Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

[quote=kregzde,2010 06 17, 14:55]
Vilmoska,

tai gal tu turi normalų kavos aparatą? Aš neturiu, tai man ne labai schmoll.gif apačioje tirščiai stovi, tai ta puta ne džiugina.

Nea , neturiu aparato ax.gif . Iš pradžių ir man ta kava buvo ne kas su tais tirščiais blush2.gif . O paskui pradėjau persikošti išvirta kavą per tokį mini sietelį metalinį. Aišku- žaidimas, bet kai neturiu kur tą aparatą padėti, o megstu baltą kavą beviltiškai- tai čia išeitis. Tai va persikošiu kavą , uždedu putą ir drinks_cheers.gif .

Sieteliai metaliniai tokie būna kartais kai puodelius perki arbabai ruošti pvz tokie :

http://www.ribosa.lt...p...t&Itemid=67

Dabar gaunasi liuks, balta graži puta būna. thumbup.gif Darbe kartais pavaišinu kolegas, tai niekaip nesupranta kaip čia tokia graži puta išeina blush2.gif

Beje, draugė turi aparatą kavos (mokėjo apie 1400 litukų ), jis ten pats putą plaka. Bet mano sakė gražesnė putelė gaunasi ir standesnė tokia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 18 birželio 2010 - 07:59
O as is visu daiktu kiek turiu, tai man labiausiai nepatiko tas seno modelio mini QC...bet naujasis su virvele tai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o visa kita ka turiu, tai dziaugiuosi viskuo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 18, 08:58)
Ir man taip pat drinks_cheers.gif

Va ir pas mane šitas ( be virvutės ) Nr.1 prie tinginių, nes turiu trys metai, o naudojau 2 kartus ax.gif .
O tas su virvute labai jau toks geras ? Kažkaip linkstu į jį vis . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 18, 10:27)
Va ir pas mane šitas ( be virvutės ) Nr.1 prie tinginių, nes turiu trys metai, o naudojau 2 kartus  ax.gif  .

as daznai visokius pyragiukus kepu, tai ir riesutus pasismulkinu, sokolada...o dar ir svoguniukus, morkas..jau ne nebemokeciau tikriausiai rankom..nes taip gerai ir greitai..man super daiktas tas naujasis maziukas QC...
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 18, 11:27)
Va ir pas mane šitas ( be virvutės ) Nr.1 prie tinginių, nes turiu trys metai, o naudojau 2 kartus  ax.gif  .

virvelinis tai superinis, labai dziaugiuos kad isigyjau tikrai daug ka pasismulkinu, net ir suri ant kepsniuku, nereik nei malunelio susmulkina iki kruopelyciu, o ir riesutai, sokoladas, megstam ant kapucino uzsibert, ka kalbet apie cesnakus, svogunus, pievagrybius ir tt
Atsakyti
Ačiū dėl patarimo apie oranžinį skuteklį - bandysiu prie progos pasikeist 4u.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 06 17, 17:41)
Kur salotos šaldytuve geriau išsilaiko-FridgeSmarte ar salotų centrifūgoj?

tikrai centrifūgoj - tada salotos/žalėsiai nesiliečia su sienelėm bei dugnu, kuriame renkasi kondensatas, todėl ir nepūna. fridge smart tokia pati esmė ir yra - tas banguotas dugnaas ir yr tam, kadkuo mažiau kondensatas liestųsi su dražovėm ir jos nepūtų. bet centrifūgoj tiesiog kabo sietelis ore, tai jau kondensato nesiekia niekaip salotos smile.gif
ale jos dažniausiai prireikia pastovuiai, todel laikau fridgesmarrtuose smile.gif

QUOTE(davija @ 2010 06 17, 22:23)
o kodėl jį be dangčio naudoji? g.gif Aš su juo ir nemažai laiko nedraugavau, nes vis dangtį netaisyklingai uždėdavau lotuliukas.gif tai nieks nebėgdavo, bet paskui pasikonsultavau su merginom, uždėjau taisyklingai dangtį ir dabar man jau ir mažai jo vieno biggrin.gif

matai, pieno produktus perku parduotuvėj. pieną dažniausiai Dobilą, jis patogioj pakuotėj. o kefyrą/pasukas maišeliuose. tai perpilt iš maišelio yra darbas, paskui plaut ssambuką - darbas. biggrin.gif aš iš tų, kurie maximaliai optimizuoja darbus virtuvėj biggrin.gif tai jis man idealus kaip maišelių su kefyru laikiklis. na kad vertikaliai stovėtų ir patogu pilt būtų (jis labai patogus suimt į ranką, ir neturi rankenėlės kaip kad maximiniai - mažiau vietos durelėse šaldytuvo užima).
Tai bendrai jis nėra tinginys biggrin.gif jis tik ne pagal paskirtį naudojamas.

O vakar prisiminiau TIKRĄJĮ TINGINIŲ TINGINĮ - GREITKRATIS hihihi.gif nu jis plaka suplaka puikiai, bet man su šluotele patogiau ax.gif nedirba jis pas mane visai. nebent retais atvejais matuot kažką, pvz su žele žaidžiant g.gif
Atsakyti
Dariau Ingos varškės sūrelius RECEPTO NUORODA - gavosi thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Tik aš padariau kaimišką varškę, dar šiltą ją išsukau kombainu, įdėjau cukraus, vanilinio cukraus. O daugiau viską dariau kaip recepte.

Išvada: super skanūs ekologiški sūreliai thumbup.gif

Beje, turiu draugę Ingą mirksiukas.gif , irgi TW gerbėją, tai negalėjo gautis neskanūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie Mini Quick Chefiukus mirksiukas.gif negaliu susilaikyt kai juos tinginiais vadinat biggrin.gif Nugi senasis nekaltas, kad isigijot naujus su virvelem..... As labai darbavaus ir su senuoju, bet kai tik gavau naujaji, tai seniuka iskart pardaviau, ir nupirko labai greit uz protinga kaina ir kai pagalvoji, jei jam kas nutiks, tai jis bus pakeistas i nauja tongue.gif
bet va sandeliuke turiu istrigusi viena senesnio modelio, tai cia jau labai negerai doh.gif

Jo su sureliais cia gera ideja bigsmile.gif
Atsakyti
As kai ir naujo neturejau, nelabai megau senaji g.gif Vyrui gerai su juom smulkinti sekesi, o man svogunas iki labai smulkaus nesusismulkindavo schmoll.gif Nebent koki kiausini, griba ar paprika g.gif Tiem dar visai nieko biggrin.gif

Davija, aciu tau uz receptukus 4u.gif
Atsakyti
As tai gal pora kartu tik naudojau garnyro ( gal ir kitaip vadinasi g.gif ) formavimo 2 indelius. Net nezinau ka dar su jais galima butu nuveikt, kad idarbint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 06 19, 10:33)
As tai gal pora kartu tik naudojau garnyro ( gal ir kitaip vadinasi g.gif ) formavimo 2 indelius. Net nezinau ka dar su jais galima butu nuveikt, kad idarbint schmoll.gif

Mano vaikui patinka juose daryta zele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 19, 12:05)
Mano vaikui patinka juose daryta zele biggrin.gif

tai mano vaikai jau nebelabai vaikai biggrin.gif , o ir zele tik vienas megsta 4u.gif bet grazu, raudoni guli dezutej ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 19 birželio 2010 - 13:53