Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū Noelle 4u.gif
Nelygumai buvo, siena - tinkas ten.
Atsakyti
Dar viena jūsų 'teismui'. dėl spalvų abejoju, neperpilka?
user posted image
Atsakyti
Vakar šiek tiek pafotkinau savo jaunesniąsias sesutes... Buvo pirmas kartas, kai jas specialiai fotkinau.. Todėl labai laukiu kritikos iš jūsų smile.gif

Čia galit vertint tiek atskirai foto, tiek kartu... ax.gif
user posted image

Bandymas su JB...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Smile, kiek daug įkėlei vienu kartu biggrin.gif
Pirma gražiai žiūrisi, tik norėtūsi apačios daugiau.
Trečia faina, tik vėl, man apačios daugiau norėsi ir dešinės daugiau, kad nebūtų 'centruota' g.gif
Simpatiška sesutė, gerą modelį namie turi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 08 liepos 2010 - 16:35
airv, ačiū už komentarus 4u.gif Deduosi viską į galvą, kitą kartą bandysiu taisyt klaidas ax.gif
Atsakyti
Rarity, patinka 4u.gif Iš maisto antra ir makro thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2010 07 08, 12:56)
Ir dar viena su ta pačia mergina. Šita man įdomi, gerai žiūrisi.

ši man patinka 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 07 08, 14:58)

Paprasta, nors jau išėmei foto, bet kiek spėjau pamatyti, tai pirma man labai patiko rolleyes.gif kojytės išdegimai nekliuvo, bet sėdžiu prie kito kompo, tai ir spalvų teisingų nematau doh.gif

ačiukas 4u.gif

QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 17:22)
Vakar šiek tiek pafotkinau savo jaunesniąsias sesutes... Buvo pirmas kartas, kai jas specialiai fotkinau.. Todėl labai laukiu kritikos iš jūsų smile.gif

visai smagiai žiūrisi 4u.gif jb patinka 4u.gif
Atsakyti
Airv, paskutine, kuria ikelei, labai faina. Gal kiek persharpinta. Bet visumoje, labai gerai ziurisi.
Smile, faina, kad bandai. Pirmoje, abi foto kartu man nelabai ziurisi. Nes labai skirtingos nuotaikos. O poruojant foto, norisi kazko gal kitokio. Jei portretas, kitos foto gal kokios detales. Nelabai nusimanau koliazuose, kaip ir dauguma kartu sakau. Ateis Frederica ir papasakos smile.gif Jei gerai iseina.
Antroje ta aureole aplink nepatinka.
Treciai tai ne sakau. Bent jau man tokios nepatinka. Nors tikriausiai ir pati turiu tokia viena kita. Gal is kokios keliones,p rie kokio fontano.
Ketvirtoje idomu ka ji ten daro, o pamatyti niekaip neiseina.
Penktai taip pat ne.
Sesta labai suspausta, bet gan smagi
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 07 08, 19:12)
visai smagiai žiūrisi  4u.gif jb patinka 4u.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 07 08, 21:51)
Smile, faina, kad bandai. Pirmoje, abi foto kartu man nelabai ziurisi. Nes labai skirtingos nuotaikos. O poruojant foto, norisi kazko gal kitokio. Jei portretas, kitos foto gal kokios detales. Nelabai nusimanau koliazuose, kaip ir dauguma kartu sakau. Ateis Frederica ir papasakos smile.gif Jei gerai iseina.
Antroje ta aureole aplink nepatinka.
Treciai tai ne sakau. Bent jau man tokios nepatinka. Nors tikriausiai ir pati turiu tokia viena kita. Gal is kokios keliones,p rie kokio fontano.
Ketvirtoje idomu ka ji ten daro, o pamatyti niekaip neiseina.
Penktai taip pat ne.
Sesta labai suspausta, bet gan smagi

Super! Ačiū už tokius konkrečius vertinimus smile.gif Patinka man taip tiesiai šviesiai, be jokių išvedžiojimų. Taip ir geriausia mokintis mirksiukas.gif

Suporuotos nuotraukos iš esmės buvo pagal sesės pageidavimą smile.gif O tavo pasakymas privertė šiek tiek susimąstyt apie koliažus... Ar tikrai visada skirtingos nuotaikos netinka?.. Pvz. linksmas-liūdnas, patenkintas-nepatenkintas visiškai nederintinas variantas?.. O gal tiesiog žmonių į koliažus geriau apskritai nedėt? Eisiu pasiieškot kokios literatūros apie tai, pačiai pasidarė įdomu biggrin.gif

Dėl antros tai sutinku.. blush2.gif

Dėl trečios tai pati mąsčiau labai, ar dėt ar ne... Jaučiu kitą kartą jei jau toks kils klausimas, geriau nedėsiu lotuliukas.gif

Ketvirta... OK, bandysiu kitą kartą kitaip fotografuot smile.gif

Penkta.. O kodėl ne? Labai noriu konkrečiai sužinot smile.gif Banali? Paprasta? Neįdomi?... smile.gif

Šešta.. Bandysiu daryt ne tokią suspaustą smile.gif

Tikrai bandysiu toliau tobulėt ir mokintis, nes noro turiu gal net daugiau negu reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 20:24)
Penkta.. O kodėl ne? Labai noriu konkrečiai sužinot smile.gif Banali? Paprasta? Neįdomi?... smile.gif

Šešta.. Bandysiu daryt ne tokią suspaustą smile.gif

zinok as komentuoju pagal tai ar patinka ar ne. Apie tai ar taisyklingas ar maziau kadras tikrai nepapasakosiu. Todel i mano komentarus nereik daug demesio kreipti. Abnksciau ypac, pati to nepastebedama, siulydavau koreguoti foto, bet ta linkme, kad man patiktu. O tai neteisinga.
Todel perskaityk komentarus, bet pati atsirink, kas tau gali naudinga buti, kas ne..

