Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Mano druskos irgi SpaceMakeriuose sedi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 16:50)
Ar kas nors laikote Signature druską? Nesugalvoju kur laikyti druską ant spintelės.

Aš laikau mažajame Condiserve indelyje, labai gerai byra iš jo 4u.gif O, kai reikia daugiau, atsuku dangtelį 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na merdinos.Buvau susirinkime,tai su ispudziais gryzau.I kitus paziurejau ir save parodziau biggrin.gif .Laukit 42sav.Bus labai daug geru pasiulymu thumbup.gif
Atsakyti
Atsiunte vadove naujo gaminio nuoroda, smile.gif http://www.youtube.c...u/4/GRGmSrQgNc8 thumbup.gif
gal kam idomu paziurekit, idomu kada jis bus pardavime smile.gif Sauni kompanija, vis prigalvoja nauju gaminiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapolas: 27 rugsėjo 2010 - 18:30
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 19:16)
.Laukit 42sav.Bus labai daug geru pasiulymu  thumbup.gif

Dusetelle, neerzink. mirksiukas.gif mes čia visos negalėsim užmigti šiandien doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 21:09)
Dusetelle, neerzink.  mirksiukas.gif mes čia visos negalėsim užmigti šiandien doh.gif  lotuliukas.gif

Na gerai,kiek atsimenu g.gif :
Dvieju dydziu tupperflekso indeliai bus.Batuku matuoklis uz juokinga kaina.Berods ateinancio katalogo naujienas ismes .Smulkmenu nebeklausinekit,nepamenu biggrin.gif alc.gif mirksiukas.gif
Na,o svarbiauisia,mums,demonstruotojoms,visoms uz aktyvia savaite svogunu,bulviu deze wub.gif
http://www.kitchen-a...-B0002CDZV2.htm
Panasi i sia,bet salotine ir su skyletu dangteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
O, ta deze dalykas ir dar su skylutem thumbup.gif Manau ryt vadoviu susirinkime isgirsim viska smulkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2010 09 27, 20:27)
Atsiunte vadove naujo gaminio nuoroda, smile.gif http://www.youtube.c...u/4/GRGmSrQgNc8  thumbup.gif
gal kam idomu paziurekit, idomu kada jis bus pardavime  smile.gif Sauni kompanija, vis prigalvoja nauju gaminiu thumbup.gif

Na jo,pamatem,seile pavarvinom,o kad dar musu padangej jo nesimato.Jei bus,tai speju kaip visa laik:pirma vadovei uz ivykdyta tiksla.Tada po kiek laiko demonstruotojam pasiekus tiksla.Gal uz naujoka mestels g.gif Prielaidu visokiu galima padaryt unsure.gif .Bet kad jau visi lauks,tai lauks lotuliukas.gif .
Na,o as dabar ko noriu wub.gif .Ka pamaciau ofise,o gi lietsargi! Koki jis man ispudi padare.Pradziai pamaniau,kad tai lauko sketis nuo saules doh.gif lotuliukas.gif .Tik paskui supratau,kad su tokiais didziuliais vaikstoma.Ipac tuose krastuose,kur gausiai lyja,tik su tokiais imanoma vaiksciot,jei nenori kiaurai permirkt.Toks didelis,isgaubtas.Puse zmogaus po juo pasislepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 21:10)

Na,o as dabar ko noriu  wub.gif  .Ka pamaciau ofise,o gi lietsargi! Koki jis man ispudi padare.

o kaip jį "užsidirbti"?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 22:17)
o kaip jį "užsidirbti"?

Kolkas neimanoma.Nes turi distribucija su naujokais ivykdyt tiksla,kad kas pakviete naujokus,tuos lietsargius ir gautu.Ir zinau,kad si kart,naujoku labai mazai unsure.gif Pamenu,kaip svajojau apie litrini puoduka.Ta savaite bent du naujokus padariau,bet taip ir nepadarem to tikslo bendrai sudejus.
Na,bet garantuoju,nes as jau perpratau tokius viliojancius pasiulymus,kad reik islaukt ir ta pati, uz lengvesne uzduoti galesim isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 27, 21:10)
Na jo,pamatem,seile pavarvinom,o kad dar musu padangej jo nesimato.Jei bus,tai speju kaip visa laik:pirma vadovei uz ivykdyta tiksla.Tada po kiek laiko demonstruotojam pasiekus tiksla.Gal uz naujoka mestels  g.gif  Prielaidu visokiu galima padaryt  unsure.gif  .Bet kad jau visi lauks,tai lauks  lotuliukas.gif  .

Nebūtinai. Prieš keletą metų tokios dėžės buvo pardavime, kaip spec pasiūlymas. mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, kurie indai tinkami karštam maistui laikyti? g.gif Aš galvoju, kad Iso Duo. Ar gerai mąstau?
Atsakyti