Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, žinoma, kad susitvarkysi.
Lauksim foto.

O kitai savaitei gal keliam foto su kontriniu apšvietimu, ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 26 birželio 2010 - 12:47
Sveiki,as biski nevilty,turiu muiline ir noriu biski paklausti ne i tema blush2.gif fotikas mano labai apsiterse ir reikia kuo greiciau ji valyti,kadangi laukia kelione. Nuvaziavau pas viena rekomenduota meistra o tasai pasake yra smelio,dulkiu ant matricos kainuos apie 150 mega_shok.gif gal kas zinot ka geriau ir pigiau pasiulyti Kaune? gal kuriai teke valyti fotoaparata? padekit labai reikia cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 26, 13:40)
Akasha, žinoma, kad susitvarkysi.
Lauksim foto.

Dekui uz palaikyma 4u.gif

Na tema gana idomi.... Ieskojimai yra gerai, tik man siuo atveju sunkoka temuke... Bet pabandyti visada verta...
Laukiam dar uz....

QUOTE(Thea! @ 2010 06 26, 15:56)
Sveiki,as biski nevilty,turiu muiline  ir noriu biski paklausti ne i tema blush2.gif  fotikas mano labai apsiterse ir reikia kuo greiciau ji valyti,kadangi laukia kelione. Nuvaziavau pas viena rekomenduota meistra o tasai pasake yra smelio,dulkiu ant matricos kainuos apie 150 mega_shok.gif  gal kas zinot ka geriau ir pigiau pasiulyti Kaune? gal kuriai teke valyti fotoaparata? padekit labai reikia cray.gif

Manau, kad tai gana gera kaina uz fotoaparato valyma... nemanau, kad pigiau surasi...
Atsakyti
Jūsų darbai visų kaip visad fantastiški... wub.gif thumbup.gif

Akashos senai aptarti jau.. wub.gif blush2.gif

keliu aš savo kelis... blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kad nenumirtu temele smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
brumbrumai paskutinė nuotrauka man pati labiausia wub.gif tokia jauki, rami. kitose žvilgsnis greit prabėgo, o ta turi kažką tokio kad žiūri ir žiūri ..
Atsakyti
Brumbrumai, patiko 4u.gif Labiausiai pirma ir paskutinė 4u.gif
Fotografuoji 'komerciškai'?

Ohara, gerai pagauta, būtų labai įdomu ateity pamatyti ir keletą portretų tavo darytų smile.gif

Akasha, patiko krikštynų foto. Tik va su koliažais kiek suptantu ne taip paprasta, atskiras mokslas ten g.gif Dėl spalvų pritariu daugumos nuomonei, natūralesnės geriau.
Su kokiu objektyvu fotografavai bažnyčioje?

Išviso vaikų, kūdikių fotografijoje man nerealios avytess spalvos. Kaip tokias išgaut? g.gif neišeina.
O portretai tai man G. Dainelytės (zitlali) - nu nerealūs. Jau kelis mėn. 'užsikabinusi' - sėdžiu ir kaifuoju žiūrėdama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2010 06 26, 12:40)

Liuks tema, aš UŽ 4u.gif
Su apšvietimu sunkiai susidoroju, tai man bus puiki praktika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 06 27, 13:23)
Ohara, gerai pagauta, būtų labai įdomu ateity pamatyti ir keletą portretų tavo darytų smile.gif

kad aš žmonių gaudyt nemėgstu... blush2.gif ax.gif man naturalesnė gamta, nepatinka žmonės, nes dažnai kad ir buitinės foto jos būna pozuojamos... nebent vaikučiai čia jau kita kalba jie irgi visad naturalūs.. ax.gif tai gi, nznau ar kada iš manes portretų sulauksit... nes nelendu ten kur nemoku... ax.gif

Akashiukas,tik šiandien bažnyčioj fotografuos....sėkmės jai palinkėkim.. lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 27, 13:21)
brumbrumai paskutinė nuotrauka man pati labiausia  wub.gif  tokia jauki, rami. kitose žvilgsnis greit prabėgo, o ta turi kažką tokio kad žiūri ir žiūri ..

aciu, labai sunkui paciai pamatyt kuri geriausia..
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 06 27, 13:27)
Brumbrumai, patiko  4u.gif Labiausiai pirma ir paskutinė  4u.gif
Fotografuoji 'komerciškai'?

aciu smile.gif ne, nekomerciskai smile.gif siaip drauge fotkinau smile.gif smaguma buvo biggrin.gif siaip kas man paciai nepatinka, kad kopijuoju kitus. nu mintys matytos.. bet laaabaaiii sunku rast save

o Zitlali tai man irgi labai labai.. neatsizaviu as ja, kad ji taip greitai tobuleja
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 27, 13:33)
o Zitlali tai man irgi labai labai.. neatsizaviu as ja, kad ji taip greitai tobuleja

pavydėtinai greit.. wub.gif thumbup.gif šaunuolė.. 4u.gif
Atsakyti
Na kontrinis apsvietimas, yra sunkiausiai ivaldomas votografavimo budas. Ir nemanau , kad pradziamoksliams tinkama tema. Nooors.. be abejo pabandyti galima. Bet apskritai, ziuriu kad sunkiai iseina man pritaikyti savo zinias. Atrodo jau sioki toki supratima turiu, bet va buvo savaitgali seimos svente ir patalpoje reikejo pafotografuoti, tai sunkiai.. ziurinejau utos nustatymus ziurinejau. Ir nieko nepesiau uzsistaciau sau ant auto ir buvau vaizdu patenkinta labiau, nei kad bandydama kazka statyti su A, ar M rezimu. Nezinau ... sad.gif Liudna.... ir WB bandziau nusistatyti, naudodama staltiese, nes balto lapo neturejau. Atrodo viskas pavyko... bet vistiek.
Asmeniskai man butu sunki tema, bet as galeciau pabandyti. Gal kas turi daugiau info apie kontrini apsvietima. As kaip suprantu tai cia toks apsvietimas kai fotografuojamas objektas i kurio nugara sklinda sviesa? Trumpiau tariant pries saule? Tai norint kad neisdegtu viskas reikia trumpo islaikymo, mazo iso, ir mazint F skaiciuka? Tai as kaip jau isivaizduoju tai gaunasi KONTURINIS APSVIETIMAS smile.gif))) Ai man per sudetinga..
Atsakyti
Dangerele, nenusiteik, kad kažkas per sunku pradžiamoksliams. Jei nepabandysi tai ir nežinosi ar gausis. Juk ne konkursas čia. Juolab, jei ir per sunku. Nu netylėkit pradinukai, siūlykit tas temas. Nu žinot gi kas nesiseka, kur trūksta žinių, pirmyn ta linkme temą galvojam ir darom.
Kol kažkas nepaskelbs temos, tol ir bus tylu. Ryt prasideda nauja savaitė, tai iki vidurnakčio temos reikia smile.gif

Brumbrumai, fainos foto, šaunuolė.
Atsakyti