QUOTE(ohara @ 2010 06 12, 17:55)
airv nu tu ir isijautei su kritikavimu,kaip tikra specė...
Bandau akį 'įvaldyti' ir pastebėti detales, kurių anksčiau nepastebėdavau ...
Gal tada pačiai geriau seksis fotografuoti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 12, 00:12)
Nu, ir kad per mažai nebūtų...
- Tiesiog paprastos nuotraukos, paprastam šeimos albumui. Tik neįsižeisk, pas visas tokių pilna, tik nesirodom Visos praeinam tokias stadijas
Skanaus sekmadienio ryto , supratau kad neturiu tinkamų lėkštučių maisto fotografavimui, eisiu ieškot. Tai nors vyras galės pasidžiaugt, nes dar kartą teks pyragą daryt... Ir šiaip kelis kadrus tik padariau, nes saulė plieskianti pro langą visą reikalą gadino.... ir aplamai ko tais dar neatsibudus buvau. O tai jaučiu, kad stoviu vietoje, aplinką fotografuot jau pasidarė nuobodu... Modeliukų gaila neturiu
Aj beje, dėl kritikos - stalo kraštas kreivas - žinau, tiesiog taip neapgalvotai pasirinkau fotografavimo kampą ir stalo nepasukau . Ir dar pirmos braškės ryškesnės norėtųsi.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 10:59)
Skanu as bandyciau slinkti lekste i desine puse, kad pats skanumynas butu auksiniam taske- zinok ir prisiededu lapa popieriaus ant ekrano- reik daugiau kaires ir maziau desines, nebijok lekstes kirpti tuomet ir tu braskiu desineje nereikia- uztenka dvieju objektu kadre.
as ir recepto noreciau
Merginos, kokioj programoj jus verciat nuotraukas i JB nes as fotike verciu, tai man labai blanku
QUOTE(Rico @ 2010 06 13, 13:45)
kaires ir maziau desines, nebijok lekstes kirpti tuomet ir tu braskiu desineje nereikia- uztenka dvieju objektu kadre.
as ir recepto noreciau
as ir recepto noreciau
QUOTE(frederica @ 2010 06 13, 14:47)
Na apie foto nieko nesakysiu , nėra tobula , bet recepto tai žiauriai noriu
Pakartosim, ir ačiū už pastabas - pasistengsiu kitą kart su geresniu pavyzdžiu sugrįžti
Gal receptą flickr po nuotrauką brūkštelsiu, kad nebūtų off topic čia .
sveikutes
jau visai geda peleda,nebesilankiau simta metu
Meadow,nu kaip skaniai atrodo tavo pyragelis,mmmmmmm
o tu kas flickre? kaip surast?
Uzmirstuole,paveiksluoju viska su spalvom,paskui verciu i j/b su programom o versti gali su bet kokia programa,kuria tvarkai nuotraukas
jau visai geda peleda,nebesilankiau simta metu
Meadow,nu kaip skaniai atrodo tavo pyragelis,mmmmmmm
o tu kas flickre? kaip surast?
Uzmirstuole,paveiksluoju viska su spalvom,paskui verciu i j/b su programom o versti gali su bet kokia programa,kuria tvarkai nuotraukas
QUOTE(Noelle @ 2010 06 13, 16:35)
nai nai nai. Aš jau visą mėnesį į modelius siūlausi ir niekaip nepriprašau būti fotografuojama
Šią savaitę?
vijja, atleisk - mane galima rasti čia