Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Bijuna @ 2010 09 14, 15:16)
Nu geras  lotuliukas.gif  Jei as ja naudoju jau daugiau kaip metai ir man ji per sriegi kartas nuo karto prabega tai cia ka reiskia?  bigsmile.gif As gi nesakau, kad ji visa laika varva, tiesiog gal nuo pylimo ar velniai zino nuo ko prabega. Siaip man labai nepatogu o ir TW gaminys neturetu praleisti. Mes jau su merginomis kazkada kalbejomes apie tai ir kitoms lašėdavo, tai vat ir klausiu, ar bande kas nors keisti? Negi man dabar šveisti, plauti, atlikinėti bandymus, važiuoti 50 km i viena puse o paskui i kita tik tam, kad gal pakeis o gal ir ne  g.gif

Aš kiek suprantu, tai Jums paprasčiausiai gvilmina rašo, kad jei jie nematys, kad laša, tai nenorės keisti, nes nebus įrodymų, kad ji defektuota. Kaip jiems kitaip suprasti? Pabandykite dar paskambinti į sandėlį ir pakalbėti su jais, gal čia būna taip dažnai ir nereiks tų bandymų daryti?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 14, 15:16)
Nu geras  lotuliukas.gif  Jei as ja naudoju jau daugiau kaip metai ir man ji per sriegi kartas nuo karto prabega tai cia ka reiskia?  bigsmile.gif As gi nesakau, kad ji visa laika varva, tiesiog gal nuo pylimo ar velniai zino nuo ko prabega. Siaip man labai nepatogu o ir TW gaminys neturetu praleisti. Mes jau su merginomis kazkada kalbejomes apie tai ir kitoms lašėdavo, tai vat ir klausiu, ar bande kas nors keisti? Negi man dabar šveisti, plauti, atlikinėti bandymus, važiuoti 50 km i viena puse o paskui i kita tik tam, kad gal pakeis o gal ir ne  g.gif

Aš irgi pamenu, kad merginos šnekėjo apie tą problemą prieš metus . Jei gerai pamenu tai SIMREi tada leido aliejinė. g.gif . Manau reikia čia Jurgitak pasiteirauti, ji ekspertas čia mirksiukas.gif

čia papildomos akcijos 38-39 savaitei yra mirksiukas.gif http://www.kitaforma...ex.php?s_id=739

O čia spalio šeimininkių dovanos http://ezers.dtg.lv/...i/oktobris.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 15 rugsėjo 2010 - 08:17
O pas mus lietuviškų naujienų spalio gal yra?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 15, 08:20)
O pas mus lietuviškų naujienų spalio gal yra?

40 - 43 savaičių pasiūlymai ŠEIMININKEI
Padėkos dovana ŠEIMINIKEI už sėkmingą (>360 Lt) - mini kompotine.
Jei vakarėlis >480 Lt - ŠEIMININKEI želė formelės po 130 ml (2).
Jei vakarėlis >600 Lt - ŠEIMININKEI mini "Signature Line" dėžutė
Jei vakarėlis >850 Lt - ŠEIMININKEI silikono forma "Princesė"
Jei vakarėlis >1 100 Lt - ŠEIMININKEI 7,5 l dubuo tešlai.
Jei vakarėlis >1 500 Lt - ŠEIMININKEI 2 želė formelės, "SignatureLine" dėžutė ir silikono forma "Princesė"
Specialus pasiūlymas vakarėlio ŠEIMININKEI silikono forma "Karalienė"
66,00 (94,00) Lt
Jei svečias 37 - 42 sav. sutinka surengti vakarėlį ir 42 sav. jis įvyksta, svečias gauna dovanų - "Trio" indelį (1).

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 15, 09:38)
Aš kiek suprantu, tai Jums paprasčiausiai gvilmina rašo, kad jei jie nematys, kad laša, tai nenorės keisti, nes nebus įrodymų, kad ji defektuota. Kaip jiems kitaip suprasti? Pabandykite dar paskambinti į sandėlį ir pakalbėti su jais, gal čia būna taip dažnai ir nereiks tų bandymų daryti?

taip, bandau tai ir paaiskinti. bet sutikit, tokio bandymo net bandymu nelabai galima pavadinti - juk tai nenormaliai paparsta atlikti. jei jau rasau, tai ir zinau (keiciau pati).
Atsakyti
smile.gif gal kur nors zinote apie ta sena didele gelotana gertuve 1,4 litro . ar ji 100 procentu sandari? g.gif

Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2010 09 17, 19:58)
smile.gif gal kur nors zinote apie ta sena didele gelotana gertuve 1,4 litro . ar ji 100 procentu sandari?  g.gif

Jei kur dangtelis apvalus - sandari.
Atsakyti
taip apvalus ,minkstos plasmases. Bet kai buna paverstas sonu prabega.ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2010 09 17, 20:45)
taip apvalus ,minkstos plasmases.  Bet kai buna paverstas sonu prabega.ka daryti?

Greičiausiai, kad tik laukti, jei vėl pasirodys pardavime ir keist.
Pylėt karštą gėrimą?
Atsakyti

i 
Skelbimai draudžiami. Jei dažnai kartosis, bus skiriami įspėjimai.
Vietoj to, kad dar juos cituojat, praneškit moderatoriam.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 17, 21:59)
Greičiausiai, kad tik laukti, jei vėl pasirodys pardavime ir keist.
Pylėt karštą gėrimą?

Nereikia laukti kol pasirodys toks pat,jei turit broka is seniau buvusiu prekiu mirksiukas.gif .Paprasciausiai reikia nurodyt alternatyva i ka keiciat uz tokia pat suma ax.gif .As jau esu taip ne viena daigta pakeitusi,o tokia informacija is sandelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 19 rugsėjo 2010 - 08:45
QUOTE(egzotiska lele @ 2010 09 17, 21:45)
taip apvalus ,minkstos plasmases.  Bet kai buna paverstas sonu prabega.ka daryti?

keisti galima, kad ir dabar-tai tiesa. kazka panasaus esamo tuo metu pardavime duos. bet neatkeis, jei buvo laikomi karsti gerimai arba buvo plaunama karstu vendeniu. tuomet pats klientas del sio defekto.
Atsakyti