Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 06 21, 22:01)
O kodėl? Įdėk, man tai fainai jei natūraliai viskas wink.gif

Dėl objektyvo nelabai patarsit, ane? smile.gif

as tai pirkciau fixa vien del f1.4. man jis toks fantastiskas biggrin.gif nors as ji dartik atrandu..
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 06 21, 21:01)
O kodėl? Įdėk, man tai fainai jei natūraliai viskas wink.gif

Dėl objektyvo nelabai patarsit, ane? smile.gif

aš dar su kitinuku, tai nelabai galiu ką patart, bet svajoju apie 50mm f1.4 ax.gif

spalvotą galvojau jau dėt, ale persigalvojau doh.gif biggrin.gif paliksiu šeimos albumui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 06 21, 22:42)
aš dar su kitinuku, tai nelabai galiu ką patart, bet svajoju apie 50mm f1.4 ax.gif

spalvotą galvojau jau dėt, ale persigalvojau doh.gif  biggrin.gif paliksiu šeimos albumui ax.gif

Aš spėju dabar imčiau 35mm 1.8 smile.gif
Tiesiog 50mm portretams. Bet geresnį objektyvą norisi ne tik portretams turėt. smile.gif Tiesiog pasverk kas tau labai svarbu, ką nori fotografuot, jei patalpos namie nedidelės tai su 50mm turėsi sienomis lipt wink.gif
Atneščiau ką nors rodomo, bet ko tai neturiu nieko sad.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Kas gi cia dabar darosi, kad taip tylu?... As irgi kolkas nieko nerodysiu blush2.gif Turejau savaitgali bandomaja krikstynu sesija, tai jei mamyte leis tai veliau ikelsiu keleta kadru jusu teismui...

QUOTE(bizyte @ 2010 06 21, 16:35)
labai faina rolleyes.gif

seniai nieko nerodžiau, tai bent kelis paprastus kadrus atsinešu iš vaikų vasaros smile.gif

Pirmos dvi labai fainos.... thumbup.gif
Atsakyti
Akasha, lauksim thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turetumet lietuviska arba rusiska instrukcija Canon EOS 1000 D ? arba gal zinote kur galima butu parsisiusti,dekui labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2010 06 24, 10:09)
Sveiki,
gal kas turetumet lietuviska arba rusiska instrukcija Canon EOS 1000 D ? arba gal zinote kur galima butu parsisiusti,dekui labai  4u.gif  4u.gif

http://www.efoto.lt/...os_instrukcijos
Atsakyti
Sveikutes....

Na visai jau liudna temelej.... ax.gif Metu as pora buitiaku, nu tokiu visisku buitiaku, kad turetumet ka pakritikuoti... smile.gif Kazkada minejau, kad pasiilgau tokiu visiskai seimyniniam albumui skirtu kadru... tai va ir bandziau cia kazkuria diena testuoti kortele ir tuo paciu namiskius gaudziau...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 24 birželio 2010 - 10:47
QUOTE(Akasha @ 2010 06 24, 11:46)

pirma tai man faina. ir emocijos, ir tas skaidrumas, ir spalvos. antroj spalvos tai labai nee... per daug ateiviskos smile.gif sukomponuota graziai, bet tie gale seseliai ar kas ten, galvelei auseles padaro lyg smile.gif

as pati fotkinu gan nemazai, tik nededu. nes pradejau zmones fotkint, o ju sutikimo neturiu smile.gif bet labai dziaugiuosi savo fotiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 24, 12:18)
QUOTE(Akasha @ 2010 06 24, 11:46)

pirma tai man faina. ir emocijos, ir tas skaidrumas, ir spalvos. antroj spalvos tai labai nee... per daug ateiviskos smile.gif sukomponuota graziai, bet tie gale seseliai ar kas ten, galvelei auseles padaro lyg smile.gif

as pati fotkinu gan nemazai, tik nededu. nes pradejau zmones fotkint, o ju sutikimo neturiu smile.gif bet labai dziaugiuosi savo fotiku biggrin.gif

Dekui uz kritika smile.gif Antroje ten kede... matai, kai gaudyta ant smugio, tai ir nepatrauksi ju smile.gif... o del spalvu, ant abieju tas pats actionas detas, tik pirmoje naturali sviesa, o antroje jau blykste.... tai ir gavosi kiek kitokie atspalviai.. bet tikrai labai dekui uz pastabas...

Kaip fainai, kad daug fotografuoju... thumbup.gif Labai noreciau pamatyti tavo darbus... Tai kai fotkini prasyk sutikimo publikuoti.... wink.gif Galesi tada ir mums parodyti...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 24, 10:46)
Na visai jau liudna temelej....  ax.gif  Metu as pora buitiaku, nu tokiu visisku buitiaku, kad turetumet ka pakritikuoti... smile.gif

pirmoj patinka ryškumas ir emocija, tik neapsisprendžiu dėl erdvės, lyg ir daugiau norėtųsi, o gal ir ne g.gif antroj man irgi spalvos nelabai, bet nuotaika faina mergytės, nu faini buitiakai ax.gif

Brumbrumai, o kaip norėčiau tavo portretukų pamatyti ax.gif

aš nieko nefotkinu, laukiu geresnių orų ir lėksiu tada į laukus biggrin.gif
Atsakyti
ai, nieko ten tokio nenufotkinau biggrin.gif bet man paciai tai smagu, kad bent gaunasi biski geriau nei tikiuosi. bet ne taip, kad sakytu kas vau biggrin.gif nu as dar tik bandineju ir ziuriu. o zmones fotkinau ju prasymu, ir jie nenori buti nete, tai ir nededu smile.gif siaip reiktu paieskoti kokiu zmoniu.. ar jus ieskot ko nete ar tik savus fotkinat?
Atsakyti