akacha, o pusiau automatinis, tai kaip
QUOTE(paprasta @ 2010 06 19, 14:51)
akacha, o pusiau automatinis, tai kaip
saulyte, debeselis ir visi kiti piesinukai
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 14:54)
saulyte, debeselis ir visi kiti piesinukai
aaaa bandyti reikes
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 13:31)
Sendien as su lietaus lasiukais ant lapu ateinu ...
Parogau lapuka su lasiukais... ir kaip po to su dviem objektyvais bandziau macro isspausti ..
o su kokiais objektyvais spaudei?
QUOTE(ASTYT @ 2010 06 19, 15:02)
o su kokiais objektyvais spaudei?
su 17-85 ir apverstu 50-tuku...
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 14:03)
su 17-85 ir apverstu 50-tuku...
o pirmąjį objektyvą ant kiek nustatei? ir kuris buvo prie fotoaparato? labai idomu, daugiau pridėk makro
Sveikos,
Ohara, liuks ciuciukas. labai patinka išraiška, geras kampas pagautas.
Airv, patinka visos trys, gal pirmoj labiau erdvės iš kairės pusės norėtūsi, kažkaip akis į viršugalvį atsitrenkia. Antroj, būtų gerai, kad būtų su rankom, kitą kartą manau bus geriau. Trečia man labiausiai patinka, o dangus gerai žiūrisi (akcentas ne danguje gi), viskas čia čiki piki.
Akasha, ramuma dvelkia iš tavo nuotraukų , patinka macro.
Aš ta tema mažai ką galiu pasakyti, nes pati dar nebandžiau, tai gal susilaikysiu...
Ohara, liuks ciuciukas. labai patinka išraiška, geras kampas pagautas.
Airv, patinka visos trys, gal pirmoj labiau erdvės iš kairės pusės norėtūsi, kažkaip akis į viršugalvį atsitrenkia. Antroj, būtų gerai, kad būtų su rankom, kitą kartą manau bus geriau. Trečia man labiausiai patinka, o dangus gerai žiūrisi (akcentas ne danguje gi), viskas čia čiki piki.
Aš ta tema mažai ką galiu pasakyti, nes pati dar nebandžiau, tai gal susilaikysiu...
QUOTE(ASTYT @ 2010 06 19, 15:30)
o pirmąjį objektyvą ant kiek nustatei? ir kuris buvo prie fotoaparato? labai idomu, daugiau pridėk makro
ANt fotiko buvo uzdetas 17-85.... nusistaciau 85mm ir prie jo dejau apversta penkesdesimtuka... fokusa dariau rankiniu budu... patogiai siuo atveju butu kazkaip prisitvirtinti 50-tuka prie pirmojo objektyvo... bet pagailejau as ju ir nekankinau... vargau rankoje laikydama... Daugiau neturiu, cia tik keleta kadru ir padariau... nes labai jau man tie lasiukai ant krumo grazus buvo... na esme buvo isbandyti sia technologija ir ji man labiau patiko, nei closeup filtro naudojimas... gal jei saus daugiau minciu, tai kazka dar sumastysiu veliau
QUOTE(Alexso @ 2010 06 19, 15:44)
Sveikos,
dekui .. Man paciai asmeniskai truputeli per siaura ryskumo zona... bet pabijojau gadinti 50-tuka ir nuimineti nuo neisjungto fotiko su labiau priverta diafragma.... Kaipkurie taip daro, bet man baisu, kad galiu sugadinti, tai ir nebandziau...
Akasha, nu ir technologija net nebuvau skaičiusi kažko panašaus
Ačiū už komentarus
Keliu ir aš pasižaidimą su dūmais Nesigavo gauti tokių gražių, kaip mačiusi, bet praktikos reikia.
Šitas man atrodo kaip "susimąsčiusi moteriškė" todėl patinka, bet kiek klausiau ko, tai nelabai kas ją įžiūri
Šitas patinka, tik dūmo norėtūsi per delną einančio Bet sudvejojau, tada gal per daug 'tvarkingai' atrodytų Kaip jums atrodo?
Ačiū už komentarus
Keliu ir aš pasižaidimą su dūmais Nesigavo gauti tokių gražių, kaip mačiusi, bet praktikos reikia.
Šitas man atrodo kaip "susimąsčiusi moteriškė" todėl patinka, bet kiek klausiau ko, tai nelabai kas ją įžiūri
Šitas patinka, tik dūmo norėtūsi per delną einančio Bet sudvejojau, tada gal per daug 'tvarkingai' atrodytų Kaip jums atrodo?
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 12:16)
Ačiū už komentarus.
pirmoji be triukšmų geresnė, aš dar bandyčiau jb, man rodos šiai foto tiktų antroj nuotaika patinka, dėl rankų truputį gaila, bet labai ir nekrenta į akis, viršaus tik man kiek per daug o paskutinė labai faina, jei nebūtum pasakius dėl dangaus, būčiau net neatkreipus dėmesio, visai nekliūva šiuo atveju man
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 13:31)
Parogau lapuka su lasiukais... ir kaip po to su dviem objektyvais bandziau macro isspausti ..
labai fainai tau gaunasi, patinka
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 20:02)
man paskutinė su ranka patinka, gražus apšvietimas
Ačiū už komentarus Taisysiu
Bizyte, o matau antroj "susimąsčiusę moterį", ar čia tik man ji akivaizdi?
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 21:48)
Ačiū už komentarus Taisysiu
As matau. Ranka galva pasiremus, galva zemyn nuleidus. Super
O kad tusciom nesibrauciau