Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba diena
Airv, aš irgi matau moteriškę, bet gal nebūčiau pamačius, jei nesakytum, kažin, įdomu dabar. biggrin.gif Bet šiaip gerai atrodo, o kaip tie dūmai fotografuojami yra? rolleyes.gif
Dedu vieną savo dar, žinau, tamsoka ir pilka, nemoku juodai baltų padaryt normaliai ir viskas g.gif alkūnė nukirsta, bet baisiausia, tai ta vena ant rankos, kaip ją išnaikint?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 21:02)
Akasha, nu ir technologija smile.gif net nebuvau skaičiusi kažko panašaus  blush2.gif

Ačiū už komentarus  4u.gif

Keliu ir aš pasižaidimą su dūmais  smile.gif Nesigavo gauti tokių gražių, kaip mačiusi, bet praktikos reikia.

Labi fainai su dumais pasizaidei... Pirmoji man labai faina... ir trecia liux... su tuo apsvietu delnu labai gerai atrodo, kazkas naujesnio....
QUOTE(<emigrante> @ 2010 06 20, 00:59)
As matau. Ranka galva pasiremus, galva zemyn nuleidus. Super  thumbup.gif

O kad tusciom nesibrauciau

Oi kokios fainos aguonos... thumbup.gif

QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 20, 14:20)
Laba diena
Bet šiaip gerai atrodo, o kaip tie dūmai fotografuojami yra? rolleyes.gif
Dedu vieną savo dar, žinau, tamsoka ir pilka, nemoku juodai baltų padaryt normaliai ir viskas g.gif alkūnė nukirsta, bet baisiausia, tai ta vena ant rankos, kaip ją išnaikint?

tamsumas gal ir neblogai atrodytu, jei jb sutvarkytum normaliai... nes dabar labai pilka... todel foto tikrai netraukia... vena galima su ps clone tool istaisyti... arba su spot healing tool...
Apie dumu fotografavima yra labai daug infotmacijos internete, tik reikia ismokti ieskoti...
Va Video kaip tai daryti...
Atsakyti
Sveikutes, noreciau prie jusu prisijungt, bet... siuo metu fotkinu su veidrodiniu juostiniu. O ar yra cia dar su tokiais fotografuojanciu?
Atsakyti
laba diena
Norėčiau jūsų patarimų,jeigu nesunku atsakyti blush2.gif
Nusipirkau Nikor 50 mm 1/4 ir nesuprantu kaip padidinti f,jeigu fotkinu ant A rėžimo vistiek fotografuojasi ant 1/4 visi kadrai,taip pat ior M rėžimu,tik S rėžimu bet nevisada patinka nes susilieja greit jeigu sujuda.Tik ant p rėžimo galiu nufotkinti 2-3 žmones ryškiai,kitais rėžimais vienas tik išryškėja,kitas jau sulietas,Kaip galima nusitatyti tą f tokį kokį aš noriu ?
Ir dar kažkaip spalvos skiriasi jeigu fotkintu ant A ir poto ant P,kadrai skiriasi spalvomis,ant A jos tokios pastelinės,ant P ryškesnės,gal žinot kodėl ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Smagu kad patiko dūmai smile.gif

Reikia patarimo, turiu kitinuką stiklą, kuris jau mano poreikių netenkina...Svarstau tarp dviejų labai skirtingų variantų, neapsisprendžiu niekaip...
Kokį jūs imtumėte sau...portretams, vaikams fotografuoti...
1. 50tukas f1,4 ar
2. 50-135 f2,8
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumsa @ 2010 06 21, 16:14)
laba diena
Norėčiau jūsų patarimų,jeigu nesunku atsakyti  blush2.gif 
Nusipirkau Nikor 50 mm 1/4 ir nesuprantu kaip padidinti f,jeigu fotkinu ant A rėžimo vistiek fotografuojasi ant 1/4 visi kadrai,taip pat ior M rėžimu,tik S rėžimu bet nevisada patinka nes susilieja greit jeigu sujuda.Tik ant p rėžimo galiu nufotkinti 2-3 žmones ryškiai,kitais rėžimais vienas tik išryškėja,kitas jau sulietas,Kaip galima nusitatyti tą f tokį kokį aš noriu ?
Ir dar kažkaip spalvos skiriasi jeigu fotkintu ant A ir poto ant P,kadrai skiriasi spalvomis,ant A jos tokios pastelinės,ant P ryškesnės,gal žinot kodėl ?
Ačiū  4u.gif

