Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 01, 07:14)
Sveikos, trumpam užbėgu per atostogas... biggrin.gif Teko nenumatytai sustoti Klaipėdoj... sad.gif Šiek tiek mašina nusprendė pakoreguoti mūsų planus smile.gif.
Na man centravimas kliūna sad.gif ir kvadrato formatas nelabai. O šiaip pirmasis kadras yra įdomesnis smile.gif, įdomu pamatyti spalvotą variantą smile.gif. Patinka man nuotraukos su mistine saulutės šviesa.  4u.gif

Na dėl mašinos kaprizų nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - turiu ką tai parodyti... Gaila, zoom pritrūko sad.gif, kad paslėpčiau saulutę... 

user posted image

MB sako oho mergos kai čia mergos pavaro... Nu labai faina šita foto parodinė, galima ir į kokį konkursą pasiųsti.
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 07 01, 09:59)
keliu 2 ND:

user posted image

Dar laukiu dviejų balsų dėl 2 ND (diafragmos keitimas)... ax.gif

O čia 3 ND (zoom'as):

user posted image

Atsakyti
man abu gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 07 01, 18:21)
man abu gerai  mirksiukas.gif

Ačiū! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 07 01, 18:17)

geri ND. pas mane darbe nerodo foto is photobucket, tai nevisad galiu pakomentuot smile.gif
Atsakyti
Na, grįžtu ir aš su pora savų bandymų fotografuot maistą (tiesa, šviesa - ne kontrinė, bet vistiek iš galo). Kritikai:

user posted image

user posted image

ir baisiausiai nervinuosi dėl savaigtalį laukiančių krištynų. Akasha, noriu paklaust, su išorine blyskte fotkinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 01 liepos 2010 - 18:12
QUOTE(alexxandra @ 2010 07 01, 19:11)
Na, grįžtu ir aš su pora savų bandymų fotografuot maistą (tiesa, šviesa - ne kontrinė, bet vistiek iš galo). Kritikai:

ir baisiausiai nervinuosi dėl savaigtalį laukiančių krištynų. Akasha, noriu paklaust, su išorine blyskte fotkinai?

Pirmoji visai smagiai ziurisi, tik antroje koliazo foto ta sakute i kampa labai ispausta... gal i kita kampa ja pasukus geriau ziuretusi... Antrame koliaziuke gal kiausiniu baltais lukstais noretusi...

Del krikstynu, tai su isorine blykste fotkinau, nusistacius i virsu ir su reflektoriuku mazu... bandziau ir tiesiai "i kakta" su blykste kalti, na bet ten jau sugadinti kadrai... Zinoma sendien jau atidavinejau fotkes sutvarkytas, tai uzsakovai liko patenkinti ir dar pasiprase ir tu fotkiu, kuriu netvarkiau smile.gif...

Smile, 3ND gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 01 liepos 2010 - 20:54
QUOTE(Akasha @ 2010 07 01, 21:53)
Del krikstynu, tai su isorine blykste fotkinau, nusistacius i virsu ir su reflektoriuku mazu... bandziau ir tiesiai "i kakta" su blykste kalti, na bet ten jau sugadinti kadrai... Zinoma sendien jau atidavinejau fotkes sutvarkytas, tai uzsakovai liko patenkinti ir dar pasiprase ir tu fotkiu, kuriu netvarkiau smile.gif...

o parodyt galetum?smile.gif tai visgi gal nesigavo taip blogai, kaip is pradziu galvojai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 01, 21:59)
o parodyt galetum?smile.gif tai visgi gal nesigavo taip blogai, kaip is pradziu galvojai?smile.gif

Deja rodyti negaliu g.gif Kadangi daug zmoniu ir t.t., tai jau nesutiko kad kurnors butu rodoma... Na as visvien nesu patenkinta rezultatais... suprantu, kad ir ne taip blogai, kaip is pradziu atrode, bet ir nieko gero... unsure.gif pati suprantu, kad galejau ir geriau... Tiesiog extremalios salygos, pirmas kartas ir jaudulys padare savo... unsure.gif Bet manau, kad sekanti karta bus geriau... blush2.gif
Atsakyti
Na ir 4 ND (artėjimas prie objekto):

user posted image

Reiks kurią dieną pasikankint su 5 ND... doh.gif Perskaičiau keletą ankstesnių temų, tai kiek pastebėjau su WB daugiausia visi vargsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 07 01, 22:18)
  Bet manau, kad sekanti karta bus geriau... blush2.gif

neabejoju... blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
*smile* man visi ND atrodo gerai
Atsakyti