Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

airv nu tu ir isijautei su kritikavimu,kaip tikra specė... tongue.gif hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 06 12, 17:55)
airv nu tu ir isijautei su kritikavimu,kaip tikra specė... tongue.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Bandau akį 'įvaldyti' ir pastebėti detales, kurių anksčiau nepastebėdavau ... smile.gif
Gal tada pačiai geriau seksis fotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 12, 00:12)
Nu, ir kad per mažai nebūtų... biggrin.gif

4u.gif - Tiesiog paprastos nuotraukos, paprastam šeimos albumui. Tik neįsižeisk, pas visas tokių pilna, tik nesirodom lotuliukas.gif Visos praeinam tokias stadijas smile.gif

Skanaus sekmadienio ryto biggrin.gif, supratau kad neturiu tinkamų lėkštučių maisto fotografavimui, eisiu ieškot. lotuliukas.gif Tai nors vyras galės pasidžiaugt, nes dar kartą teks pyragą daryt... lotuliukas.gif Ir šiaip kelis kadrus tik padariau, nes saulė plieskianti pro langą visą reikalą gadino.... ir aplamai ko tais dar neatsibudus buvau. O tai jaučiu, kad stoviu vietoje, aplinką fotografuot jau pasidarė nuobodu... Modeliukų gaila neturiu sad.gif
user posted image

Aj beje, dėl kritikos - stalo kraštas kreivas - žinau, tiesiog taip neapgalvotai pasirinkau fotografavimo kampą ir stalo nepasukau biggrin.gif. Ir dar pirmos braškės ryškesnės norėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 13 birželio 2010 - 12:03
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 10:59)

Skanaus sekmadienio ryto biggrin.gif

Skanu bigsmile.gif as bandyciau slinkti lekste i desine puse, kad pats skanumynas butu auksiniam taske- zinok ir prisiededu lapa popieriaus ant ekrano- reik daugiau kaires ir maziau desines, nebijok lekstes kirpti ax.gif tuomet ir tu braskiu desineje nereikia- uztenka dvieju objektu kadre.
as ir recepto noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 12:59)

Na apie foto nieko nesakysiu , nėra tobula biggrin.gif , bet recepto tai žiauriai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu receptuko karsta.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kokioj programoj jus verciat nuotraukas i JB g.gif nes as fotike verciu, tai man labai blanku doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 06 13, 13:45)
kaires ir maziau desines, nebijok lekstes kirpti  ax.gif tuomet ir tu braskiu desineje nereikia- uztenka dvieju objektu kadre.
as ir recepto noreciau   blush2.gif

QUOTE(frederica @ 2010 06 13, 14:47)
Na apie foto nieko nesakysiu , nėra tobula biggrin.gif , bet recepto tai žiauriai noriu bigsmile.gif

Pakartosim, ir ačiū už pastabas - pasistengsiu kitą kart su geresniu pavyzdžiu sugrįžti wink.gif 4u.gif
Gal receptą flickr po nuotrauką brūkštelsiu, kad nebūtų off topic čia wink.gif.
Atsakyti
Jau įdėjau flickr biggrin.gif. Jei sugalvosit padaryt - įdomu būtų ir jūsų variantus pamatyt biggrin.gif

O kad nebūtų taip off topic - Užmirstuole, verčiu su PS. Bet šiaip labai daug ir nuo nuotraukos priklauso, viena nuotrauka gražiai žiūrisi J/B - kita ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 13 birželio 2010 - 15:32
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 13, 10:59)
Modeliukų gaila neturiu sad.gif

nai nai nai. Aš jau visą mėnesį į modelius siūlausi ir niekaip nepriprašau būti fotografuojama tongue.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
jau visai geda peleda,nebesilankiau simta metu blush2.gif

Meadow,nu kaip skaniai atrodo tavo pyragelis,mmmmmmm wub.gif
o tu kas flickre? kaip surast?

Uzmirstuole,paveiksluoju viska su spalvom,paskui verciu i j/b su programom 4u.gif o versti gali su bet kokia programa,kuria tvarkai nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 13, 16:35)
nai nai nai. Aš jau visą mėnesį į modelius siūlausi ir niekaip nepriprašau būti fotografuojama  tongue.gif

Šią savaitę? biggrin.gif ax.gif

vijja, atleisk blush2.gif - mane galima rasti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 13 birželio 2010 - 16:01