Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2010 06 16, 10:22)
o db kai atkreipiau demesy kad labai daznai ledai pas mus namie dezemis buna tai saukstas butu pats tas thumbup.gif nes paprastas saukstas vos nenuluzta kol iskabini tuos susalusius ledus doh.gif

ir jis labai tinka kabinant šaldytas uogas thumbup.gif sminga į jas be problemų drinks_cheers.gif
O kokio mokslo reikia su ledų šaukštų g.gif aš paprasčiausiai imu-kabinu ir gaunasi gražiausi rutuliukai, arba braukt reikia išilgai per ledo gabalą mirksiukas.gif

vaisiniai ledukai bigsmile.gif thumbup.gif aš su paprastom apelsinų sultim darau, tai ir labai skanu. Vaikai manęs prašo ir prašo, o aš tingiu daryt blush2.gif

Paskutinės naujienos :
Tik šią savaitę modulinių dėžučių komplektas 145lt (5 dėžės, dangteliai juodi arba raudoni) ir 26 sav. bus ŠALTKREPŠIS su mini-max 850ml indeliu už 69 Lt bigsmile.gif Šaltkrepšis kur yra šios savaites aktyvume mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 16 birželio 2010 - 16:44
Mergaites smile.gif prasau dar karta pagalbos smile.gif niekur nerandu kokio filmuko kaip naudoti bake-to basics tarka, g.gif gal kuri zinote kur ieskoti ar turite nuoroda, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Mielosios 4u.gif Susiduriau su tokia problemele blush2.gif Geras desimtmetis turiu zele zieda, kartais supilu paprasta zele keliu spalvu, bet tik tiek.. blush2.gif Pagalvojau, gal galima koki jogurtini ar kitoki tortuka pasidaryti g.gif Gal kuri man i a.z. parasytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 06 17, 11:09)
Mielosios 4u.gif  Susiduriau su tokia problemele blush2.gif  Geras desimtmetis turiu zele zieda, kartais supilu paprasta zele keliu spalvu, bet tik tiek.. blush2.gif  Pagalvojau, gal galima koki jogurtini ar kitoki tortuka pasidaryti g.gif  Gal kuri man i a.z. parasytu g.gif

čia yra keliatas receptėlių, gal prireiks 4u.gif

http://www.saule-tw....e...t&Itemid=41

http://www.kitaforma..._id=277&lang=lt

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 16, 08:25)
rašėm norų penketukus, o gal dabar pasigirkime kas daugiausiai "dirba" pas mus virtuvėje? bigsmile.gif
mano darbininkų penketukas (tikslesnis būtų, jeigu reikėtų parašyti dešimtuką):
1. Samba ąsočiai (pienui).
2. Salotų centrifūga.
3. Šaldytuvo indeliai.
4. Optimum dėžutės.
5. FridgeSmart (rūkytai mėsai, daržovėms).

user posted image

Įdomu būtų sužinoti ir kas "nedirba". TW "nepritapėlių" TOP 5 biggrin.gif O jei tokių nėra, tai bent jau kas mažiausiai "dirba" TW "tinginių" TOP 5 4u.gif
Atsakyti
Serille, va čia geras klausimas, nes kas dirba, tai tikrai labai daug tokių. Taigi:

1. Didysis sefas - nežinau kodėl, bet neprijaukinu jo nors tu ką.
2. Surio malunelis - kažkaip su tarka man greičiau ir nereikia jos išrinkinėti, labai daug su juo plovimo.
3. Surine - mano sūriai genda, geriau laikyti pakutyje, dabar joje lašiniai guli...
4. Pieno putos plakiklis - greit pabodo terliotis biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 17 birželio 2010 - 13:03

