Kur salotos šaldytuve geriau išsilaiko-FridgeSmarte ar salotų centrifūgoj?
Pritariu ir aš:
1. Didysis sefas - nežinau kodėl, bet neprijaukinu jo nors tu ką.
2. Kai įsigijau Ravioli forma - koldūninę mažai naudoju...
3. Keksiukų 7vnt formą - pirkau 2, teko skubiai aprduoti, tai 7vnt kažkaip nei šis nei tas kepti...
nineinchnails, tą skustuką gal reikia nešti pakeisti - gal jis brokuotas, kad prasisuka?
1. Didysis sefas - nežinau kodėl, bet neprijaukinu jo nors tu ką.
2. Kai įsigijau Ravioli forma - koldūninę mažai naudoju...
3. Keksiukų 7vnt formą - pirkau 2, teko skubiai aprduoti, tai 7vnt kažkaip nei šis nei tas kepti...
nineinchnails, tą skustuką gal reikia nešti pakeisti - gal jis brokuotas, kad prasisuka?
QUOTE(diasaja @ 2010 06 17, 17:41)
Panašiai taip pat išsilaiko - aš dažniausiai laikau ir tame ir tame Centrifūgoj laikau tol, kol jos vėl prireikia , o, ypač dabar, ji nestovi be darbo
nineinchnails,
žnyples labai naudoju, vartau visus smulkius daiktelius - švilpikus, blynukus, kepsnius, žuvų pirštelius. Samba ąsočio man vieno mažai, susipilu pieną, nėra kur kefyro pilti. Skustukas pats nerealiausias, matyt pas tave jis sugedęs.
Man geriau Visada šviežia ar centrifūga.
žnyples labai naudoju, vartau visus smulkius daiktelius - švilpikus, blynukus, kepsnius, žuvų pirštelius. Samba ąsočio man vieno mažai, susipilu pieną, nėra kur kefyro pilti. Skustukas pats nerealiausias, matyt pas tave jis sugedęs.
QUOTE(diasaja @ 2010 06 17, 16:41)
Man geriau Visada šviežia ar centrifūga.
QUOTE(Asese @ 2010 06 17, 18:04)
Panašiai taip pat išsilaiko - aš dažniausiai laikau ir tame ir tame
tai aš šiandien taip ir padariau. Stebėsiu
Pagirsiu FridgeSmart Pirkau du 1,6l. dėl rūkytos mėsytės. Ir galvojau, kad pilnai man užteks. vakar pabandžiau sudėti nuplautas braškes, tai nepavandeniavo
Man labiausiai nelimpantis mazasisi shefukas Kai nusipirkau su virvele, tai anas ir metosi visiskai nenaudojamas, nors ir anksciau mazai naudojau
Visa kit dirba daug maz
O siomis dienomis gaminau daug uzkandziu, teko transportuoti, tai ypac gerai ejo prabangos lekstes
Kepiau krepsiukus mazosiose formytese, gavosi super, tik tiesiau i kiekviena popieriuka ir pyliau pupeles del svorio O ta formyte kokio plono silikono, kazkaip neiprastai, palyginus su kitais silikonais
Visa kit dirba daug maz
O siomis dienomis gaminau daug uzkandziu, teko transportuoti, tai ypac gerai ejo prabangos lekstes
Kepiau krepsiukus mazosiose formytese, gavosi super, tik tiesiau i kiekviena popieriuka ir pyliau pupeles del svorio O ta formyte kokio plono silikono, kazkaip neiprastai, palyginus su kitais silikonais
QUOTE(laurindre @ 2010 06 17, 21:24)
Man labiausiai nelimpantis mazasisi shefukas Kai nusipirkau su virvele, tai anas ir metosi visiskai nenaudojamas, nors ir anksciau mazai naudojau
Visa kit dirba daug maz
Visa kit dirba daug maz
Laurindre, cia apie kuriuos silikonus kalbi? Apie naujuosius?
QUOTE(Adlozi @ 2010 06 17, 20:30)
Laurindre, cia apie kuriuos silikonus kalbi? Apie naujuosius?
Taip, kalbu apie komplekteli pailgi ir maziukai krepsiukai
Gal turite minciu, ka su tais pailgais sukurti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 14, 11:32)
Labai tinka ir patinka Mano mažoji tik šį buteliuką pripažino kažkodėl, kitų neėmė nors tu ką .
