Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

akacha, o pusiau automatinis, tai kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 06 19, 14:51)
akacha, o pusiau automatinis, tai kaip blush2.gif

saulyte, debeselis ir visi kiti piesinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 14:54)
saulyte, debeselis ir visi kiti piesinukai smile.gif

aaaa doh.gif doh.gif doh.gif bandyti reikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 13:31)

Sendien as su lietaus lasiukais ant lapu ateinu smile.gif...
Parogau lapuka su lasiukais... ir kaip po to su dviem objektyvais bandziau macro isspausti smile.gif..

o su kokiais objektyvais spaudei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 19, 15:02)
o su kokiais objektyvais spaudei? smile.gif

su 17-85 ir apverstu 50-tuku...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 14:03)
su 17-85 ir apverstu 50-tuku...

o pirmąjį objektyvą ant kiek nustatei? ir kuris buvo prie fotoaparato? labai idomu, daugiau pridėk makro smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ohara, liuks ciuciukas. labai patinka išraiška, geras kampas pagautas. 4u.gif thumbup.gif

Airv, patinka visos trys, gal pirmoj labiau erdvės iš kairės pusės norėtūsi, kažkaip akis į viršugalvį atsitrenkia. mirksiukas.gif Antroj, būtų gerai, kad būtų su rankom, kitą kartą manau bus geriau. biggrin.gif Trečia man labiausiai patinka, o dangus gerai žiūrisi (akcentas ne danguje gi), viskas čia čiki piki. 4u.gif

Akasha, ramuma dvelkia iš tavo nuotraukų smile.gif , patinka macro. 4u.gif
Aš ta tema mažai ką galiu pasakyti, nes pati dar nebandžiau, tai gal susilaikysiu... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 19 birželio 2010 - 14:46
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 06 19, 15:30)
o pirmąjį objektyvą ant kiek nustatei? ir kuris buvo prie fotoaparato? labai idomu, daugiau pridėk makro smile.gif

ANt fotiko buvo uzdetas 17-85.... nusistaciau 85mm ir prie jo dejau apversta penkesdesimtuka... fokusa dariau rankiniu budu... patogiai siuo atveju butu kazkaip prisitvirtinti 50-tuka prie pirmojo objektyvo... bet pagailejau as ju ir nekankinau... vargau rankoje laikydama... Daugiau neturiu, cia tik keleta kadru ir padariau... nes labai jau man tie lasiukai ant krumo grazus buvo... na esme buvo isbandyti sia technologija ir ji man labiau patiko, nei closeup filtro naudojimas... gal jei saus daugiau minciu, tai kazka dar sumastysiu veliau ax.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 06 19, 15:44)
Sveikos,
Akasha, ramuma dvelkia iš tavo nuotraukų smile.gif , patinka macro. 4u.gif
Aš ta tema mažai ką galiu pasakyti, nes pati dar nebandžiau, tai gal susilaikysiu... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

dekui smile.gif.. Man paciai asmeniskai truputeli per siaura ryskumo zona... bet pabijojau gadinti 50-tuka ir nuimineti nuo neisjungto fotiko su labiau priverta diafragma.... Kaipkurie taip daro, bet man baisu, kad galiu sugadinti, tai ir nebandziau... ax.gif
Atsakyti
Akasha, nu ir technologija smile.gif net nebuvau skaičiusi kažko panašaus blush2.gif

Ačiū už komentarus 4u.gif

Keliu ir aš pasižaidimą su dūmais smile.gif Nesigavo gauti tokių gražių, kaip mačiusi, bet praktikos reikia.
user posted image

Šitas man atrodo kaip "susimąsčiusi moteriškė" todėl patinka, bet kiek klausiau ko, tai nelabai kas ją įžiūri biggrin.gif
user posted image

Šitas patinka, tik dūmo norėtūsi per delną einančio g.gif Bet sudvejojau, tada gal per daug 'tvarkingai' atrodytų g.gif Kaip jums atrodo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 12:16)
Ačiū už komentarus.

pirmoji be triukšmų geresnė, aš dar bandyčiau jb, man rodos šiai foto tiktų ax.gif antroj nuotaika patinka, dėl rankų truputį gaila, bet labai ir nekrenta į akis, viršaus tik man kiek per daug g.gif o paskutinė labai faina, jei nebūtum pasakius dėl dangaus, būčiau net neatkreipus dėmesio, visai nekliūva šiuo atveju man 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 06 19, 13:31)
Parogau lapuka su lasiukais... ir kaip po to su dviem objektyvais bandziau macro isspausti smile.gif..

labai fainai tau gaunasi, patinka 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 19, 20:02)
Keliu ir aš pasižaidimą su dūmais  smile.gif Nesigavo gauti tokių gražių, kaip mačiusi, bet praktikos reikia.

man paskutinė su ranka patinka, gražus apšvietimas ax.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif Taisysiu wink.gif

Bizyte, o matau antroj "susimąsčiusę moterį", ar čia tik man ji akivaizdi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 19 birželio 2010 - 23:20
QUOTE(airv @ 2010 06 19, 21:48)
Ačiū už komentarus  4u.gif Taisysiu wink.gif

Bizyte, o matau antroj "susimąsčiusę moterį", ar čia tik man ji akivaizdi? biggrin.gif

As matau. Ranka galva pasiremus, galva zemyn nuleidus. Super thumbup.gif

O kad tusciom nesibrauciau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 20 birželio 2010 - 00:00