Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kadangi man nefotkinimo periodas, tai tik pakomentuosiu blush2.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 06 16, 17:51)
Atnešu ir aš šį tą parodyti 4u.gif

Ančių šeimyna

iš šių dviejų man su antim įdomesnė, tik šiuo atveju fonas man asmeniškai per margas, pasimeta antis jame g.gif bet kaip jau kažkas minėjo, didelė foto tikriausiai visai kitaip žiūrisi ax.gif

QUOTE(meda22 @ 2010 06 16, 22:01)

man pirmoji faina, tik pilkokas jb, bet emocija thumbup.gif antroji jau ne taip žiūrisi smile.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 06 17, 12:47)
Laba. Idedu viena foto...Ji man labai patinka,tik del spalvos nesu tikra g.gif ,labai sunku kazka islaust,nes saule labai apsviete ax.gif

graži akimirka pagauta, tik labai suspausta atrodo ir išdegimas man kiek trukdo g.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 06 17, 12:59)
Keliu spalvotą variantą, tik aš jį pašviesinau, pakankamai namie tamsu buvo.

man ši foto labai labai super ir aš už jb variantą ax.gif

Meadow, antroji faina visai smile.gif

Akashos "buitiakai" labai faini, jau prikomentuota, tai ir susilaikysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 17 birželio 2010 - 15:56
Laba diena
Vėl šį tą rodau...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 06 17, 13:59)
Keliu spalvotą variantą, tik aš jį pašviesinau, pakankamai namie tamsu buvo. Dėl ryškumo - lavinu akį, neveikia automatika, dirbu tik rankiniu.

O jei J/B darytum be vinjetavimo ?
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 06 17, 14:32)

man ši foto labai labai super ir aš už jb variantą ax.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 17, 14:37)
Laba diena
Vėl šį tą rodau...

Vienareikšmiškai tik pirmoji gera. Manau judi tinkama linkme. 4u.gif
Antroj nesimato veidų, jų išraiškos, tai nieko ir nesako. mirksiukas.gif

Dar dvi mano iš kasdieninio gyvenimo. lotuliukas.gif Užkibau ant JB. biggrin.gif

user posted image

user posted image

Niu tai lauksiu kritikos... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 17, 15:56)
O jei J/B darytum be vinjetavimo ?

Man nepatinka, kad aplink matosi daug akį blaškančių daiktų mirksiukas.gif , tai lyg ir nukreipiu kažkur kitur dėmesį. lotuliukas.gif Aišku, reiktų sugalvoti fotosesijas su vaikais kitoj aplinkoj, nes pas mus namie labai daug visko, kas nebais gražiai nuotraukoj žiūrisi. doh.gif
P.S. ta nuotrauka JB labai labai patiko mano vyresnėliui, kuris labai kategoriškai nusistatęs prieš nespalvotas nuotraukas. Net paprašė, kad padaryčiau T-short'us abiems su šia nuotrauka... thumbup.gif
Atsakyti
nu ir vargstu su savo naujo fotiku biggrin.gif pasakykit jus man, kaip jus isgaunat toki ryskuma? kol fotkinu, atrodo viskas rysku, o per kompa paziuriu, tai paplauke, veidas isvis tokie neryskus.. su savo senuku man geriau sekes biggrin.gif fotkinu ir su f1.4, bet pagrinde 2.5. kaip suvaldyt ta fokusa? nes man atrodo kad man kruta juda viskas.. o kaip atsimenu kaip jus isgaunat tas super stiklines akis.. silpna darosi, kad taip nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 17, 20:48)
nu ir vargstu su savo naujo fotiku biggrin.gif pasakykit jus man, kaip jus isgaunat toki ryskuma? kol fotkinu, atrodo viskas rysku, o per kompa paziuriu, tai paplauke, veidas isvis tokie neryskus.. su savo senuku man geriau sekes biggrin.gif fotkinu ir su f1.4, bet pagrinde 2.5. kaip suvaldyt ta fokusa? nes man atrodo kad man kruta juda viskas.. o kaip atsimenu kaip jus isgaunat tas super stiklines akis.. silpna darosi, kad taip nesigauna biggrin.gif

Ir jus istiko ta pati ryskumo beda kaip ir mane? smile.gif Nu nieko, gal kada nors gausis ir mums ryskiai! Man su savo Kit objektyvu tik pasvajot apie tokius f skaicius rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit pagelbėt.. Niekaip nepavykst iš fotiko (canon 300D) perkelti foto į pc doh.gif Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 06 17, 21:28)
Gal galit pagelbėt.. Niekaip nepavykst iš fotiko (canon 300D) perkelti foto į pc  doh.gif  Ką daryti?

