Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 06 21, 15:10)
Prasidėjus vitaminų sezonui trūksta man FridgeSmartų. Galvojau, kad dviejų 1,6 pilnai užteks. Viename laikau rūkytą mėsytę. O reikia dar braškėms (išbandžiau labai gerai laikosi), salotoms, ridikėliams.
Vaišinu:

user posted image

Braskes puikiai laikosi bet kuriam TW inde 4u.gif As laikau kvadratiniam Tupperflekse thumbup.gif
Atsakyti
Prasidėjus vitaminų sezonui trūksta man FridgeSmartų. Galvojau, kad dviejų 1,6 pilnai užteks. Viename laikau rūkytą mėsytę. O reikia dar braškėms (išbandžiau labai gerai laikosi), salotoms, ridikėliams.
Vaišinu:

user posted image

o kas tas FridgeSmartų?
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 06 21, 18:46)
o kas tas FridgeSmartų?

Saldytuvo indai skirti darzovems laikyti. Jeigu suprantate rusiskai, galit pasisikaityti placiau apie juos cia
http://tupperware.ru...hs.xsl/142.html
Fimuotas klipas apie siuos indus stai cia
http://twjurmala.lv/...breadsmart-6707
Atsakyti

Na kiek tavo braškių mačiau rolleyes.gif , tai ir dešimt FridgeSmartų didžiausių neužteks rolleyes.gif
O jei rimtai, aš turiu du 3,6 l ir vieną 1,6 l ir man dar jų maža doh.gif Nes du okupavo rūkyta mėsytė su lašiniais, o vienas daržovėms telikę ax.gif Dabar jame špinatai, salotos, morkytės šviežios ax.gif Reiks liepą dar vieną nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 21 birželio 2010 - 18:16
QUOTE(diasaja @ 2010 06 21, 19:21)
*jau šaldiklyje didesnioji dalis thumbup.gif
**Kokį imsi? ašgalvoju apie tą kur virš trijų litrų.

Aš jau turiu du 3,6 l dydžio - labai patogus man tas dydis thumbup.gif Dabar ko gero nusipirksiu rinkinuką 1,6 l ir 2 litrų smile.gif Panaudoti juos tikrai kur rasiu ax.gif . Man jie labai patogiai susideda šaldytuve smile.gif
Atsakyti
Turiu 4 dydziu fridgesmartus, viena milzina. Daugiau man netelpa neskaitant to, kad jau seniai ismeciau is saldytuvo darzoviu stalciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 21, 14:43)
29*12*7 cm  4u.gif

Dėkui, bet ar šie matmenys ne "Karališkos" formos, nes "Karalienė" apvali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2010 06 21, 22:00)
Dėkui, bet ar šie matmenys ne "Karališkos" formos, nes "Karalienė" apvali  ax.gif

Karalienė 1 cm žemesnė už Princesę, platesnė ir talpa 1 l mažesnė 4u.gif .
Karalienė- talpa 1,5 l; skersmuo 31 cm, aukštis - 4 cm 4u.gif
Atsakyti
sakykit gal kuri turit saltkrepsi ta dryzuota? butu idomu isgirst kaip jis laikos, ar verta pasinaudot akcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 21, 22:07)
Karalienė 1 cm žemesnė už Princesę, platesnė ir talpa 1 l mažesnė  4u.gif .
Karalienė- talpa 1,5 l; skersmuo 31 cm, aukštis - 4 cm  4u.gif

Nesamone, ji mazesne uz princese ir skersmeniu, 25-26 cm, man ji telpa i princese biggrin.gif Joje ir laikau g.gif

QUOTE(mildama @ 2010 06 21, 22:47)
sakykit gal kuri turit saltkrepsi ta dryzuota? butu idomu isgirst kaip jis laikos, ar verta pasinaudot akcija? g.gif

Man jis labai viliojantis, ypac kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuri jau esate gavusios serviravimo centra? Kaip jis atrodo, ar sukasi? Reikia jau jamti, o vis blaskausi, gal jis tik didele lekste? Anie, senesni tai lyg ir cukosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 21, 19:15)
O jei rimtai, aš turiu du 3,6 l ir vieną 1,6 l  ir man dar jų maža  doh.gif  Nes du okupavo rūkyta mėsytė su lašiniais, o vienas daržovėms telikę  ax.gif  Dabar jame špinatai, salotos, morkytės šviežios  ax.gif  Reiks liepą dar vieną nusipirkti  blush2.gif

Aš jūsų temelės inspiruota išmečiau šaldytuvo stalčius ir prisikroviau FridgeSmartų. Turiu 2L, 3,6L, 4,2L ir mažiuką 1L berods. Tai dabar vienok ir centrifūga užimta vien svogūnlaiškiais lotuliukas.gif
bet kad tai vienas iš daugiausiai pasiteisinusių indų, tai 100%.. galvoju apie dar vieną FS, tik nežinau kaip su vieta šaldytuve bus..
Atsakyti