Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 26, 21:31)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Aš tik nuspręndžiu, kad viską turiu, tai tw ką nors naujo sugalvoja doh.gif

Kada pasirodys prekyboje mirksiukas.gif Ir kokia kaina maždaug ?
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 09 27, 08:24)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Aš tik nuspręndžiu, kad viską turiu, tai tw ką nors naujo sugalvoja  doh.gif

Pasaka be galo doh.gif Tik viena bėda, kad su vieta spintelėse jau ne kas doh.gif pradarai dureles ir krenta viskas lotuliukas.gif

Bet vieno dalyko aš vistik labai laukiu biggrin.gif extraplius indelio sriubai. Taip man skanu sriubytę darbe valgyt, bet jau atsibodo gadint visokius dubenukus bešildant ją verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 27 rugsėjo 2010 - 08:50
QUOTE(Olaiva @ 2010 09 26, 20:49)
smile.gif
o kuo tie želės žiedai tokie ypatingi/ jų tik vieno dydžio būna?

Jie tikrai ypatingi, patikekit ax.gif

Želė žiedas
Forma ,, želė žiedas” yra fantastiškas gaminys, kasdienybę paverčiantis švente.Jį galima naudoti įvairiems skanėstams ruoštis – ledams, ledų pudingams, drebučiams, putėsiams, šiltiems ryžiams su troškinta mėsa, paukštiena ...Juos pagaminti labai lengva, o ,, Želė žiedo“ dėka šie gaminiai atrodys kaip meno kūriniai.Naudojant ,, Želė žiedą“, pravartu įsidėmėti keletą svarbių dalykų:
1. Prieš naudojimą formą, reikėtų patepti aliejumi arba praskalauti šaltu vandeniu.
2. Prieš pildydami formą, įsitikinkite, kad vidinis dangtis visiškai uždarytas.
3. Nenaudokite formos labai karštiems mišiniams, nes vidinis dangtis gali suminkštėti ir, pakėlus formą, atsiverti. Todėl būkite atsargūs su karštais mišiniais.
4. Pripildę,, Želė žiedą“, uždarykite dangtelį taip, kaip uždarote bet kurį kitą apvalų Tuperware dangtelį. Tada formą dėkite į šaldiklį (jei ruošiate ledus ar ledų pudingą) arba į šaldytuvą (jei ruošiate drebučius, putėsius ar pudingą). Sandariai uždarytas dangtelis geriau išsaugo gaminio pirminį skonį ir kokybę. Dėmesio: drebučių ar putėsių į šaldyklį dėti nerekomenduojama, nes labai žemoje temperatūroje pasikeičia drebučių konsistencija.
5. Kai ledus ar ledų pudingą reikia išimti, formą 15 – 30 min palaikykite kambario temperatūroje, arba 15 – 20 sek panardinkite į karštą vandenį. Atvožkite didįjį dangtelį ir ant viršaus uždėkite serviravimo indą. Apvertę formą, ledus automatiškai iškrėsite iš formos, atsargiai atidarę vidinį dangtį. Jei ne – truputį palaukite, tik jokiu būdu neišiminėkite ledų peiliu ar šaukštu. Derbučiai ir pudingai išimami panašiai, tačiau formos nereikia nardinti į vandenį. Reikia tik atidaryti vidinį dangtį, kad į formą patektų oras.

http://www.kitaforma..._id=277&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 27, 09:47)
Pasaka be galo doh.gif Tik viena bėda, kad su vieta spintelėse jau ne kas doh.gif  pradarai dureles ir krenta viskas lotuliukas.gif

Bet vieno dalyko aš vistik labai laukiu biggrin.gif extraplius indelio sriubai. Taip man skanu sriubytę darbe valgyt, bet jau atsibodo gadint visokius dubenukus bešildant ją verysad.gif

o asotelis, cia ziuriu naujas filmukas kazkas panasaus i asoteli, bet cia koks patobulintas varinatas ar nea g.gif , nes asotelio neturiu, tai ir klausiu blush2.gif
Papildyta:
va sitas
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 27, 07:55)

Merginos, klausimas toks: ar dedate TW indus į indaplovę?

Aš dedu tik Samba stiklines ir puodelį (nežinau ar jis iš Sambos serijos).
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 27, 07:55)

Merginos, klausimas toks: ar dedate TW indus į indaplovę? Buvo apie tai kalbėta, kad jei norite jog ilgiau tarnautų - tai geriau rankomis plauti, bet kaip darote natūroje?

Aš nededu, merginos mane ir durnina, bet vistiek nededu biggrin.gif Pas mane siauroji indaplovė, tai jei ten dubenis sudėčiau nebelabai kas ir tilptų daugiau, o beto tingiu apsikraut mintim ką dėt, ko nedėt, paskui, kad netyčia koks dangtis nepasiraitytų ax.gif nes taip jau yra, viena detalė dedas, kita ne... O Ultrapliusus dedu, bet paskui dar reikia ranka perplaut doh.gif tai ir nervina biggrin.gif

Mikroplius ąsotėlis patobulintas thumbup.gif Jį pristatinėjo festivalyje.... Labai mėdstu Mikropliuso 1l ąsotėlį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 09 27, 10:20)
o asotelis, cia ziuriu naujas filmukas kazkas panasaus i asoteli, bet cia koks patobulintas varinatas ar nea  g.gif , nes asotelio neturiu, tai ir klausiu  blush2.gif
Papildyta:
va sitas

Tikrai šaunus ąsotėlis, ir didesnis - 1,5 l thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 27, 16:11)
Tikrai šaunus ąsotėlis, ir didesnis - 1,5 l  thumbup.gif

o kazin kokia jo kaina bus ir kada gali pasirodyti, tai gal apsimoka naujesnio modelio palaukti, kuo jis bus geresnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 09 27, 16:15)
o kazin kokia jo kaina bus ir kada gali pasirodyti, tai gal apsimoka naujesnio modelio palaukti, kuo jis bus geresnis  blush2.gif

Gal tik tiek geresnis, kad didesnis..... Aš senajame nei vieno trūkumo nematau rolleyes.gif - man jis thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors laikote Signature druską? Nesugalvoju kur laikyti druską ant spintelės.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 27, 15:50)
Ar kas nors laikote Signature druską? Nesugalvoju kur laikyti druską ant spintelės.

Manau, kad normaliai bus druskai, aš laikau Space Maker.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 09 27, 16:15)
o kazin kokia jo kaina bus ir kada gali pasirodyti, tai gal apsimoka naujesnio modelio palaukti, kuo jis bus geresnis  blush2.gif

Dėl kainos tai niekas nežino doh.gif tongue.gif gal ir verta laukt kol pasirodys mirksiukas.gif O kuom geresnis, savybės išlieka tos pačios, tik, kad dizainas truputį pakitęs, ir rankena yra kitos medziagos nei pats ąsotėlis ir ji nusiima - tai jis spintelėj vadinasi užims mažiau vietos, kompaktiškesnis....
Atsakyti