Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, man truputį spalvytės nepatinka blush2.gif

brumbrumai,labai norėčiau pamatyti tavo portretukų 4u.gif aš fotografuoju savus, pažįstamus 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Akasha,pirma man labai patinka bigsmile.gif
antra butu liux,bet spalvos tai man schmoll.gif rolleyes.gif

as kai paveiksluoju zmones visad paklausiu ar galesiu ikelti ju nuotraukas i interneta,ne visi sutinka,kiti papraso,kad visos seimos nedet ir tt... labai ivairiai smile.gif
Atsakyti
Laba,
pagaliau vėl pajungė internetą. Fiuuu.
Tik kelis psl kol kas peržiūrėjau, mačiau dvi Bizytės rodos foto, su vaikuču medyje. Abi spalvotos patiko, dar vienos nerodo. Šaunuolė.

kokia savaitės tema?
Linkėjimai
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turi parduoti pakroveja tinkanti Canon 450d?
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 24, 20:08)
Laba,
pagaliau vėl pajungė internetą. Fiuuu.
Tik kelis psl kol kas peržiūrėjau, mačiau dvi Bizytės rodos foto, su vaikuču medyje. Abi spalvotos patiko, dar vienos nerodo. Šaunuolė.

kokia savaitės tema?
Linkėjimai

Kaip smagu, kad tu ir vel cia... Kada ten sakei planuoji buti lietuvoj... reik tikrai meetuka susiorganizuoti... thumbup.gif

Taves nera, tai ir savaites temeliu niekas nebesusiorganizuoja smile.gif

Dekui mergaites uz pastabeles.... Bandziau ir su kitom spalvytem pasizaisti, bet nebetersiu eterio smile.gif....

Gavau leidima rodyti mazaja princese, tai va ir parodysiu jums.... Laukiu patarimo kritikos ir t.t.
Siaip fotosesija daryta tokiu daugiau ale studijiniu kadru ir norejau iamzinti keleta svarbiu smulkmeneliu, kurios po to koliaziukams tiktu... Va del koliazu tai irgi nezinau kaip geriau daryti.... Va pateikiu keleta pavyzdeliu, sakykit ar remeliai nemaiso... o kaip tokios siek tiek vintazines spalvytes ar geriau naturalios?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tikiuosi labai nemusit, kad tiek daug pridejau, bet tikrai labai reikia jusu nuomones... Mamyte kiek mate tai jai labai patiko, bet as pati nesu visu simtu procentu patenkinta.... ir del to nesijauciu uztikrinta.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 25, 18:26)
Gavau leidima rodyti mazaja princese, tai va ir parodysiu jums.... Laukiu patarimo kritikos ir t.t.
Siaip fotosesija daryta tokiu daugiau ale studijiniu kadru ir norejau iamzinti keleta svarbiu smulkmeneliu, kurios po to koliaziukams tiktu... Va del koliazu tai irgi nezinau kaip geriau daryti.... Va pateikiu keleta pavyzdeliu, sakykit ar remeliai nemaiso... o kaip tokios siek tiek vintazines spalvytes ar geriau naturalios?

Pirmame koliaže kairė puse man patinka, dežinė nelabai. Nėrinukas pradingsta...
Antram koliaže batukų kažkaip kitaip nufotografuotų norisi.
Trečiame visos patinka.
Kitose įdomu kas su foto daryta. Labai išplautas veidukas. Man nelabai, bet tikiu, kad mamai patinka.
Apie koliažus ui, paklausinėk Loretoido ar Fredericos. Jos puikiai tvarkosi.
Šiaip šaunuolė.

Aš planuoju Vilniuje 19 liepos pasivaidenti, pirmadienis bus. Būsiu nuo pat ryto, nežinau iki kelių. Galim kur susimatyti, kas noro turėsit.
O temą kokią sugalvojam, vis smagiau
Atsakyti
Akasha, bent jau man trečia nuotrauka ne taip žiūrisi kaip likusios, tos spalvos per daug netikros kaip tokiam svarbiam įvykiui įamžinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 06 25, 20:55)
Pirmame koliaže kairė puse man patinka, dežinė nelabai. Nėrinukas pradingsta...
Antram koliaže batukų kažkaip kitaip nufotografuotų norisi.
Trečiame visos patinka.
Kitose įdomu kas su foto daryta. Labai išplautas veidukas. Man nelabai, bet tikiu, kad mamai patinka.
Apie koliažus ui, paklausinėk Loretoido ar Fredericos. Jos puikiai tvarkosi.
Šiaip šaunuolė.
Aš planuoju Vilniuje 19 liepos pasivaidenti, pirmadienis bus. Būsiu nuo pat ryto, nežinau iki kelių. Galim kur susimatyti, kas noro turėsit.
O temą kokią sugalvojam, vis smagiau