4. Pieno putos plakiklis - greit pabodo terliotis biggrin.gif .
[/quote]

Aš kai jį pirkau, tai maniau, kad irgi greitai atsibos žaisti mirksiukas.gif ax.gif Bet. Išbandžiau g.gif ir labai liuks , tai dabar kiekvieną rytą darau rytinę kapučino ( thumbup.gif ) O prieš tai rytais gerdavom tą nesveiką 3 in 1 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 06 17, 13:54)
Įdomu būtų sužinoti ir kas "nedirba". TW "nepritapėlių" TOP 5  biggrin.gif  O jei tokių nėra, tai bent  jau kas mažiausiai "dirba" TW "tinginių" TOP 5  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif reikės pagalvoti g.gif
Žinau, kad nr.1 bus švirkštinis ąsotis. Nors ir naudoju, bet jeigu laikau uždarytą, tai greitai bet koks gėrimas prarūgsta. Nors plaunu dangtelį sąžiningai. gal jau savo "atidirbo"? pas mane jis dar melsvos spalvos.
Atsakyti
Gal pasidalinti patirtimi apie šluostes. Ar jos vertos dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Serille @ 2010 06 17, 13:54)
Įdomu būtų sužinoti ir kas "nedirba". TW "nepritapėlių" TOP 5  biggrin.gif  O jei tokių nėra, tai bent  jau kas mažiausiai "dirba" TW "tinginių" TOP 5  4u.gif

Gal tik man, bet man nepasiteisinę TW daiktai yra šie:

1. Pro baking dubenys - negaliu pasakyti nei vieno jų privalumo, tik trūkumus: atrodo kaip š...puodžiai, dangtis neužsidaro sandariai, užima daug vietos šaldytuve ir spintelėje.
2. 2 litrų kibirėlis termosas - kokio pilnumo bepridėsi - vistiek gerai nelaiko... Kaina neatitinka kokybės.
3. Bake to basics pjaustyklė - už tokią kainą tikrai galima įsigyti kitos firmos geresnę.
4. Konditerinis švirkštas - garmoškė - ir taip nedaug masės teįsideda, o dar bent pusė lieka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raile @ 2010 06 17, 12:09)
Mielosios 4u.gif  Susiduriau su tokia problemele blush2.gif  Geras desimtmetis turiu zele zieda, kartais supilu paprasta zele keliu spalvu, bet tik tiek.. blush2.gif  Pagalvojau, gal galima koki jogurtini ar kitoki tortuka pasidaryti g.gif  Gal kuri man i a.z. parasytu g.gif

Raile, paskaitinėk čia , kokių tik gražybių ir skonybių merginos nepridaro 4u.gif
Atsakyti
Vilmoska,

tai gal tu turi normalų kavos aparatą? Aš neturiu, tai man ne labai schmoll.gif apačioje tirščiai stovi, tai ta puta ne džiugina.

Mergele,

Man labai vertos dėmesio langams ir metalui. Metalą nublizgina nuo kalkių, kad nereikia jokių chemijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 17 birželio 2010 - 14:57
tinginių top 5:

1. Mini Quick šefas. ar atšipo truputį, ar kas, bet pavytusių česnakų neskapoja. Geriausiai tam naudoju akmeninę prieskonių trintuvę.
2. raviolinė ir koldūninė - visgi tiek terliotis nemėgstu, nors skaitausi gana gera šeimininkė smile.gif
3. įrankiai - žnyplės. nepatogios, slysta keliamas daiktas (turėjusi medines, tai jos buvo puikios).
4. Litro Samba ąsotis (naudoju jį be dangčio, tiesiog kaip pieno/kefyro maišeliuose laikiklį (kokių po 3lt pilni prekybcentriai), be tiesioginio sąlyčio su maistu biggrin.gif)
5. besisukantis oranžinis skuteklis. kai jis vertikalioj pozicijos, skutant bulves, man persiverchia stipriau paspaudus. naudoju vertikalų - žalią.

na o visa kita nors ir puikūs, naudojama retai, bet tik dėl to, kad progų nėr naudot (na pvz tortinė, konditerinis maišiukas)
Atsakyti