Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

http://www.gyva.lt/articles/view/175
Na del manes,plastikiniuos buteliuos gerimai,senai bankrutave butu mirksiukas.gif
Nors retais atvejais gazuota mineralini,del virskinimo,nusiperku.
Papildyta:
Pasidalinsiu savo ispudziais apie indu sluoste.Kaip ji man patiko clap_1.gif wub.gif .As esu is tokiu,kuri uzsikrauna kruva dregnu sluosciu,per diena kokias keturias sunaudoju ir plaut dedu.Tai man dienai vienos Tw sluostes per akis.Isplaunu,padziaunu,ir vel naudoju. thumbup.gif Na pas mane virtuves kampe visa laik kruva sausu sulygintu sluosciu.Tai dabar turiu tokia vizija,isigyti dar trejeta sluosciu(nes buna dienu,kai ilgiau padziuna) ax.gif ir visa ta kruvele pas mane dingsta.Vel gi,virtuveje tvarkingiau cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 19 birželio 2010 - 16:22
QUOTE(Mergelė @ 2010 06 17, 15:19)
Gal pasidalinti patirtimi apie šluostes. Ar jos vertos dėmesio?

Man rimciausios ir naudojamiausios sios
1. Langu, langai ir veidrodziai nusivalo be priekaistu.
user posted image
2. Indams plauti, pradejus ja naudoti praktiskai atsisakiau indu ploviklio, viska nuvalo idealiai ir nebraizo pavirsiu, brangi- bet verta demesio.
user posted image
3. Indams sausinti (tik mano oranzines spalvos) Sia valau visus indus, taures ir stalo irankius, nelieka vandens zymiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 19 birželio 2010 - 20:28
sakykit, o speedy chef sunkiau turi suktis nei quick chef? bandziau grietinele issukt, arba ji bloga buvo, arba speedy blogai sukos...

na, buvo toks garsas, ir sunkiau sukt g.gif

Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 06 20, 00:14)
sakykit, o speedy chef  sunkiau turi suktis nei quick chef? bandziau grietinele issukt, arba ji bloga buvo, arba speedy blogai sukos...

na, buvo toks garsas, ir sunkiau sukt g.gif

O guminę tarpinę ar išėmei iš vidaus?
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 19, 21:26)
Man rimciausios ir naudojamiausios sios

o dabar jų yra pardavime?
O indams plauti šluostė ar nuo riebalų neapsivelia? ar naudoji tik mažiau riebaluotiems indams plauti? ta prasme ar nebūna tokia visa riebaluota? sunkiai įsivaizduoju, kaip būtų galima be indų ploviklio išplauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 20, 10:45)
o dabar jų yra pardavime?
O indams plauti šluostė ar nuo riebalų neapsivelia? ar naudoji tik mažiau riebaluotiems indams plauti? ta prasme ar nebūna tokia visa riebaluota? sunkiai įsivaizduoju, kaip būtų galima be indų ploviklio išplauti  g.gif

Maciau, kad ju dar turi po keliata vienetu Vilnele, galima uzsakyti, del Santakos nezinau. Kai apsivelia - isplaunu ukisku muilu. Visas sluostes plaunu rankamos ir tik ukisku muilu, taip tarnauja ilgiau.
Cia Vilneles likuciai:

Grindims tik 47 Lt. Turime 47 vnt
Akiniams tik 15 Lt Turime tik 35 vnt
Langams tik 35 Lt Turime tik 62 vnt
Dulkems tik 24 Lt Turime tik 4 vnt
Indams tik 40 Lt Turime tik 39 vnt
Universali tik 24 Lt. Turime tik 23 vnt
Metalui tik 24 Lt Turime tik 56vnt.
Ultra tik 36 Lt. Turime tik 59 vnt.

Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 06 20, 12:33)

Cia Vilneles likuciai:

Dulkems tik 24 Lt  Turime tik 4 vnt
Indams tik 40 Lt  Turime tik 39 vnt

Ultra tik 36 Lt. Turime tik 59 vnt.

O šita-sausinti ar plauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 20, 14:53)
O šita-sausinti ar plauti? g.gif

Sausinti 4u.gif
Plauti, maciau jau nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 20 birželio 2010 - 14:03
QUOTE(RomenaL @ 2010 06 20, 09:30)
O guminę tarpinę ar išėmei iš vidaus?

nu ne g.gif o kur ji yra? dangty ar paciam inde>? blush2.gif

viskas ok, vyras sutvarke... dabar kaip per sviesta, matyt buvo blogai isistate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildama: 20 birželio 2010 - 21:21
Sveikos merginos 4u.gif Gal kuri parašytumėte kokie silikoninės formos "Karalienė" matmenys ax.gif
Atsakyti
Prasidėjus vitaminų sezonui trūksta man FridgeSmartų. Galvojau, kad dviejų 1,6 pilnai užteks. Viename laikau rūkytą mėsytę. O reikia dar braškėms (išbandžiau labai gerai laikosi), salotoms, ridikėliams.
Vaišinu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2010 06 21, 08:51)
Sveikos merginos  4u.gif  Gal kuri parašytumėte kokie silikoninės formos "Karalienė" matmenys  ax.gif

29*12*7 cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 21 birželio 2010 - 14:43