smagu, kad nors pirmos dvi patiko... paskutinioji man paciai smagi, galbut todel kad pati maciau kaip vaikas skaniai savo pirsciukus valge smile.gif blush2.gif
Atsakyti