Jau padėjo kitoje temelėje,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumsa @ 2010 06 21, 14:51)
Jau padėjo kitoje temelėje,ačiū  4u.gif

Mačiau, tai nieko ir nerašiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 06 19, 23:59)
O kad tusciom nesibrauciau

labai faina rolleyes.gif

seniai nieko nerodžiau, tai bent kelis paprastus kadrus atsinešu iš vaikų vasaros smile.gif
user posted image

user posted image

du broliukai, niekaip nesusitvarkiau su jb, vis man per pilka atrodo g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 06 21, 16:35)
labai faina rolleyes.gif

seniai nieko nerodžiau, tai bent kelis paprastus kadrus atsinešu iš vaikų vasaros smile.gif

Pirmos labai fainos 4u.gif
Tik gal nebūčiau centravus.

Pirmoje mergaitę būčiau talpinus į kairį šoną apačioje. Palikus vietos jos nuostabiam žvilgsniui. Beje nuotraukoje labai jaučiasi gilumas, super, man patinka.

O antrąją - gal būčiau pabandžius pačią mergaitę iš arčiau pafotografuot. Bet šiaip man labai patinka 4u.gif

Dėl JB - pritariu, nesižiūri ko tai sad.gif. Gal tiesiog tokia nuotrauka. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2010 06 21, 12:26)
Sveikutes, noreciau prie jusu prisijungt, bet... siuo metu fotkinu su  veidrodiniu juostiniu. O ar yra cia dar su tokiais fotografuojanciu?

Maloniai prašom jungtis 4u.gif
Su juosta aišku yra fotografuojančių, gal ne šioje tėmutėje(na vieną žinau ir čia, kiti nepasisakė dar). smile.gif Su juosta, ar be juostos - maloniai priimsim.
Atsakyti

antra man yra tobula. ir nieko nekeisciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 21, 20:06)
Pirmos labai fainos  4u.gif
Tik gal nebūčiau centravus.

Pirmoje mergaitę būčiau talpinus į kairį šoną apačioje. Palikus vietos jos nuostabiam žvilgsniui. Beje nuotraukoje labai jaučiasi gilumas, super, man patinka.

O antrąją - gal būčiau pabandžius pačią mergaitę iš arčiau pafotografuot. Bet šiaip man labai patinka  4u.gif

Dėl JB - pritariu, nesižiūri ko tai sad.gif. Gal tiesiog tokia nuotrauka. sad.gif

ačiū už komentarą 4u.gif dėl kadravimo ir aš dvejojau, bandžiau dar kažkaip kirpti, bet palikau taip kaip yra, nes taip man geriausiai visgi atrodė smile.gif ale kartais net ir gaudant kampą sunku nuspręst kaip yra geriausia doh.gif dėl paskutinės...man ir kažko jai trūksta, spalvota man geresnė, bet kad berniukų kelnių keliai berniukiškai purvini, tai nedėjau tokios biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 21, 20:09)

antra man yra tobula. ir nieko nekeisciau smile.gif

oi kaip ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 21 birželio 2010 - 20:32
QUOTE(bizyte @ 2010 06 21, 20:19)
dėl paskutinės...man ir kažko jai trūksta, spalvota man geresnė, bet kad berniukų kelnių keliai berniukiškai purvini, tai nedėjau tokios biggrin.gif

O kodėl? Įdėk, man tai fainai jei natūraliai viskas wink.gif

Dėl objektyvo nelabai patarsit, ane? smile.gif
Atsakyti