Laba diena ..
Noreciau vel prisijungti prie jusu grupeles ..
Bet vis dar namu darbu neatlikus visu .. Tai net
nezinau kaip cia dabar elgtis .. Ar vel pradeti nuo
pirmojo namu darbo (nes jis buvo idetas gan seniai),
ar galima toliau testi ?..
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 09, 11:32)
Laba diena ..
laba,
namu darbus daugiau del saves juk ruosi. Jei manai, kad pirma prisimeni puiku. Tesk toliau.
QUOTE(Noelle @ 2010 07 09, 13:35)
laba,
namu darbus daugiau del saves juk ruosi. Jei manai, kad pirma prisimeni puiku. Tesk toliau.
Prisiminti tai prisimenu, tik kartais sunku su laiku, uz tat
uztrunku su sekanciais namu darbais .. Bet fotografuoti,
fotografuoju nuolat, stengiuosi mokytis..
Mano treciasis namu darbas:
ISO 400, židinio nuotolis 55
ISO 400, židinio nuotolis 100
ISO 400, židinio nuotolis 200
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 09, 13:44)
laba prasom, uzeikite, nes cia jau labai ramu pasidare
ND gerai
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 09, 13:58)
Aciu .. Tikiuosi, cia dazniau teks apsilankyti ..
O kol visu namu nepadarei tol negalima pasiklausti
jusu nuomones del kitokiu savo darytu foto ?..
QUOTE(Kristina.Martynas @ 2010 07 09, 14:17)
Aciu .. Tikiuosi, cia dazniau teks apsilankyti ..
aisku, kad galima tiesiog kas nezino kas ta diafragma, iso ir pan, tai geriau pirma susipazinti su tais terminais darant nd, kad paskui komentuojant foto suprastum ka patariam
QUOTE(*smile* @ 2010 07 09, 12:17)
na taip, pozuoti irgi reikia mokėt ir taip kiek įmanydama stengiausiai pastoviai priminti, kad į mane nežiūrėtų ir nekreiptų dėmesio bet kur tau Nieko, išmoks kada nors...
o man grazu kai yra akiu kontaktas:)
na dar nei karto nebandziau fotografuoti kad kas nors pozuotu, isskyrus savo maze, bet jai nepasakysi atsistok cia:)) bet man atrodo kad kai fotografuoji keleta zmoniu tada - i fotografa reaguoti nereikia, apsimest kad jo nera, o kai fotografuojamas vienas zmogus tai turi but kontaktas.. bendravimas..man atrodo tada kaip tik turi truputi fotografas pasakineti.
cia toks mano isivaizdavimas, kaip turetu but manau galetu pakomentuoti turintys daugiau patirties:)
o as savo nuotrauku komentaru nesulauksiu
corrie,
Pirmoje ir antroje tikrai labai trūksta kojų ir bent jau man tai ryškumo. Aiškaus fokuso nesimato..
Pirmoje norėtųsi, kad žmonės ne centre būtų, o daugiau dešinėje pusėje.
Trečioje man ta eglė visai netrukdo Daugiau trukdo tiek daug juodos spalvos... O gal čia idėja ir buvo tiksliai per pusę nufotkint?...
Ketvirtą aš gal būčiau fotografavus iš arčiau, kad matytųsi tik langas ir tas atspindys.
Tai mano subjektyvia ir dar toli gražu neprofesionale nuomone tiek...
Aš šiandien vėl keliauju į parką kažką naujo pabandyt išgaut Jei kas nors pavyks, vakare įdėsiu jūsų teismui
Pirmoje ir antroje tikrai labai trūksta kojų ir bent jau man tai ryškumo. Aiškaus fokuso nesimato..
Pirmoje norėtųsi, kad žmonės ne centre būtų, o daugiau dešinėje pusėje.
Trečioje man ta eglė visai netrukdo Daugiau trukdo tiek daug juodos spalvos... O gal čia idėja ir buvo tiksliai per pusę nufotkint?...
Ketvirtą aš gal būčiau fotografavus iš arčiau, kad matytųsi tik langas ir tas atspindys.
Tai mano subjektyvia ir dar toli gražu neprofesionale nuomone tiek...
Aš šiandien vėl keliauju į parką kažką naujo pabandyt išgaut Jei kas nors pavyks, vakare įdėsiu jūsų teismui
QUOTE(corrie @ 2010 07 09, 13:09)
o man grazu kai yra akiu kontaktas:)
na dar nei karto nebandziau fotografuoti kad kas nors pozuotu, isskyrus savo maze, bet jai nepasakysi atsistok cia:)) bet man atrodo kad kai fotografuoji keleta zmoniu tada - i fotografa reaguoti nereikia, apsimest kad jo nera, o kai fotografuojamas vienas zmogus tai turi but kontaktas.. bendravimas..man atrodo tada kaip tik turi truputi fotografas pasakineti.
cia toks mano isivaizdavimas, kaip turetu but manau galetu pakomentuoti turintys daugiau patirties:)
geras isivaizdavimas.
Man asm. nelabai reikalingas akiu kontaktas. Nors be galo myliu portretus su verianciais zvilgsniais, akim, tiesiog lipanciom is fotografijos. Bet svarbiau, bent jau man, en akiu kontaktas, o apskritai. Pojutis, rysys. Negaliu fotografuoti kito zmogaus, jei tarkim jis man nepatinka, arba jei bent kazko minimaliai apie ji nezinau. Galiu, aisku fotografuoti, bet rezultatai, bent jau manes, netenkintu. Nes nu buna ziuri ir galvoji, nu truksta, truksta. Ko truksta? JAUSMO. Is realybes i fotografija. Vat uztat savo geriausia drauga labai gerai moku fotografuoti
Vat taip. Siandien aukstyn kojom tokia diena. Vienas tortas siuksliadezeje, kita sutept beliko. Ryt sunaus gimtadienis, o as dabar lekiu i darba
Sveikos, merginos.Labai nedrasiai bandysiu jungtis, jeigu priimsit.
Parodysiu 1 ND.Mano fotoaparatas Canon Powershot A620
Parodysiu 1 ND.Mano fotoaparatas Canon Powershot A620
Laba diena
Ieskau fotrografo is Rytu Londono.Jei tarp jusu yra ir yra norinciu padirbet labai lauksiu jusu laisko i AZ.
Dekoju
patarkit, kaip geriau viena kortele 8 Gb, ar dvi po 4 Gb?
reik korteles, ir pasimeciau
reik korteles, ir pasimeciau