Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 09 29, 18:53)
O Simfoniją gyvai matei?

Maciau, svelni, neikyri spalvyte thumbup.gif
Atsakyti

merginos, jeigu būtų galimybė-ką rinktumėtės Elegancija ar Simfonija rinkinį? Kokie + ir -.
[/quote]

Aš turiu bordo spalvos eleganciją smile.gif . Pirkau gal prieš penkis metus smile.gif Man tai ji liuks. Giminaitė nusipirko visą žalią kolekciją, tai ji labai patenkinta. Labai gražiai stalas atrodo serviruotas smile.gif . Elegancija yra tokia puošnesnė, o simfonija, na, bent jau man atodo (čiupinėjau per pristatymą ), kad daugiau kasdienai skirta smile.gif Bet aš pati svarstau ją prigriebti mirksiukas.gif , kartais norisi ant stalo ir ramesnių spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galetumet visus + ir - Mickro piuso pakomentuot?
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 29, 16:39)
drinks_cheers.gif man tai tie su serenciukais juokingiausi lotuliukas.gif Nors siaip tai ideju neblogu 4u.gif

kas tas serenciukas? g.gif

QUOTE(Adlozi @ 2010 09 29, 18:36)
Gal galetumet  visus + ir - Mickro piuso pakomentuot?
Aciu    mirksiukas.gif

Man vieni pliusai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 09 29, 20:36)
Aciu    mirksiukas.gif

+ yra tame,kad nera minusu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 29, 19:48)
kas tas serenciukas?  g.gif

Čia ne TW lotuliukas.gif
Gėlė-serentis arba tagetė, arba gvazdikas.
Papildyta:
Ačiū, merginos, už nuomones dėl Elegancijos ir Simfonijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 09 29, 19:36)
Aciu    mirksiukas.gif

vienareiksmiskai tik pliusai 4u.gif
Atsakyti
elegancija - graziausia ka serviravimui turi tw. tiek zalia, tiek melyna, tiek raudona, tiek violetiniai ar oranziniai dubenys smile.gif . prabangiau nieko nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 29, 21:24)
elegancija - graziausia ka serviravimui turi tw. tiek zalia, tiek melyna, tiek raudona, tiek violetiniai ar oranziniai dubenys  smile.gif . prabangiau nieko nemaciau.

Man irgi labai gražu, Simfonijos tai nemačiau, nežinau kaip ji atrodo. O Eleganciją mačiau tik žalią, bet atrodo tikrai prabangiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2010 09 28, 18:34)
merginos, jūs čia uoslę turit  biggrin.gif  kaip manot ar kada bepasirodys BTB didysis dubuo tešlai kur su kiauraiindžiu? gal kaip koks spec pasiūlymas  g.gif

geltonieji kiauraindziai b&b dar ir dabar is ispardavimu nedingo, o dubenys taip pat tik baigesi neseniai. greit nuolaida manau nenusimato, nors tai nevisad buna nuspejama smile.gif .
Atsakyti
Merginos, spalio mėnesį nieko nebus, kai svečias perka daugiau kaip už 60,- ir gauna už 5,- ką nors g.gif
Atsakyti
diasaja pas mane irgi elegancija..zalia..labai norejau dar db prigriebt asoty su stiklinem,bet lt kaip visada pritrukau... doh.gif blush2.gif

zodis elegancija jau viska pasako mirksiukas.gif 4u.gif

ka nusprendei? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti