Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Klausimukas-ji tokio dydžio kaip Princesės forma? Ir kokia kainytė bus  blush2.gif

Kaina -56 litai smile.gif Ir ši kaina tik vieną savaitę galioja. Nuo spalio 1 iki 8, jei nemeluoju biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 22, 10:49)
Na, o aš nesulaukiu akcijų atrakcijų puodam, dar norėčiau popieriaus laikiklio, o daugiau tai nieko ir nereikia  ax.gif

pradekite kolekcija gal pvz. nuo didziosios wok. ji nauja lb. pigiai parduodama dabar skelbimuose. apmastykite smile.gif . laikikliui yra buvusi lb. gera kaina kazkada seniai, dabar jau vargiai ar tokia nuolaida kada bus... bet kantriai laukite.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 22, 13:16)
pradekite kolekcija gal pvz. nuo didziosios wok. ji nauja lb. pigiai parduodama dabar skelbimuose. apmastykite  smile.gif . laikikliui yra buvusi lb. gera kaina kazkada seniai, dabar jau vargiai ar tokia nuolaida kada bus... bet kantriai laukite.

Dėkui, bet kažkaip nenaudojo tokios, turiu jau 2,4 litro puodą. Teks palaukti, nedega man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 22, 12:09)
net seilė nutyso tongue.gif
Aš tortinės neturiu. Tai ką vietoj dangčio dėti, kad kvapų neįgautų šaldytuve? g.gif

Va, neatidžiai žiūrėjai filmuką mirksiukas.gif ten parodo su kuo uždengia tortą, ogi su samba pyraginės dugnu tongue.gif

Atsakyti
O as labai noreciau sito gaminio, idomu kada pas mus jis pasirodys, man jis toks fainuolis.. Labai tikiuosi kad bus pas mus pasiulymuose kadanors... rolleyes.gif

sito smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2010 09 23, 14:29)
O as labai noreciau sito gaminio, idomu kada pas mus jis pasirodys, man jis toks fainuolis.. Labai tikiuosi kad bus pas mus pasiulymuose kadanors...  rolleyes.gif

sito smile.gif

As toki turiu didis.gif flirt.gif Manau, kad prekyboj bus labai negreit blush2.gif kaip visad naujienos buna pirma uz tikslus, paskui uz aktyvuma,o pardavime kokia savaite kuri buna kazkuo ypatinga ax.gif Bet jei labai reikia ir nekantaruji, tai as esu indu parduotuvej macius tokiu pat tik skardiniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 23, 15:41)
As toki turiu didis.gif  flirt.gif Manau, kad prekyboj bus labai negreit blush2.gif kaip visad naujienos buna pirma uz tikslus, paskui uz aktyvuma,o pardavime kokia savaite kuri buna kazkuo ypatinga ax.gif Bet jei labai reikia ir nekantaruji, tai as esu indu parduotuvej macius tokiu pat tik skardiniu blush2.gif

o aciu, reiks tada pasidairyt gal kur rasiu.. koki nusipirksiu, tik kad tie metaliniai nelabai jau kokie.. na bet gal kada sulauskiu ir TW tokio gaminio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2010 09 23, 14:29)
O as labai noreciau sito gaminio, idomu kada pas mus jis pasirodys, man jis toks fainuolis.. Labai tikiuosi kad bus pas mus pasiulymuose kadanors...  rolleyes.gif

Bet kiek jų reik turėt realiai? Su vienu tai nelaimė kažkokia. Nu pažiūrėjau aš tą filmuką, kiek laiko reiktų terliotis jei po vieną tokius "pyragėlius" formuot kokius 20 vnt pvz.?
Atsakyti
gal kas žinot, koks skersmuo to torto formavimo žiedo? Ir jei jis su dugnu, tai kaip tortą iš jo išimti? ax.gif
Atsakyti
Tiksliai nepasakysiu 28 arba 30. Princeseje keptas biskvitas tikrai telpa. Man su visa forma tilpo i pyragine. Dugnas tos formas toks pat kaip pyragines dugnas, tokiu paciu principu padarytas, tik vos mazesnis diametras.
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 09 23, 20:37)
Bet kiek jų reik turėt realiai? Su vienu tai nelaimė kažkokia. Nu pažiūrėjau aš tą filmuką, kiek laiko reiktų terliotis jei po vieną tokius "pyragėlius" formuot kokius 20 vnt pvz.?

Ne tik saldzius pyragelius, galima duona ispjauti sumustiniams graziai. Ir siaip sausainiams daryti formeles naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 09 23, 20:37)

na jei reikia 20 tai tikrai nezaisciau viena dideli torta padariai ir viskas, cia man tam kaip buna vos keli sveciai, tai pazaisti tikrai galima.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2010 09 24, 22:50)
na jei reikia 20 tai tikrai nezaisciau

manęs jisai nesužavėjo schmoll.gif
Atsakyti