QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 17, 11:17)
Daug dar ko reiktų iš tavęs pasimokinti.
Mano kelios(bet tikriausiai visoms jau matytos):
Man paciai dar mokytis ir mokytis....
Va su jusu pastabom ir kritika tikiuosi, kad pavyks galiausiai ismokti tai ko noriu ir taip kaip noriu...
Sitos tavo jau matytos, bet sendien jau pirmoji visai kitaip ziurisi... idomi ir gerai atlikta....
V raide irgi labai smagi....
QUOTE(zana33 @ 2010 06 17, 13:47)
Laba. Idedu viena foto...Ji man labai patinka,tik del spalvos nesu tikra
,labai sunku kazka islaust,nes saule labai apsviete
Labai isdege ir tai tikrai trukdo ziureti sia foto... sekanti karta kai saule tokia ryski bandyk su blykste kompensuoti apsvietima is priekio, kad po to nereiketu sviesinti... O siuo atveju gal kiek kitaip sviesinti reikejo... mazinti kontrasta ir pastumdyti curves... gal butu siek tiek isgelbeje....
QUOTE(Twiggy @ 2010 06 17, 15:11)
Gal parekomenduotumėte kur galėčiau paskelbti skelbimą apie parduodamą fototechniką?
efoto.lt fotokudra.lt skelbiu.lt
QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 17, 16:37)
Laba diena
Vėl šį tą rodau...
Pirmoji smagi... siuo atveju siulyciau centruoti, nes ta erdve desinej tokia neinformatyvi ir nereikalinga man asmeniskai... be to noretusi siauresnes ryskumo zonos...
QUOTE(Alexso @ 2010 06 17, 18:05)
Ačiū
Vienareikšmiškai tik pirmoji gera. Manau judi tinkama linkme.
Antroj nesimato veidų, jų išraiškos, tai nieko ir nesako.
Dar dvi mano iš kasdieninio gyvenimo.
Užkibau ant JB.
Niu tai lauksiu kritikos...
Labai linksmas momentas... Ir JB ir spalvota ziurisi smagiai... JB gal kiek israiskingesne.... siaip dar pasikabineti truputi noriu.... erdves man truksta... mergaites pirstukai nukirpti ir noretusi dar zvilgsniai siek tiek erves... o siaip labai sauniai judi i prieki...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 17, 20:48)
nu ir vargstu su savo naujo fotiku
pasakykit jus man, kaip jus isgaunat toki ryskuma? kol fotkinu, atrodo viskas rysku, o per kompa paziuriu, tai paplauke, veidas isvis tokie neryskus.. su savo senuku man geriau sekes
fotkinu ir su f1.4, bet pagrinde 2.5. kaip suvaldyt ta fokusa? nes man atrodo kad man kruta juda viskas.. o kaip atsimenu kaip jus isgaunat tas super stiklines akis.. silpna darosi, kad taip nesigauna
Nagi greit rodyk kas tau ten nesigauna.... 2.5 viskas turetu gautis gi ne ant 1.4 fotkini... gal islaikyma per ilga nusistatai ar dar kazkas netaip.... kitavertus siek tiek ir pripratimo reikia tikriausiai... neprisijaukinai dar naujojo draugelio...
as su zoominiu irgi vargstu
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2010 06 17, 21:28)
Gal galit pagelbėt.. Niekaip nepavykst iš fotiko (canon 300D) perkelti foto į pc
Ką daryti?
Kas butent nepavyksta? pajungi laida susirandi kompe tarp disku kur kortele ir perkeli....