Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(ylang @ 2010 09 10, 21:39)
Geras    bigsmile.gif  Tiek laiko turiu šiuos šaukštus, o nežinojau, kad jie kaip žnyplės susikabina  blush2.gif

tai jau pardavejos klaida. reikia sonu iskisti sauksto be skylutes galiuka i antro sauksto sauksto skylute ir pasukti, kad taip lyg uzsifiksuotu. oi, nezinau ar aisku, bet bandykite smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 07, 10:00)
Tikrai, tas 5,7 l pats pačiausias  wub.gif  thumbup.gif

As ir troskinu, ir kepu mesytes kepsny, duona namine, lazanija irgi kepama tokio turio Ultrapliuse.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2010 09 10, 09:25)
O šitas Ultra Pro tinka lazanijai, ar nieko, kad jis aukštokas, ar geriau tas žemesnis?  ax.gif

visai nieko, kad jis aukštokas mirksiukas.gif . Pats tas mirksiukas.gif Aš pati abejojau, bet kai savo gavau, tai supratau , kad neprašoviau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 11 rugsėjo 2010 - 11:32
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 10, 20:58)
tai jau pardavejos klaida. reikia sonu iskisti  sauksto be skylutes galiuka i antro sauksto sauksto skylute ir pasukti, kad taip lyg uzsifiksuotu. oi, nezinau ar aisku, bet bandykite  smile.gif .

Iš karto pavyko bigsmile.gif Super wub.gif

QUOTE(Vilmoska @ 2010 09 11, 11:24)
visai nieko, kad jis aukštokas  mirksiukas.gif . Pats tas  mirksiukas.gif Aš pati abejojau, bet kai savo gavau, tai supratau , kad neprašoviau  biggrin.gif

Man 5,7 irgi labiausiai patiko, turiu jį ir džiaugiuosi, kad įsigijau būtent jį wub.gif
Atsakyti
mergaites, gal galetumete recepteli ir gaminimo eiga parasyti i AZ duonos, kuria kepate UltraPlius'e ar UltraPro?
Aciukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos ar kas keitėte "varvančia" aliejine? Kazkada diskutavome, kad jos per sraigta praleidzia. Man jau atsibodo ja valyti, bet nelabai tikiu, kad pakeis verysad.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, ar būna duoninėms kokie spec pasiūlymai? ax.gif
Atsakyti
taip, duoninei, kaip ir kt. tw indams akcijos buna. skelbimu lentoje pasizvalgykite. ne taip seniai pardavinejo pora.
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 14, 14:15)
Sveikos. Merginos ar kas keitėte "varvančia" aliejine? Kazkada diskutavome, kad jos per sraigta praleidzia. Man jau atsibodo ja valyti, bet nelabai tikiu, kad pakeis  verysad.gif

isipilkite vandens i ja, tada apverskite ir, jei vanduo lases - tikrai pakeis del nesandarumo.
Atsakyti
Tai kad as ir taip zinau,kad ji bega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 14, 16:28)
Tai kad as ir taip zinau,kad ji bega  biggrin.gif

nebuciau pati tokia garantuota nepabandzius su vandeniu, bet cia jau jusu reikalas.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 14, 15:56)
nebuciau pati tokia garantuota nepabandzius su vandeniu, bet cia jau jusu reikalas.

Nu geras lotuliukas.gif Jei as ja naudoju jau daugiau kaip metai ir man ji per sriegi kartas nuo karto prabega tai cia ka reiskia? bigsmile.gif As gi nesakau, kad ji visa laika varva, tiesiog gal nuo pylimo ar velniai zino nuo ko prabega. Siaip man labai nepatogu o ir TW gaminys neturetu praleisti. Mes jau su merginomis kazkada kalbejomes apie tai ir kitoms lašėdavo, tai vat ir klausiu, ar bande kas nors keisti? Negi man dabar šveisti, plauti, atlikinėti bandymus, važiuoti 50 km i viena puse o paskui i kita tik tam, kad gal pakeis o gal ir ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 09 14, 17:16)
Nu geras  lotuliukas.gif  Jei as ja naudoju jau daugiau kaip metai ir man ji per sriegi kartas nuo karto prabega tai cia ka reiskia?  bigsmile.gif As gi nesakau, kad ji visa laika varva, tiesiog gal nuo pylimo ar velniai zino nuo ko prabega. Siaip man labai nepatogu o ir TW gaminys neturetu praleisti. Mes jau su merginomis kazkada kalbejomes apie tai ir kitoms lašėdavo, tai vat ir klausiu, ar bande kas nors keisti? Negi man dabar šveisti, plauti, atlikinėti bandymus, važiuoti 50 km i viena puse o paskui i kita tik tam, kad gal pakeis o gal ir ne  g.gif

taip, jei norite gero (t. y. keitimo uz dyka) - reikia pastangu ir butina tureti tvirtu argumentu. jei varva ne visa laika, tai ir nekeis.
Atsakyti