QUOTE(Dalyja @ 2010 06 17, 22:00)
Na Ps labai nedaug apdirbineta... truputis sharpo ir vertimas i jb patampant curves... O siaip laip fonas buvo naudojama balta paklode ir nustatymai pasirinkti tokie, kad foto butu kiek per sviesi... tada nerikia daug sviesinti...
QUOTE(ohara @ 2010 06 17, 22:37)
Kur tu prapuolus?
pasirodai ti kaip jaunas menulis..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 17, 22:38)
galvojau bus lengviau
siaip skirtuma tai tikrai matau, foto tokios minkstesnes ir labiau 3D
nu arba cia jau as save itikinau, kad geriau
bet va su ryskumu, detaliu aiskumu, tai sunkuuuu.. fotkinau tik ant Av, islaikymas tikrai trumpas buvo. nu bet man rodos, as pati per daug judu.. ir siaip reik pazaist su nustatymais, kitaip viskas reaguoja nei senukui. pas mane vis tamsios budavo, o sitam jau ziuriu per sviesios.. vienu zo, mokytis ir mokytis
parodyt tai neturiu ka, nes ejau tik siaip pyskint ir ziuret kas gaunasi, nekuriant jokio meno
tai ir parodyk nemena, kad suprastumem, ko ten skundiesi ir kas tau nerysku...
gal maziau sarpo ir kontrasto, kol su ps nepadirbeta, nes kaip bebutu muilinukuose sito gerio jau buna daug prideta... O del akyciu visvien kazkiek jas reikes ps paryskinti, kad butu, kaip is zurnalo
QUOTE(airv @ 2010 06 17, 22:42)
Keliu dar savo kelias kritikai
Turiu ir be triukšmų, bet šita man mielesnė.
Pirmos tikrai norisi be triuksmu... man jie nebent nespalvotoj fotografijoj ziurisi... dar gal kiek virsaus perdaug...
antroji smagi, batai netrukdo, bet mergina noretusi pastumti desinen su visais batais... Trecia irgi gana idomi, bet noretusi siek tiek daugiau merginos veido ir siek tiek maziau medzio...