Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Twiggy @ 2010 06 17, 20:59)
Suinstaliavau kompaktą, bet pajungus laidą, kompas "neranda" fotiko, visaip bandžiau, bet niekaip nepavyksta  doh.gif

o fotika ijungiate? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2010 06 17, 22:05)
o fotika ijungiate?  blush2.gif

Taip biggrin.gif įkišu laidą į fotiką, kompą, įjungiu fotiką, bet pc jo neranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 17, 15:37)
Laba diena
Vėl šį tą rodau...

man pirmoji faina, bet lyg ir trūksta kažko jai, galbūt iš toliau norėtųsi kad būtų fotkinta, kad dar takelio daugiau jiems palikti nueiti g.gif bet visumoj tikrai faina, o antroji miela, bet va man automobiliai trukdo, blaško dėmesį kiek ir sutinku su jau išsakyta kritika dėl kadravimo 4u.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 06 17, 17:05)
Dar dvi mano iš kasdieninio gyvenimo. lotuliukas.gif Užkibau ant JB. biggrin.gif

fainai bigsmile.gif man jb vėl labiau patinka, nors ir spalvota gerai žiūrisi, trūksta man truputį kairės ir mergytės pirštelių, bet čia smulkmenos, emocijos labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jetus, panos,kiek grožio.... bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif negaliu atsižiūrėt kaip tobulėjat.. nu akashos foto.. karsta.gif wub.gif wub.gif

ech.... kad man kokia mūza tiksliau mūzas ateitu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 17, 21:48)
Nagi greit rodyk kas tau ten nesigauna.... 2.5 viskas turetu gautis gi ne ant 1.4 fotkini... gal islaikyma per ilga nusistatai ar dar kazkas netaip.... kitavertus siek tiek ir pripratimo reikia tikriausiai... neprisijaukinai dar naujojo draugelio...  biggrin.gif  as su zoominiu irgi vargstu  lotuliukas.gif

galvojau bus lengviau biggrin.gif siaip skirtuma tai tikrai matau, foto tokios minkstesnes ir labiau 3D biggrin.gif nu arba cia jau as save itikinau, kad geriau biggrin.gif bet va su ryskumu, detaliu aiskumu, tai sunkuuuu.. fotkinau tik ant Av, islaikymas tikrai trumpas buvo. nu bet man rodos, as pati per daug judu.. ir siaip reik pazaist su nustatymais, kitaip viskas reaguoja nei senukui. pas mane vis tamsios budavo, o sitam jau ziuriu per sviesios.. vienu zo, mokytis ir mokytis smile.gif parodyt tai neturiu ka, nes ejau tik siaip pyskint ir ziuret kas gaunasi, nekuriant jokio meno smile.gif
Atsakyti
Keliu dar savo kelias kritikai

Turiu ir be triukšmų, bet šita man mielesnė.
user posted image

Šitoje kliūna man batai gulintys nevietoj.
user posted image

Šitos galutinis variantas turėjo būti kitoks, na bet irgi įdomesnė šiek tiek man asmeniškai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 06 17, 22:00)
Sveikute, labai sudomino sita foto  mirksiukas.gif kaip tu ja darei: PS naudojai ar kaip? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na Ps labai nedaug apdirbineta... truputis sharpo ir vertimas i jb patampant curves... O siaip laip fonas buvo naudojama balta paklode ir nustatymai pasirinkti tokie, kad foto butu kiek per sviesi... tada nerikia daug sviesinti...

QUOTE(ohara @ 2010 06 17, 22:37)
Jetus, panos,kiek grožio.... bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  negaliu atsižiūrėt kaip tobulėjat.. nu akashos foto.. karsta.gif  wub.gif  wub.gif 

ech.... kad man kokia mūza tiksliau mūzas ateitu... verysad.gif

Kur tu prapuolus? smile.gif pasirodai ti kaip jaunas menulis..

QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 17, 22:38)
galvojau bus lengviau biggrin.gif siaip skirtuma tai tikrai matau, foto tokios minkstesnes ir labiau 3D biggrin.gif nu arba cia jau as save itikinau, kad geriau biggrin.gif bet va su ryskumu, detaliu aiskumu, tai sunkuuuu.. fotkinau tik ant Av, islaikymas tikrai trumpas buvo. nu bet man rodos, as pati per daug judu.. ir siaip reik pazaist su nustatymais, kitaip viskas reaguoja nei senukui. pas mane vis tamsios budavo, o sitam jau ziuriu per sviesios..  vienu zo, mokytis ir mokytis smile.gif parodyt tai neturiu ka, nes ejau tik siaip pyskint ir ziuret kas gaunasi, nekuriant jokio meno smile.gif

tai ir parodyk nemena, kad suprastumem, ko ten skundiesi ir kas tau nerysku... smile.gif gal maziau sarpo ir kontrasto, kol su ps nepadirbeta, nes kaip bebutu muilinukuose sito gerio jau buna daug prideta... O del akyciu visvien kazkiek jas reikes ps paryskinti, kad butu, kaip is zurnalo mirksiukas.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 17, 22:42)