Kodel priespaskutine nepatinka sunku pasakyti. Na spalvos gal ir gerai, bet gal per daznai tokias foto maciau, sitaip gelytes glostant. Didesne dalis siulanciu fotosesijas tikrai sitaip fotografuoja. Bet is tu, kur jokio skirtumo, kad vardas kitas, foto tokios pat. Kad nebezinai kas nuo ko kopijuoja.
Atsakyti
sveikos, skaitau jusu tema bet rodytis dar nedristu, norejau paklaust kur dingo 6 pamoka PEIZAŽŲ, GAMTOS IR KELIONIŲ FOTOGRAFIJA ? 4u.gif
Atsakyti
iš senesnių jūsų nuotraukų įstrigo keksiukai, net dabar seile tysta prisiminus:))
pabandysiu pakomentuoti keleta nuotraukų:

man labaisiai iš airv įkeltų nuotraukų patiko, paskutinė nespalvota, tik joje man norėtusi truputi sviesesnio veido..kad pagrindinė šviesa kristų ne ant kojos o ant veido. labai patiko emocija, nuotraukoje ji atrodo labai natūrali:)

QUOTE(*smile* @ 2010 07 08, 17:22)
Vakar šiek tiek pafotkinau savo jaunesniąsias sesutes... Buvo pirmas kartas, kai jas specialiai fotkinau..

pirmose nuotraukose koliažas gal būtų įdomesnis jei būtų viena pagrindinė nuotrauka su medžiu visu ūgiu ir keletas skirtingų emocijų..čia tik pamastymas, kaip aš bandyčiau daryt.
be to antroje koliažo nuotraukoje norėtusi akių kontakto.
antra man labai grazi..tik truputi trūksta erdvės dešinėje, kad sesutei būtų kur žiūrėti.
trečia man neįdomi, būtų gražiau jei leistų į vandenį laivelį, gėlytes ar bandytų aptaškyti antį, truputi trūksta veiksmo arba prasmės..arba taškytis iš širdies:)))
ketvirta man graži:)
paskutinėse man nelabai patinka kad matosi kad sesutė pozuoja prieš objektyvą, bet spalvos gražios, man labai patiko:)

įkeliu ir aš keletą nuotraukų, tikiuosi pakomentuosit:))
bandžiau fotografuoti pavėsyje kai fonas toliau apšviestas.
man labai maišo kad vis kojas nukapoju, pastebėjau tik namie...
user posted image
user posted image
ir dar viena labai sena:
user posted image
truputi maišo ta kreiva eglė...
Papildyta:

user posted image
user posted image
ir dar viena labai sena:
user posted image
truputi maišo ta kreiva eglė...
na ir dar vieną įkelsiu, buvusiai atspindžių temai- pastatas pastate:
user posted image
tik man labai nepatinka tas pasvirimas, gatvė buvo siaurutė, tad kur atsitraukt nebuvo, gal yra kitų būdų kaip fotografuoti pastatus kad jei negriutų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 09 liepos 2010 - 10:26
QUOTE(Noelle @ 2010 07 08, 22:41)
Todel perskaityk komentarus, bet pati atsirink, kas tau gali naudinga buti, kas ne..

Ok smile.gif bet vis tiek lauksiu tavo komentarų ir ateityje, nes tokie konkretūs (nors ir subjektyvūs) komentarai priverčia pažvelgti į savo nuotraukas šiek tiek kitaip ax.gif

QUOTE(corrie @ 2010 07 09, 11:26)
pirmose nuotraukose koliažas gal būtų įdomesnis jei būtų viena pagrindinė nuotrauka su medžiu visu ūgiu ir keletas skirtingų emocijų..čia tik pamastymas, kaip aš bandyčiau daryt.

Ačiū už idėjas mirksiukas.gif

antra man labai grazi..tik truputi trūksta erdvės dešinėje, kad sesutei būtų kur žiūrėti.
ketvirta man graži:)

Smagu kad patiko 4u.gif

trečia man neįdomi, būtų gražiau jei leistų į vandenį laivelį, gėlytes ar bandytų aptaškyti antį, truputi trūksta veiksmo arba prasmės..arba taškytis iš širdies:)))

Jap, dėl šitos foto man pačiai šiek tiek gėda... blush2.gif na nieko, iš klaidų mokomės biggrin.gif

paskutinėse man nelabai patinka kad matosi kad sesutė pozuoja prieš objektyvą, bet spalvos gražios, man labai patiko:)

na taip, pozuoti irgi reikia mokėt biggrin.gif ir taip kiek įmanydama stengiausiai pastoviai priminti, kad į mane nežiūrėtų ir nekreiptų dėmesio biggrin.gif bet kur tau lotuliukas.gif Nieko, išmoks kada nors... ax.gif
Atsakyti