Jei i laptopa keli, o jame yra kur iskist kortele, tai isimi kortele ikisi i kompa ir persikelia, bent jau pas mane taip. Arba su laidu. Gal reik kokia fotiko programa instaliuot, kad viskas veiktu g.gif Nors man ir taip veike, neinstaliavus jokiu programu, bet as keliu tiesiai is korteles.
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 06 17, 11:17)
Daug dar ko reiktų iš tavęs pasimokinti. 
Mano kelios(bet tikriausiai visoms jau matytos):

Man paciai dar mokytis ir mokytis.... 4u.gif Va su jusu pastabom ir kritika tikiuosi, kad pavyks galiausiai ismokti tai ko noriu ir taip kaip noriu...
Sitos tavo jau matytos, bet sendien jau pirmoji visai kitaip ziurisi... idomi ir gerai atlikta....
V raide irgi labai smagi....

QUOTE(zana33 @ 2010 06 17, 13:47)
Laba. Idedu viena foto...Ji man labai patinka,tik del spalvos nesu tikra g.gif ,labai sunku kazka islaust,nes saule labai apsviete ax.gif

Labai isdege ir tai tikrai trukdo ziureti sia foto... sekanti karta kai saule tokia ryski bandyk su blykste kompensuoti apsvietima is priekio, kad po to nereiketu sviesinti... O siuo atveju gal kiek kitaip sviesinti reikejo... mazinti kontrasta ir pastumdyti curves... gal butu siek tiek isgelbeje....

QUOTE(Twiggy @ 2010 06 17, 15:11)
Gal parekomenduotumėte kur galėčiau paskelbti skelbimą apie parduodamą fototechniką?  smile.gif

efoto.lt fotokudra.lt skelbiu.lt

QUOTE(Saddiqah @ 2010 06 17, 16:37)
Laba diena
Vėl šį tą rodau...

Pirmoji smagi... siuo atveju siulyciau centruoti, nes ta erdve desinej tokia neinformatyvi ir nereikalinga man asmeniskai... be to noretusi siauresnes ryskumo zonos...

QUOTE(Alexso @ 2010 06 17, 18:05)
Ačiū 4u.gif
Vienareikšmiškai tik pirmoji gera. Manau judi tinkama linkme. 4u.gif
Antroj nesimato veidų, jų išraiškos, tai nieko ir nesako. mirksiukas.gif

Dar dvi mano iš kasdieninio gyvenimo. lotuliukas.gif Užkibau ant JB. biggrin.gif
Niu tai lauksiu kritikos... ax.gif

Labai linksmas momentas... Ir JB ir spalvota ziurisi smagiai... JB gal kiek israiskingesne.... siaip dar pasikabineti truputi noriu.... erdves man truksta... mergaites pirstukai nukirpti ir noretusi dar zvilgsniai siek tiek erves... o siaip labai sauniai judi i prieki...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 06 17, 20:48)

Nagi greit rodyk kas tau ten nesigauna.... 2.5 viskas turetu gautis gi ne ant 1.4 fotkini... gal islaikyma per ilga nusistatai ar dar kazkas netaip.... kitavertus siek tiek ir pripratimo reikia tikriausiai... neprisijaukinai dar naujojo draugelio... biggrin.gif as su zoominiu irgi vargstu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2010 06 17, 21:28)
Gal galit pagelbėt.. Niekaip nepavykst iš fotiko (canon 300D) perkelti foto į pc  doh.gif  Ką daryti?

Kas butent nepavyksta? pajungi laida susirandi kompe tarp disku kur kortele ir perkeli....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 17, 19:48)

Pirmoji smagi... siuo atveju siulyciau centruoti, nes ta erdve desinej tokia neinformatyvi ir nereikalinga man asmeniskai... be to noretusi siauresnes ryskumo zonos...

Čia f 1.8 buvo, kaip tą ryškumo zoną daugiau mažint?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 06 17, 21:48)
Kas butent nepavyksta? pajungi laida susirandi kompe tarp disku kur kortele ir perkeli....

Suinstaliavau kompaktą, bet pajungus laidą, kompas "neranda" fotiko, visaip bandžiau, bet niekaip nepavyksta doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Akasha @ 2010 06 14, 13:14)
Na ir rankyciu valgymas kitu kampu smile.gif
user posted image

Sveikute, labai sudomino sita foto mirksiukas.gif kaip tu ja darei: PS naudojai ar kaip? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 17 birželio 2010 - 21:01