Pirmos tikrai norisi be triuksmu... man jie nebent nespalvotoj fotografijoj ziurisi... dar gal kiek virsaus perdaug...

antroji smagi, batai netrukdo, bet mergina noretusi pastumti desinen su visais batais... Trecia irgi gana idomi, bet noretusi siek tiek daugiau merginos veido ir siek tiek maziau medzio...
Atsakyti
Laba diena
Norėjau paklaust, o kaip jūs tas akis ryškinat su PS? g.gif Nesigaudau aš dar ten, labai nedaug ką žinau kaip padaryt... Ir dar klausimas, kaip koliažą padaryt? Tiksliau aš ne koliažą noriu, o tiesiog kelias nuotraukas sudėt į vieną, padariau šiokią tokią abėcėlę, norėčiau parodyt, bet nenoriu po vieną nuotraukų kelt...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 18, 12:03)
Kur tu prapuolus?  smile.gif  pasirodai ti kaip jaunas menulis..

aj kad va... doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 17, 19:48)

Labai linksmas momentas... Ir JB ir spalvota ziurisi smagiai... JB gal kiek israiskingesne.... siaip dar pasikabineti truputi noriu.... erdves man truksta... mergaites pirstukai nukirpti ir noretusi dar zvilgsniai siek tiek erves... o siaip labai sauniai judi i prieki...

Dėkui už pastabas, ačiū už pagyrimus. smile.gif 4u.gif
Man taip pat norėtūsi daugiau erdvės į lango pusę, bet tada matosi visi virtuvės "rakandai". lotuliukas.gif O vaikai juda, kruta, nusistatau ryškumą, daug maž susikomponuoju kadrą, o jie ima ir pakeičia savo trajektoriją... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 06 17, 20:20)
man jb vėl labiau patinka, nors ir spalvota gerai žiūrisi, trūksta man truputį kairės ir mergytės pirštelių, bet čia smulkmenos, emocijos labai thumbup.gif  4u.gif

Vai ačiū, ačiū, už super komplimentus. 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 06 17, 20:42)

Manau Akasha teisi 100 proc. drinks_cheers.gif Kadras gražiai žiūrisi. 4u.gif

Antra nuotrauka gera, batai nekliūna, tiesiog tu pasakei, tai automatiškai ieškojau batų. Man asmeniškai kai kas kita kliuvo, susigarankščiavusi liemenė... blush2.gif

Trečia būtų gera, jei veido daug daugiau būtų matyti. Mintis liuks, patobulink ją. Dar pagalvojau apie tinkamesnę aprangą, na žinai jei modelis būtų su kokia kamufliažine ar kokia kitokia marga apranga, kaži kaip ti atrodytų??? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Parodysiu savo abėcėlę, sugalvojau, kaip sudėt visas nuotraukytes į krūvą biggrin.gif nors atskirai ir didesnės atrodė gražiau nei taip... unsure.gif Nors šita mano abėcėlė sukčiavimas šioks toks, gi neradau aš tų raidžių... biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Va, šitaip lyg ir gražiau būtų... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
cia metu tas foto, kuriomis skundziausi biggrin.gif nu jos nevertinimui, tik pavyzdziai, kaip man truksta ryskumo, fokuso ir viso kitko biggrin.gif jos visiskai neliestos PS, tik pamazintos. surasysiu skaiciukus, gal gausiu patarimu ka daryti, kad butu viskas sodriau.. is esmes, tai manau, kad anas mano fotikas labiau viska kontrastino. i as ten kai fotkindavau beveik visad ant macro sakeles, tai man duodavo is arti prieiti ir gan neblogai tas aiskumas gaudavosi. o cia man vis kazkaip per sviesu.. nu matyt reiks priprasti ir perprasti situs skaiciukus..

nu ko ko, bet blikus pridaryt jis tai moka.. bet augalelio ryskumo tai ne.. f2.2 1/160 iso200. iso tai jo, mazintinas smile.gif
user posted image

f2.5 1/100 iso200
user posted image

f2.5 1/80 iso100 cia tai jau koja pakiso manau islaikymas. nes nulis ryskumo lapeliuose
user posted image

tai tiek. siaip tai manau, kad reik pereit ant M biggrin.gif
Atsakyti