Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš keliu savo viena irgi... blush2.gif mano tėvų šuo.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 18 birželio 2010 - 20:16
QUOTE(ohara @ 2010 06 18, 21:15)

vau, cia tai kadras. manau tikrai super smile.gif nu ir suo ne tai, kad ziuri. bet matosi, kad turi savo nuomone biggrin.gif nu tikrai labai gerai cia tu pavarei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 18, 21:31)
vau, cia tai kadras. manau tikrai super smile.gif nu ir suo ne tai, kad ziuri. bet matosi, kad turi savo nuomone biggrin.gif nu tikrai labai gerai cia tu pavarei wink.gif

ačiū lblb.. bigsmile.gif thumbup.gif čia tikrai taikliai...šuo tikrai su savo nuomone.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 18, 18:47)
Parodysiu savo abėcėlę, sugalvojau, kaip sudėt visas nuotraukytes į krūvą biggrin.gif nors atskirai ir didesnės atrodė gražiau nei taip... unsure.gif Nors šita mano abėcėlė sukčiavimas šioks toks, gi neradau aš tų raidžių... biggrin.gif

Na cia jau tikras sukciavimas smile.gif bet smagu, kad ir taip sugalvojai... Jei deti i viena tai noretusi, kad tarp raidziu butu vienodi tarpai ir lygiai viskas butu sudeta... dabar tokia siek tiek betvarke atrodo... dar prie WB noreciau prikibti... zinau, kad zvakiu sviesoje sunku ji nureguliuoti, bet dabar labai geltonuoja... Siaip ideja tiktai sauni...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 18, 19:18)
cia metu tas foto, kuriomis skundziausi biggrin.gif nu jos nevertinimui, tik pavyzdziai, kaip man truksta ryskumo, fokuso ir viso kitko biggrin.gif  jos visiskai neliestos PS, tik pamazintos. surasysiu skaiciukus, gal gausiu patarimu ka daryti, kad butu viskas sodriau.. is esmes, tai manau, kad anas mano fotikas labiau viska kontrastino. i as ten kai fotkindavau beveik visad ant macro sakeles, tai man duodavo is arti prieiti ir gan neblogai tas aiskumas gaudavosi. o cia man vis kazkaip per sviesu.. nu matyt reiks priprasti ir perprasti situs skaiciukus..
nu ko ko, bet blikus pridaryt jis tai moka.. bet augalelio ryskumo tai ne.. f2.2 1/160 iso200. iso tai jo, mazintinas smile.gif
tai tiek. siaip tai manau, kad reik pereit ant M biggrin.gif

biggrin.gif ha va as ir sakau, kad m rezimas man labiau patinka... siuo atveju visur islaikymas turetu buti didesnis, kad neisdegtu vietomis nuotrauka... arba reikejo Ev minusini daryti ir is karto fotikas parinktu ilgesni islaikyma... Iso tikrai drasiai galejai iki 100 nuleristi... Del tyskumo, tai del persvietimo truputis ryskumo dingsta... taip pat su 50neprieisi taip arti, kaip su muilinuku... Jei JPG fotkini, tai fotike reguliuojasi ir kontrastas ir sharpas ir dar ten kazkas... taip, kad ta dalyka irgi gali pasitvarkyti... Na o jei su raw taip gaunasi, tai tada teks tvarkyti truputeli su lightroomu...
Blikiukai labai smagus... siaip del ryskumo tai pabandyk dar siek tiek F padidintu... bandyk ivairius variantus... nusiskink kokia sakele ar gele... pasistatyk kur namuose vienoje vietoje ir fotika stabiliai pasistatyk... ir bandyk zaisti su skirtingais nustatymais... tada atrasi prie kurio F jis graziausiai piesia... dar speju pas tavo muilinuke ir stabilizavimas buvo? o cia jo nera, tai irgi gausi ismokti tvirtai fotika laikyti.... is siaip per laika priprasi prie naujojo aparato... mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 06 18, 21:15)

Liuksiskas sunis... Kaip ir minejau labai smagu, kadplaciu kampu emei, labai pabrezia ta jo dideli snukuti ir akytes... Toks tikrai charizmatiskas augintinis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 18, 21:46)
Liuksiskas sunis... Kaip ir minejau labai smagu, kadplaciu kampu emei, labai pabrezia ta jo dideli snukuti ir akytes... Toks tikrai charizmatiskas augintinis...  4u.gif

ačiū saulyte tu mano... oro_buckis.gif user posted image
dabar tvarkau tą vorą... blush2.gif bet nlb gaunasi... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 18 birželio 2010 - 20:52
Ohara, superinis kadras thumbup.gif kaip patobulėjai... bigsmile.gif didelis žingsnis į priekį, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 18, 21:46)

aciu labai, kad pakomentavai smile.gif vienu zo, man reik dar labai priprast prie sito biggrin.gif nes dar nejauciu jo, kaip ana jauciau.. ir jo, reik ieskot idealiausiu skaiciuku ir ziuret kas su kuo kaip darosi.. anam kai iso nejudindavau, tai maziau galvos sukt reikejo biggrin.gif fotkinau dar tik jpg, ir net nezinojau, kad galima fotike reguliuot kontrastus ir pan biggrin.gif instrukcijos dar nedabaigiau..