Dekui Noelle, tu kaip visada taikliai ir teisingai pastebi visus trukumus smile.gif

Del veiduko tai nieko nedaryta, nei blurinau nei dar kazka dariau... tik fona siek tiek tvarkiau..... Ir dar bendrai per noise ninja perleidau del triuksmu, bet jis nebliurina labai.... Gal del spalvu susvelninimo toks efektas gavosi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 25, 21:05)
Akasha, bent jau man trečia nuotrauka ne taip žiūrisi kaip likusios, tos spalvos per daug netikros kaip tokiam svarbiam įvykiui įamžinti  ax.gif

Vat as irgi del tu spalvu dvejoju... geriau paliksiu tik naturalias ir dar jei ka keleta JB darysiu... Dekui uz nuoimone... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 25, 19:08)
.. Ir dar bendrai per noise ninja perleidau del triuksmu, bet jis nebliurina labai.... Gal del spalvu susvelninimo toks efektas gavosi...  g.gif
Papildyta:

va, noise ninja... jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 25, 20:26)

nepyk, bet man cia kazkas nesiziuri. nelabai zinau kas. pirma, antra foto lyg geriausios, o kitose tai kazkaip neatskeista emocija, vaikutis lyg sau sedetu, foto sau butu. o toks koliazas kaip pirmose foto man irgi ne... toks kicinis. zinau, kad gali geriau, todel kabinejuosi smile.gif
Atsakyti

Man labiausiai kliūna trečiosios spalva. Koliažiukai taip pat ne mano skonio, nuotrauka nuotraukoje, lyg per daug visko pasidaro. Atskirai imant, ar tiesiog dedant vieną šalia kitos manau atrodytų puikiai. Šiaip neblogai susitvarkyta. Tikiu, kad mamytei turėjo patikti .Kairioji,pirmąjame koliaže, kur rankytes apžiūrinėja - puiki. Šaunuolė.
Dar pačios ceremonijos, bažnyčioje, būtų labai smalsu pamatyi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 25 birželio 2010 - 23:51
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 25, 21:35)

nepyk, bet man cia kazkas nesiziuri. nelabai zinau kas. pirma, antra foto lyg geriausios, o kitose tai kazkaip neatskeista emocija, vaikutis lyg sau sedetu, foto sau butu. o toks koliazas kaip pirmose foto man irgi ne... toks kicinis. zinau, kad gali geriau, todel kabinejuosi smile.gif

Neturiu uz ka pykti smile.gif gi ir dejau, kad sulaukciau kritikos ir patarimu... Sunku buvo su sia mergaite bendrauti ir atskleisti emocijas, nes ju ir nelabai buvo... pavargusi, nes sveciuose ir siaip nelabai norejo bendrauti ta diena... tikiuosi, kad per pacias krikstynas bus geriau, nes kitaip visai savim nusivilsiu, kad nemoku su vaikais bendrauti ax.gif

QUOTE(frederica @ 2010 06 26, 00:51)
Man labiausiai kliūna trečiosios spalva. Koliažiukai taip pat ne mano skonio, nuotrauka nuotraukoje, lyg per daug visko pasidaro. Atskirai imant, ar tiesiog dedant vieną šalia kitos manau atrodytų puikiai. Šiaip neblogai susitvarkyta. Tikiu, kad mamytei turėjo patikti .Kairioji,pirmąjame koliaže, kur rankytes apžiūrinėja - puiki. Šaunuolė.
Dar pačios ceremonijos, bažnyčioje, būtų labai smalsu pamatyi.

Jo del spalvu supratau, kad tokiose foto geriau neexperimentuoti.... blush2.gif darysiu visas naturalias... Daugiau foto butinai idesiu... pacios krikstynos tik si sekmadieni, tai kita savaitele jau kazka ikelsiu.... Palinkekit man sekmes, kad susitvarkyciau..... mirksiukas.gif Koliazus irgi perdarysiu... Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti