Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*smile* @ 2010 06 30, 21:17)

sveika smile.gif gerai nd
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 06 30, 21:17)
Sveiki

Laukiu komentarų, kritikos, patarimų..  4u.gif  Jei užskaitysit, keliausiu toliau smile.gif

Nd gerai 4u.gif sveika prisijungus..

Na ka keliu keleta sendieniniu bandymu i savaites tema.... Laukiu kritikos...

user posted image

user posted image

Na ir siaip patiko uzfiksuota emocija blush2.gif

user posted image

Ko taip temele nutilusi? atostogos visiems? smile.gif
Atsakyti
As ir dedu i savaites tema. O gal jau rodziau, nebepamenu blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 01 liepos 2010 - 00:24
Sveikos, trumpam užbėgu per atostogas... biggrin.gif Teko nenumatytai sustoti Klaipėdoj... sad.gif Šiek tiek mašina nusprendė pakoreguoti mūsų planus smile.gif.

QUOTE(Akasha @ 2010 06 30, 23:55)

Na man centravimas kliūna sad.gif ir kvadrato formatas nelabai. O šiaip pirmasis kadras yra įdomesnis smile.gif, įdomu pamatyti spalvotą variantą smile.gif. Patinka man nuotraukos su mistine saulutės šviesa. 4u.gif

Na dėl mašinos kaprizų nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - turiu ką tai parodyti... Gaila, zoom pritrūko sad.gif, kad paslėpčiau saulutę...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 07 01, 01:21)
As ir dedu i savaites tema. O gal jau rodziau, nebepamenu  blush2.gif

Įdomios, tik gal aš pilnai versčiau į JB smile.gif Bent jau pirmojoje smėlis kliūna į akis.
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 01, 08:14)

o kam saulute slept? smile.gif su saulute superiniskiau biggrin.gif
Atsakyti
Na dėl mašinos kaprizų nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - turiu ką tai parodyti... Gaila, zoom pritrūko sad.gif, kad paslėpčiau saulutę... 

Man labai patinka tavo foto mirksiukas.gif

P.S. o pas jus galima komentuoti kitų darbus, kol pati nesu visų ND padarius? Ar vis tik pirma turiu ND padaryt ir tik tada galėsiu pilnai dalyvauti diskusijose? smile.gif

O kolkas, kadangi jau sulaukiau 3 užskaitytų balsų 1 ND, keliu 2 ND:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 07 01, 01:21)
As ir dedu i savaites tema. O gal jau rodziau, nebepamenu  blush2.gif

Pirmoji silta grazi, tik, kaip ir Medow uzkliuva spalvotas smelis... O jei jau smeliukas spalvotas, tai ir dangaus noretusi israiskingesnio, o ne balto...

Sveikos, trumpam užbėgu per atostogas... biggrin.gif Teko nenumatytai sustoti Klaipėdoj... sad.gif Šiek tiek mašina nusprendė pakoreguoti mūsų planus smile.gif.
Na man centravimas kliūna sad.gif ir kvadrato formatas nelabai. O šiaip pirmasis kadras yra įdomesnis smile.gif, įdomu pamatyti spalvotą variantą smile.gif. Patinka man nuotraukos su mistine saulutės šviesa.  4u.gif

Dekui uz pastabas smile.gif Pirmos spalvotos nerodysiu, nes ji taip tupejo, kad pampersiukas sviecia.... blush2.gif
Taviske labai smagi ir saulutes tikrai nereikia slepti smile.gif ji cia labai graziai isipaiso...

QUOTE(*smile* @ 2010 07 01, 09:59)
Man labai patinka tavo foto  mirksiukas.gif 

P.S. o pas jus galima komentuoti kitų darbus, kol pati nesu visų ND padarius? Ar vis tik pirma turiu ND padaryt ir tik tada galėsiu pilnai dalyvauti diskusijose? smile.gif

O kolkas, kadangi jau sulaukiau 3 užskaitytų balsų 1 ND, keliu 2 ND:

Antras ND gerai... Komentuoti zinoma, kad gali... gi visos mes cia mokomes.... ax.gif

Papildymui spalvota, tik labai man tas buteliukas akis bado... Liks tik seimyniniam albumui...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 01 liepos 2010 - 09:25
QUOTE(Akasha @ 2010 06 30, 23:55)

pirma fainiausia. man patinka tokios nusileidziancios sviesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 07 01, 07:14)

user posted image

kokia faina! bigsmile.gif
Atsakyti
Keliu vieną foto jūsų teismui smile.gif Taip judesį užfiksuot bandžiau pirmą kartą (bet tikrai ne paskutinį) smile.gif Patarkit ką reikėjo keisti, kad foto būtų geresnė?

f/25, 1/100, ISO: 400:
user posted image

Dabar mąstau, kad gal reikėjo diafragmą mažinti ir ISO mažinti bent iki 200... g.gif
Atsakyti
Smile, kadras man patinka. Gal ryškumo šiek tiek daugiau reiktų, bet šiaip gerai.

Meadow, laibai patiko.

Akasha, labai gražios spalvos paskutinėj, su buteliuku thumbup.gif

Merginos, kaip jūs naikinate tokius veido defektus kaip juodi taškai, poros? g.gif
Atsakyti