Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(aureka @ 2010 09 28, 18:37)
O sakykit kaip su voztuveliais laikant lasinukus ar desryte? Kazkaip nemoku isnaudot as tu dezuciu privalumu  doh.gif  Man visai  neatrodo, kad ten ilgiau laikosi  blush2.gif

kadangi surines turiu jau lb. seniai, todel su kt. indais neeksperimentuoja, bet teko girdeti, jog lasiniams fridgesmart tinka. kaip del kt. mesos produktu nezinau. man paprasciausia viska: desra, desreles, surius, pasteta, ivairias mesytes laikyti dideleje surineje ir tiek. viskas vienu metu, vienoje vietoje smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 28, 21:26)
viska: desra, desreles, surius, pasteta, ivairias mesytes laikyti dideleje surineje ir tiek. viskas vienu metu, vienoje vietoje  smile.gif .

o kvapai nesusimaišo? g.gif
Atsakyti
Sesių latvių želiukai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 29, 09:02)

Man tai kai kurie labai apkrauti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 28, 22:40)
o kvapai nesusimaišo? g.gif

ne, tw indai nuo to apsaugoti. suriniu aprasymuose rekomenduojama taip laikyti. turiu atsiliepimu tokiu, kad net iso duo laiko darzoves zalias ir virtas vienu metu, bet kvapai nesimaiso ir greit negesta. kiek pamenu ten kalba buvo apie paprika ir virtus burokus, morkas.
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 09 29, 11:02)

lietuviu skonis geresnis smile.gif . pvz. tas su cielu obuoliu tortukas chm...
Atsakyti
Nerealiai prikolna moterytė Aunt Barbara. Tuperware moterytė NR1. Jei jus sugalvotumėte ką nors panašaus, jūsų pardavimai kaip mat kilstelėtų aukštyn lotuliukas.gif
user posted image
http://www.youtube.c...feature=channel
http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 29, 11:04)
ne, tw indai nuo to apsaugoti. suriniu aprasymuose rekomenduojama taip laikyti.

net sunku patikėti smile.gif tai man dar sūrinės reikia lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 09 29, 10:02)

idėjų gerų yra thumbup.gif wub.gif

merginos, jeigu būtų galimybė-ką rinktumėtės Elegancija ar Simfonija rinkinį? Kokie + ir -.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 29, 11:04)

lietuviu skonis geresnis  smile.gif . pvz. tas su cielu obuoliu tortukas chm...

drinks_cheers.gif man tai tie su serenciukais juokingiausi lotuliukas.gif Nors siaip tai ideju neblogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 29, 17:11)

idėjų gerų yra thumbup.gif  wub.gif

merginos, jeigu būtų galimybė-ką rinktumėtės Elegancija ar Simfonija rinkinį? Kokie + ir -.

Manau jie identiski. As rinkciausi spalva bigsmile.gif Abi serijos skirtos serviravimui. Jos nera ypac sandarios. Dangteliai daugiau skirti pridengti nuo kvapu saldytuve. 4u.gif

QUOTE(davija @ 2010 09 29, 17:39)
drinks_cheers.gif man tai tie su serenciukais juokingiausi lotuliukas.gif Nors siaip tai ideju neblogu 4u.gif

Pas mus zele temoje paziurejus galima ne ka prastesniu rasti.
O susirinkime pas mus irgi buvo i ka akis paganyti thumbup.gif Ir silkes, ir mesos, ir bulviu koses, jau nekalbant apie saldumynus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 09 29, 18:31)
Manau jie identiski. As rinkciausi spalva bigsmile.gif

Tai man Elegancija ryškesnė. O Simfonija-man blyškoka, bet gal čia tik pagal nuotrauką g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 29, 18:44)
Tai man Elegancija ryškesnė. O Simfonija-man blyškoka, bet gal čia tik pagal nuotrauką g.gif

Man is visu matytu eleganciju zalia prasciausiai atrodo. Raudona ar melyna daug prabangiau ziurisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 09 29, 18:49)
Man is visu matytu ...............

O Simfoniją gyvai matei?
Atsakyti