bet siaip kazkaip keista.. nu pvz, iso 200, f2.2, tai islaikyma fotikas turetu parinkti toki labai trumpa, nu taip greit kalt smile.gif o parenka toki gan ilgoka, 1/160 g.gif

bet pvz vakare kambary, tai man laaabai mano fotikas patinka biggrin.gif is spalvos tokios minkstos, ir nesilieja.. nu nera smeigtuko astrumas, bet su senuku tai ne net ko lygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 06 18, 21:58)
Ohara, superinis kadras thumbup.gif kaip patobulėjai... bigsmile.gif didelis žingsnis į priekį, šaunuolė 4u.gif

ačiūkas... bigsmile.gif 4u.gif jetus kaip malonu tokie žodžiai.. group.gif:
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 18, 19:46)
Na cia jau tikras sukciavimas  smile.gif  bet smagu, kad ir taip sugalvojai... Jei deti i viena tai noretusi, kad tarp raidziu butu vienodi tarpai ir lygiai viskas butu sudeta... dabar tokia siek tiek betvarke atrodo... dar prie WB noreciau prikibti... zinau, kad zvakiu sviesoje sunku ji nureguliuoti, bet dabar labai geltonuoja... Siaip ideja tiktai sauni...

Kad čia natūrali spalva tokia, žvakutės kavos spalvos, ar kaip geriau pavadint, "mocha" vadinosi ir kvapas atitinkamas. biggrin.gif O dėl betvarkės, tai tikrai sutinku, be galo skubėta buvo, laiko mažai, o dar baimė, kad gaisro signalizacija įsijungs, labai jau jautri ji pas mus, bijau ką nors degint. doh.gif Reikėtų galimybėms esant viską gražiai išdėliot, apskaičiuot, kad raidės lygios būtų ir t.t., čia iš esmės idėją ir rodžiau. biggrin.gif
Atsakyti
Ohara, super duper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mergytės, jei auto wb labai jau mėlynuoja, ar įmanoma ką nors patvarkyti, ar teks kiekvieną kartą wb rankiniu būdu nusistatinėti? g.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus.

Merginos veidas be triukšmų štai taip g.gif
user posted image

Antros man kadravimas patinka, nesinori per daug erdvės, dabar kai žiūriu, nes mergina prapuola tarp medžių g.gif

Trečia tai taip, neužbaigta. Idėją dar įgyvendinsiu, bet daug ką keist reikia.

Noriu konsultacijos. Šitos foto neišbrokuoju dėl emocijos, bet nžn ką su rankomis daryti. Merginos nukirpta fotografuojant, vaiko išplaukusi (ne tiek kiek foto, mažiau šiek tiek). Rankas kirpt drąstiškai nesinori g.gif Gal ką patarsite.
user posted image

O šitai irgi patarimo reikia dėl išdegusio dangaus. Kaip galima būtų tvarkyti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 19, 02:30)
Kad čia natūrali spalva tokia, žvakutės kavos spalvos, ar kaip geriau pavadint, "mocha" vadinosi ir kvapas atitinkamas. biggrin.gif O dėl betvarkės, tai tikrai sutinku, be galo skubėta buvo, laiko mažai, o dar baimė, kad gaisro signalizacija įsijungs, labai jau jautri ji pas mus, bijau ką nors degint. doh.gif Reikėtų galimybėms esant viską gražiai išdėliot, apskaičiuot, kad raidės lygios būtų ir t.t., čia iš esmės idėją ir rodžiau. biggrin.gif

Na tada nesikabineju 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 06 19, 11:26)
Ohara, super duper  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mergytės, jei auto wb labai jau mėlynuoja, ar įmanoma ką nors patvarkyti, ar teks kiekvieną kartą wb rankiniu būdu nusistatinėti?  g.gif

O tai ant pusiau automatiniu negeriau... as jau nepamenu kada auto WB isijungus buvau... smile.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 19, 13:16)
Ačiū už komentarus.

Merginos veidas be triukšmų štai taip  g.gif

Man asmeniskai visos labai fainos.. prima be triuksmu liuks ziurisi.. o antroje jei nebutum pasakius apie rankas tai gal nebent jau ilgai ziurint pastebeciau... emocija superine... gali dar siek tiek virsaus ir kaires pakarpyt..
Trecioj tai irgi dzin tas dangus.. svarbu, akd emocija gera....

Sendien as su lietaus lasiukais ant lapu ateinu smile.gif...
Parogau lapuka su lasiukais... ir kaip po to su dviem objektyvais bandziau macro isspausti smile.gif..

user posted image

user posted image
Atsakyti