Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Bijuna @ 2010 06 22, 12:08)
Sveikos, ar kuri jau esate gavusios serviravimo centra? Kaip jis atrodo, ar sukasi? Reikia jau jamti, o vis blaskausi, gal jis tik didele lekste? Anie, senesni tai lyg ir cukosi?  g.gif

Sukasi tik baltas su uzdaromais indeliais. Labai man jis prilipo, tikliau ne tiek pats centras, kiek jo uzdaromi indeliai. Bet mano ziniomis ji tik Klaipeda turejo.
Salotinis centras nesisuka, jis turiu suskirstyta apvalia lekste su apvaliu uzdaromu indeliu viduje ir dangti ant viso centro.Jis ir didesnis uz maniski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 22, 13:08)
Sveikos, ar kuri jau esate gavusios serviravimo centra? Kaip jis atrodo, ar sukasi? Reikia jau jamti, o vis blaskausi, gal jis tik didele lekste? Anie, senesni tai lyg ir cukosi?  g.gif

Man atrodo,kad sis nesisuka g.gif
http://www.youtube.c...h?v=OtFu_zDPqME
Atsakyti
Vilnelės merginos mirksiukas.gif ar už 20 sav. aktyvumą teisingai šluostes gavot g.gif turiu raumeny, kur vis Vilnelė užsidirbo, ten turėjo būt indų plovimo ir metalo, o man rodos, kad aš gavau ultrapliuso ir metalo g.gif Neatpažįstu aš jų, bet ta ultrapliusinė yra mažesnė ir jos antra pusė šiurkštesnė, o indų plovimo, kiek teko matyt kitokesnė..

Ir dar, kaip gerai medų, pavasarinį bigsmile.gif pilstyt ir laikyt ir naudotis iš šrekinių stiklinių bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 24, 12:52)
už Gwiditą parašysiu-darė tortą labai fainą ir traktorių - dovaną šalia "įmontavo". Atrodė super thumbup.gif

Įsivaizduoju wub.gif

Beje, gal kas matėt naująjį šaltkrepšį "gyvai"?
Filmuke man jis labai patiko, rimtai atrodo g.gif FILMUKAS
Gaila, kad tik vieną savaitę tebus galima užsakyti....
Atsakyti
Aš mačiau ir čiupinėjau, ką galiu pasakyt, šaltkrepšis kaip šaltkrepšis, vidus padengtas ta folija, forma man patogi ir labai gera kaina. O šiaip tai kai klausė kažkas kiek laiko šaltį, tai čia TIK šaltkrepšis ax.gif AŠ tokios formos, tik kitos spalvos įsigijau praeitą vasarą, man rodos už aktyvumą buvo ar pan. .....
Atsakyti
Sveikiutes.
O as va su tokiu klausimu,gal ir kvailai nuskambes,bet... kas turite Signature serijos 1.2l indelius,ar i juos telpa normaliai 1kg tarkim cukraus,kruopu,dribsniu,nes gyvai nemaciau tai ir dvejuoju? Ka tarkim dedate i tuos 450ml?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 06 24, 14:51)
Sveikiutes.
O as va su tokiu klausimu,gal ir kvailai nuskambes,bet... kas turite Signature serijos 1.2l indelius,ar i juos telpa normaliai 1kg tarkim cukraus,kruopu,dribsniu,nes gyvai nemaciau tai ir dvejuoju? Ka tarkim dedate i tuos 450ml?

Apie kuriuos Signature kalbi, kur pilki dabar yra? Jei pilki, kur sutaupyk su smile.gif tai ten 1,2l yra žema ir plati, tai man tokioj gal nelabai patogu būtų blush2.gif Bet yra kitokios Signature kaip 450ml, tik aukštesnes (kiek tiksliai nežinau), bet ten dedu ryžius, žirnius ir kitas kruopas - telpa 800g ir dar lieka vietos, bet ištos dėžutės yra patogiausia semt su semtuvėliu, nes pilt tiesisi į puodą - nepatogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 06 24, 14:51)
Sveikiutes.

I žydros spalvos Signature 1,2 l telpa cukraus kg (aš ten jį ir laikau), o mažuose - arbatos pokeliai, smulkmenos... thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mamytes, gal kuri turit tu nauju akcijiniu Trio indeliu po 600ml. 54lt.(zalios spalvos , geltonos ir zalsvos) nuotrauka, kad aiskiai matytusi visos trys spalvos...padekit prasau, as jau pora valandu ieskau, bet nieko nerandu tinkamo... doh.gif doh.gif doh.gif Aciukas is anksto... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Telpa ten kg įvairiausių kruopų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 06 24, 16:02)
As turejau omeny ne akcijines o tuos aukstesnius paprastus Signature indelius 1.2l

Tai apie sita jus klausiat, apie jo talpa ir parasem...
user posted image
Atsakyti
Per ilgas išeigines išbandžiau pusryčiams mielinių blynų receptuką Lenkiški mieliniai blynai su obuoliais

Vietoje gyvų mielių dėjau sausas, maždaug 4 gramus (Sonatina rašė, kad 7 g.). Mielių su pienu ir cukrumi nekildinau, o suplakiau greitkratyje. Obuolius smulkinau didžiuoju šefu. Tešlą kildinau BTB dubenyje, kuris įstatytas į šiltą vandenuką maždaug 30 min. Svarbiausia kaip Sonatina rašė kepti ant vidutinės ugnies ir jų nevartyti, nes prisigers aliejaus.

Man labai patiko 4u.gif Gavosi jų tikrai nemažai, 4 asmenų šeimai pusryčiams pakankamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 25 birželio 2010 - 07:53