Mano druskos irgi SpaceMakeriuose sedi
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 16:50)
Ar kas nors laikote Signature druską? Nesugalvoju kur laikyti druską ant spintelės.
Aš laikau mažajame Condiserve indelyje, labai gerai byra iš jo O, kai reikia daugiau, atsuku dangtelį
Na merdinos.Buvau susirinkime,tai su ispudziais gryzau.I kitus paziurejau ir save parodziau .Laukit 42sav.Bus labai daug geru pasiulymu
Atsiunte vadove naujo gaminio nuoroda, http://www.youtube.c...u/4/GRGmSrQgNc8
gal kam idomu paziurekit, idomu kada jis bus pardavime Sauni kompanija, vis prigalvoja nauju gaminiu
gal kam idomu paziurekit, idomu kada jis bus pardavime Sauni kompanija, vis prigalvoja nauju gaminiu
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 19:16)
.Laukit 42sav.Bus labai daug geru pasiulymu
Dusetelle, neerzink. mes čia visos negalėsim užmigti šiandien
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 21:09)
Dusetelle, neerzink. mes čia visos negalėsim užmigti šiandien
Na gerai,kiek atsimenu :
Dvieju dydziu tupperflekso indeliai bus.Batuku matuoklis uz juokinga kaina.Berods ateinancio katalogo naujienas ismes .Smulkmenu nebeklausinekit,nepamenu
Na,o svarbiauisia,mums,demonstruotojoms,visoms uz aktyvia savaite svogunu,bulviu deze
http://www.kitchen-a...-B0002CDZV2.htm
Panasi i sia,bet salotine ir su skyletu dangteliu
O, ta deze dalykas ir dar su skylutem Manau ryt vadoviu susirinkime isgirsim viska smulkiau
QUOTE(rapolas @ 2010 09 27, 20:27)
Atsiunte vadove naujo gaminio nuoroda, http://www.youtube.c...u/4/GRGmSrQgNc8
Na jo,pamatem,seile pavarvinom,o kad dar musu padangej jo nesimato.Jei bus,tai speju kaip visa laik:pirma vadovei uz ivykdyta tiksla.Tada po kiek laiko demonstruotojam pasiekus tiksla.Gal uz naujoka mestels Prielaidu visokiu galima padaryt .Bet kad jau visi lauks,tai lauks .
Na,o as dabar ko noriu .Ka pamaciau ofise,o gi lietsargi! Koki jis man ispudi padare.Pradziai pamaniau,kad tai lauko sketis nuo saules .Tik paskui supratau,kad su tokiais didziuliais vaikstoma.Ipac tuose krastuose,kur gausiai lyja,tik su tokiais imanoma vaiksciot,jei nenori kiaurai permirkt.Toks didelis,isgaubtas.Puse zmogaus po juo pasislepia
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 21:10)
Na,o as dabar ko noriu .Ka pamaciau ofise,o gi lietsargi! Koki jis man ispudi padare.
o kaip jį "užsidirbti"?
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 22:17)
o kaip jį "užsidirbti"?
Kolkas neimanoma.Nes turi distribucija su naujokais ivykdyt tiksla,kad kas pakviete naujokus,tuos lietsargius ir gautu.Ir zinau,kad si kart,naujoku labai mazai Pamenu,kaip svajojau apie litrini puoduka.Ta savaite bent du naujokus padariau,bet taip ir nepadarem to tikslo bendrai sudejus.
Na,bet garantuoju,nes as jau perpratau tokius viliojancius pasiulymus,kad reik islaukt ir ta pati, uz lengvesne uzduoti galesim isigyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 21:10)
Na jo,pamatem,seile pavarvinom,o kad dar musu padangej jo nesimato.Jei bus,tai speju kaip visa laik:pirma vadovei uz ivykdyta tiksla.Tada po kiek laiko demonstruotojam pasiekus tiksla.Gal uz naujoka mestels Prielaidu visokiu galima padaryt .Bet kad jau visi lauks,tai lauks .
Nebūtinai. Prieš keletą metų tokios dėžės buvo pardavime, kaip spec pasiūlymas.
merginos, kurie indai tinkami karštam maistui laikyti? Aš galvoju, kad Iso Duo. Ar gerai mąstau?