Jo matmenys: Talpa 170 ml, Aukštis 10,5 cm, diametras 6,5 am
Merginos, bet koks įdomus salotų indelis bus aktyvume . Nežinau kaip jūs, bet tokio labai norėčiau
http://www.youtube.c...h?v=JFwbLbNfetA
Jo matmenys: Talpa 170 ml, Aukštis 10,5 cm, diametras 6,5 am
Merginos, bet koks įdomus salotų indelis bus aktyvume . Nežinau kaip jūs, bet tokio labai norėčiau
http://www.youtube.c...h?v=JFwbLbNfetA
Cerkutej,tai 100gr prie pietu
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 06 16, 13:04)
Vasaros darbininkė Nr. 1 Šiandien išbandžiau su braškėmis Braškės nuplautos, bet nevandeningos, vos ne kaip iš lysvės
Oi centrifugas man nepamainomas.Dabar neisivaizduociau kaip be jo.Kaip man mama sake pabandzius,uzsakyk,nes negaliu salotu isplauti
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 06 17, 21:32)
Na sausainiukus.Mano mazius varskes apkepa ir kugeli valgo tik is mazu formeliu. Kai is didelio atpjaunu,tai net neziuri
Papildyta:
Dar prisiminiau,kad zeles gabaliukai grazus iseina.
QUOTE(laurindre @ 2010 06 17, 21:32)
tai galima dar tuos sokoladinius surelius daryt, paskui man toptelejo kad ir kaip zuvies pirstelius galima kokia malta mesyte ar net zuvies farsa issikepti, visai fainai ziuretusi , aisku tuos pacius keksiukus, ar net ale picos mini pirstelius, zodziu pati dar neturiu bet bandau fantazuot ka galima, o jos abi plonos, nes ir laukiu ju, tikiuos nenuvils
Papildyta:
o QS man abu patinka, tie didelis tiek mazas, seip tas mazas su virvele dabar nepamainomas, net veziuosi kur, labai pravercia ir seip smagus ir dickis megsta pasmulkint
o sakykit del fridgesmart ar gerai laikosi rukyta mesyte, lyg kazkada kazkas minejo kad pieniskos desreles neblogai laikos, ar tiesa
QUOTE(nineinchnails @ 2010 06 17, 17:16)
4. Litro Samba ąsotis (naudoju jį be dangčio, tiesiog kaip pieno/kefyro maišeliuose laikiklį (kokių po 3lt pilni prekybcentriai), be tiesioginio sąlyčio su maistu )
5. besisukantis oranžinis skuteklis. kai jis vertikalioj pozicijos, skutant bulves, man persiverchia stipriau paspaudus. naudoju vertikalų - žalią.
o kodėl jį be dangčio naudoji? Aš su juo ir nemažai laiko nedraugavau, nes vis dangtį netaisyklingai uždėdavau tai nieks nebėgdavo, bet paskui pasikonsultavau su merginom, uždėjau taisyklingai dangtį ir dabar man jau ir mažai jo vieno o skustuką tai tikrai bandyk keist (aš vieną ir keičiau, vis sakydavo kad persisuka )....
dėl tinginių nežinau ar įrankiai kalti, kad aš pvz. nenaudoju mėsainių formelės nes tingiu terliotis... aš viską naudoju daugiau ar mažiau, čia jau pagal poreikius ir tingumo laipsnį
Kregžde, sutinku su tavim, kad jei nėr kavos aparato tai ir plakiklis nelabai reikalingas pvz. pas mane yra ir tas ir tas Bet vėlgi - tingiu aš plakinėt Bet dabar jau kelias dienas tame indely pieną šildau ir biški paplaku, tai labai skanu.... Nes aš mėgstu baltą kavą, o aparatinė su šaltu pienu, jau gaunas šalta kava.....
Laurindre, bet jau ir mažiukų keksiukų formelės tokos pat plonos buvo mes labai daug receptų gaunam šiom formelėm, jei nori rašyk emeilą, persiųsiu
As hamburgeriu dezutese zoles saldau dazniausiai. O pagal paskirti naudojau 3 kartus
Noriu receptu laurindre@gmail.com
Noriu receptu laurindre@gmail.com