Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 27, 22:33)
Nebūtinai. Prieš keletą metų tokios dėžės buvo pardavime, kaip spec pasiūlymas.  mirksiukas.gif

Mes ne apie deze,o apie nauja maluna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 22:39)
merginos, kurie indai tinkami karštam maistui laikyti? g.gif Aš galvoju, kad Iso Duo. Ar gerai mąstau?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 21:45)
Mes ne apie deze,o apie nauja maluna  mirksiukas.gif

A... nu jo smile.gif susikalbėjom biggrin.gif
Atsakyti
Čia dar vienas filmukas apie juos 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=kz0uCyIc5j8

O čia dar viena naujiena iš TW mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=9z96VOuNBBs
Atsakyti
Nu išties faini daikčiukai wub.gif Tik žaidimo tai yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 28 rugsėjo 2010 - 09:26
Sveikos,

Noreciau jusu patarimu cool.gif as dar visai nieko neturiu TW, bet noriu pradet komplektuotis.noriu pradet nuo indeliu kurie labiausiai tiktu svieziems krapams, petrazolems saldytuve laikyti, kad ilgai isliktu sviezi. Bei desrytems ir kumpiams laikyti.katruos cia reiktu rinktis?
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2010 09 28, 15:50)
Sveikos,

Noreciau jusu patarimu cool.gif as dar visai nieko neturiu TW, bet noriu pradet komplektuotis.noriu pradet nuo indeliu kurie labiausiai tiktu svieziems krapams, petrazolems saldytuve laikyti, kad ilgai isliktu sviezi. Bei desrytems ir kumpiams laikyti.katruos cia reiktu rinktis?

FridgeSmart indeliai - jie patys geriausi šitam reikaliukui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2010 09 28, 16:50)
Sveikos,

sutinku: darzovems-fridgesmart dezes su "akutemis" (kaip tik siuo metu dar jiems nuolaidos). mesos produktams-surines cheesmart su filtrais.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 28, 17:07)
sutinku: darzovems-fridgesmart dezes su "akutemis" (kaip tik siuo metu dar jiems nuolaidos). mesos produktams-surines cheesmart su filtrais.

Aš rūkytus lašinukus laikau taip pat FridgeSmart.
Atsakyti
merginos, jūs čia uoslę turit biggrin.gif kaip manot ar kada bepasirodys BTB didysis dubuo tešlai kur su kiauraiindžiu? gal kaip koks spec pasiūlymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 28, 16:26)
Aš rūkytus lašinukus laikau taip pat FridgeSmart.

O sakykit kaip su voztuveliais laikant lasinukus ar desryte? Kazkaip nemoku isnaudot as tu dezuciu privalumu doh.gif Man visai neatrodo, kad ten ilgiau laikosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 09 28, 17:37)
O sakykit kaip su voztuveliais laikant lasinukus ar desryte?

Dešra "nedraugauja" pas mane su FridgeSmart verysad.gif O lašinukus laikau su vožtuvėliais uždarytais ir viršutinėje lentynoje.
Atsakyti
Pirmiausia tai labas visoms, nes deka vienos nares ir as sia temele atradau tik dabar ax.gif

QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 18:16)
Na merdinos.Buvau susirinkime,tai su ispudziais gryzau.I kitus paziurejau ir save parodziau  biggrin.gif  .Laukit 42sav.Bus labai daug geru pasiulymu  thumbup.gif

gal galit pasakyti kuo ta 42 sav.ypatinga? Juk kai kurie pasiulymai kaip tik tik 40sav.galios, kodel ne visi vadovai ir konsultantai zino apie tuos super pasiulymus, kurie cia tokie paslaptingi? g.gif kada ir mes mirtingieji apie juos suzinosim?
Atsakyti