Smile, jei dar pliusiuku truksta tai ir is manes uz visus ND paimk Gerai.
Papildyta:
Alexxandra, is maisto koliaziuko man virsuje antra visai faina.
Papildyta:
Akasha, is tavo teminiu antra faina.
Emigrante, fainos ir tavosios.
Sveikutes na jungiusos i jusu bureli praeitais metais bandziau jungtis, ale mano muiline tiek nepatempe. dabar galu gale turiu veidrodi nikon d60. turiu senuoju fotiku atliktu ND bet manau per naujo perdarysiu. pagaliau pagaliau pagaliau. gal ir man pavyks koki mena palauzyt
QUOTE(frederica @ 2010 07 04, 21:19)
QUOTE(Noelle @ 2010 07 04, 20:31)
Kažkas su Tavo flickru negerai, nerodo man net 6-ių pirmų foto
as irgi galvoju kad kazkas negerai. Man vis dar luzineja psl, kai bandau flickr atidaryti. Nei foto ikelt nebespeju, nei paziureti. Net nezinau kame prob.
QUOTE(*smile* @ 2010 07 02, 15:38)
Na, ir dar viena mano foto jūsų teismui Manau, būtų tikrai tikusi kažkada buvusiai atspindžių temai
Labai labai grazu....
QUOTE(frederica @ 2010 07 04, 11:09)
atnešu ir aš dar šiek tiek vasaros
Man kiek per tamsi foto ir kvardatas cia nelabai man... Na ir stiliukas visai ne tavo atrodo, kai tokia tamsi foto
QUOTE(Noelle @ 2010 07 04, 19:14)
o dabar ar rodo?
http://www.flickr.co...in/photostream/
vel is naujo mokinsiuos is flickr foto sukelti
vel is naujo mokinsiuos is flickr foto sukelti
Na pas tave kaip visada smagus darbai.. Antroji labiau patiko...
O as po krikstynu suzlugdyta jauciuosi fotkinu ir nebezinau ar gerai ar nebe....
Metu jusu teismui keleta.... Buitiakine....
Na ir mano pirmasis bandymas kepti keksiukus(nemegstu saldumynu gamnti, bet seimyna iskaulyjo) ir fotografuoti maista...
QUOTE(Noelle @ 2010 07 04, 20:31)
Smile, jei dar pliusiuku truksta tai ir is manes uz visus ND paimk Gerai.
Super!!
QUOTE(Akasha @ 2010 07 05, 17:04)
Labai labai grazu....
Dėkui
O aš vakar vieną renginuką fotkinau. Ir sau praktika nebloga buvo, o ir draugam padėjau įamžinti to renginio akimirkas Ir pagaliau išdrįsau išbandyti raw formato nuotraukas Tai man buvo šiokia tokia mistika, tai niekaip nedrįsau to išbandyti... o vakar užsistačiau iš karto raw formatą ir pleškinau Grįžus namo neliko nieko kito, kaip tik imtis darbo ir bandyt išsiaiškint ką su tais raw failais daryt Iki dabar sėdžiu ir išbandinėju Camera Raw galimybes. Bet kaip man tai patinka!! Atrodo, kad galimybės neribotos!! Va su kokiu optimizmu aš šiandien
Akasha, labai nuotaikingi kadrai
Keliu savo kelias. Kokybė prasta, naktį fotkinta. Kaip su kadravimu? nžn ar dar įmanoma ką padaryt su šiomis nuotraukomis. Kaip pats kadras? Bent kiek įdomus?
Papildyta:
Pirma man lyg ir visai nieko, antroj centravimas kliūna, nžn kaip kirpti
Keliu savo kelias. Kokybė prasta, naktį fotkinta. Kaip su kadravimu? nžn ar dar įmanoma ką padaryt su šiomis nuotraukomis. Kaip pats kadras? Bent kiek įdomus?
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 07 06, 17:44)
Man pirma foto patinka Tik šiek tiek trukdo ant žemės sumestas popierius (ar kas ten?..). Be jo foto būtų tvarkingesnė..
O sakykit, ar atsidarius .raw failą su PS įmanoma iš karto pritaikyti actioną? Ar reikia pirma paversti į .jpg ir tik tada action taikyt?...
QUOTE(*smile* @ 2010 07 06, 17:36)
Man pirma foto patinka Tik šiek tiek trukdo ant žemės sumestas popierius (ar kas ten?..). Be jo foto būtų tvarkingesnė..
O sakykit, ar atsidarius .raw failą su PS įmanoma iš karto pritaikyti actioną? Ar reikia pirma paversti į .jpg ir tik tada action taikyt?...
Ten pakuotės dangaus žibintų man dera prie bendros tematikos, bet čia 'renginys' tai emocinę vertę daugiau turi nei meninę ačiū už kritiką, reikia man jau gero spyrio kaip postūmio į priekį, nes užstrigau toj pačioj vietoj
O kaip antrą kadruotum? Ar jau neišgelbėjama?
Labukas. Senai nieko jums nerodziau, nors fotkinu daug, bet rezultatais nesu patenkinta ,tai ir nesirodau, bet saziningai skaitau tema ir zaviuosi jusu nuotraukomis.
Ikeliu kelias dukrytes nuotraukas, labai lauksiu komentaru.
Egipta, man nuotraukose trūksta ryškumo ir fokusavimo. Pirmoj iš vis nematau kur sufokusuota, o antroje atrodo, kad sufokusuota į dešinį viršutinį kibiro kraštą... Mano manymu, foto būtų gražesnės, jei bandytum fokusuoti į dukrytės veiduką (akis)
P.S. aš čia dar naujokė, tik mokausi analizuoti foto.. nesupyk, jei kas ne taip..
P.S. aš čia dar naujokė, tik mokausi analizuoti foto.. nesupyk, jei kas ne taip..
QUOTE(airv @ 2010 07 06, 17:44)
Akasha, labai nuotaikingi kadrai
Pirmoji tikrai smagi ir kadravimas geras... Antroj etikrai ne viskas gerai... Bandyk virsaus ir kaires pjauti, turetu buti geriau.... Apsvietimas grazis ir paslaptingas, todel gana smagiai ziurisi
Ir nereikia cia su tais spyriais... as irgi pastrigusi... bet stengiuosi daugiau fotkinti ir atsigauti....
As isvis uzsimaniau keisti turima technika... Tik nezinau ar pavyks neiseiti i bankrota....
Na keliu pora sendieniniu pasiburbuliavimu....
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2010 07 06, 21:03)
Labukas. Senai nieko jums nerodziau, nors fotkinu daug, bet rezultatais nesu patenkinta ,tai ir nesirodau, bet saziningai skaitau tema ir zaviuosi jusu nuotraukomis.
Ryskuma nuvoge part.lt, kaip suprantu.... Kodel nekeli per flickr? Siaip pirmoje kreivumas ir centravimas man labiausiai i akis kliuva... Mergaites kojytes nukirstos per keliukus...
Antroje visas kibiras nebutinas buvo, galejai ji ir apkapoti, nes siaip nuotaika, zvilgsnis turi savo sarmo... Velgi kliuva kreivumas... Bet saunuole, kad nenuleidi ranku.... manau, kad per laika tikrai busi patenkinta savo darbais