Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(simre @ 2010 09 23, 20:37)
Bet kiek jų reik turėt realiai? Su vienu tai nelaimė kažkokia. Nu pažiūrėjau aš tą filmuką, kiek laiko reiktų terliotis jei po vieną tokius "pyragėlius" formuot kokius 20 vnt pvz.?

Nesvarbu kiek ju turesi ax.gif rankos tik dvi ax.gif svarbu kiek tu ju nori padaryt tongue.gif O jei rimtai, tai jie yra triju dydziu - komplektukas. ir siaip jie prie ukio tikrai susigadija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 25, 18:43)
Nesvarbu kiek ju turesi ax.gif rankos tik dvi ax.gif svarbu kiek tu ju nori padaryt tongue.gif O jei rimtai, tai jie yra triju dydziu - komplektukas. ir siaip jie prie ukio tikrai susigadija lotuliukas.gif

Na tai va, tokių daiktų, kurių gal prisireiks, t.y. susigadys yra begalės doh.gif Kažkaip stengiuosi neapsikrauti dabar, ir taip daug jau turiu, kai ką retai naudoju.

Padariau atradimą, su didžiuoju šefu maišau blynus, pasakiškai greitai išsimaišo tešla ir jokių gumuliukų... čia turbūt jums jokia naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 25, 21:47)

Padariau atradimą, su didžiuoju šefu maišau blynus, pasakiškai greitai išsimaišo tešla ir jokių gumuliukų... čia turbūt jums jokia naujiena  biggrin.gif

Atspejai biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa,rytoi vaziuosiu vakarienes i ofisa.Gal yra daugiau vykstanciu be manes? ax.gif Pagalvojus musu mazai tiksla pasieke 12 grupiu.Idomu bus,ar visos atvyks.Man atstumas nemazas apie 100km,bet vistiek nusiteikusi sudalyvauti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 09 25, 21:49)
Atspejai  biggrin.gif   mirksiukas.gif

doh.gif

i 
Klausimai ne į temą užduodami per AŽ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 26 rugsėjo 2010 - 09:27
Sveikos merginos, gal galit imest nuoroda kur parduodami tuperwary indai pigiau, nerandu as skelbimu kur anksciau budavo smile.gif aciuks
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 09 26, 10:43)
gal galit imest nuoroda kur parduodami tuperwary indai pigiau

Teiraukitės skyrelyje Skelbimų lenta.
QUOTE(INEXS @ 2010 09 26, 10:43)
nerandu as skelbimu kur anksciau budavo

Temoje draudžiama skelbti platintojų kontaktus smile.gif
Atsakyti
Gal kas man atsakysite i klausima g.gif

Man reikia bulviu skustuko.. O anytai dovanu noriu nupirkti kocela ir ta patiesaliuka- padekliuka teslai kocioti ir pjaustyti smile.gif Kokios dabar kainytes siu prekiu g.gif ?
Atsakyti
Bulvių ir netik mirksiukas.gif skustukų kaina kataloge yra 39 lt (pries savaite buvo akcija: 2 skustukai uz vieno kaina thumbup.gif ). Paklotelis ir kocelas kainuoja po 54 lt.
Pirmame puslapyje turetu but nuoroda i elektronini kataloga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 09 26, 10:56)
Gal kas man atsakysite i klausima g.gif 

Man reikia bulviu skustuko.. O anytai dovanu noriu nupirkti kocela ir ta patiesaliuka- padekliuka teslai kocioti ir pjaustyti smile.gif  Kokios dabar kainytes siu prekiu g.gif ?

Man fainiausias yra universalus skustukas, kuris pasidaro ir horizontalus, ir vertikalus. Pažiūrėk skelbimų lentoje, gal kas pasiūlys ar AŽ su pasiūlymu atsiųs. Labai smagus jis thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
o kuo tie želės žiedai tokie ypatingi/ jų tik vieno dydžio būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 26 rugsėjo 2010 - 19:57
Nugis, vagis ir atsirado ko reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 26, 21:31)

Nu gi fainas daikčiukas, kaip miniukas, tik didesnė talpa ir funkcijų daugiau gaunasi thumbup.gif Kas neturi miniuko, tai šis bus super pasirinkimas.

Merginos, klausimas toks: ar dedate TW indus į indaplovę? Buvo apie tai kalbėta, kad jei norite jog ilgiau tarnautų - tai geriau rankomis plauti, bet kaip darote natūroje? Mano "Visada šviežia" dangtis šiek tiek deformavosi nuo indaplovės, o TW naudoju nemažai, todėl plauti viską rankomis irgi provalas doh.gif Galvoju gal reikia vėl bandyti kišti į indaplovę... Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti