Sveikos
Kiek zinau, anksciau TW turejo konditerini dekoravimo maiseli. Ar jis vertas demesio? Ar dar galima ji nusipirkti (atrodo, kazkur skaiciau, kad jo daugiau negamins )?
Kiek kainuoja TW tortine?
QUOTE(Banga @ 2010 09 09, 14:08)
Sveikos
Kiek zinau, anksciau TW turejo konditerini dekoravimo maiseli. Ar jis vertas demesio? Ar dar galima ji nusipirkti (atrodo, kazkur skaiciau, kad jo daugiau negamins )?
Dekoravimo maiselio kataloge nebera, jei kas turi tik savo sandeliuke, tortine kainuoja 109Lt
domina atsiliepimai apie ryžių indą kur mikrobangėje ryžius galima išsivirt.
1)ar vertas dėmesio?
2) ar skanūs ryžiai gaunasi? birūs ar sulipę?
3) per kiek laiko išverda?
1)ar vertas dėmesio?
Kur panaudojate Sambos šaukštus? Ar verta užsisakyti?
QUOTE(bad_cat @ 2010 09 09, 21:12)
1)ar vertas dėmesio?
1)ar vertas dėmesio?
Turiu šitą indą, jis pas mus dirba, nes ryžius mėgstam,
1)man vertas dėmesio
2)ryžiai sulinpa priklausomai nuo rūšies ir virimo laiko, dažniausiai verdam Basmati, būna birūs ir kvapnūs
3)verdu priklausomai nuo kiekio, aš tai pakaitinu 4 min, išjungiu,po kelių min vėl įjungiu 4 min.
4) neprisvyla, neišbėga, nereikia maišyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 09 09, 22:12)
1)ar vertas dėmesio?
1)ar vertas dėmesio?
turiu ir naudoju nuo pat jo atsiradimo. demesio vertas. klientes naudoja ji ir kvietinem ir miezinem smulkiom krupom virti, ir darzoves verda. verda priklausomai nuo ryziu rusies: ir 8, ir 12, ir 16 min. laikau dar viena toki neispakuota akcijine kaina, nes kazkas gal atsiras ieskantis .
QUOTE(diasaja @ 2010 09 09, 21:15)
AS naudoju salotoms maisyt man jie patogus. O ar verta, net nezinau, jei neturi tokiu panasiu, nes yra Allegra, Elegancijos, Prabngos saukstai, tada gal verta
QUOTE(Asese @ 2010 09 07, 09:00)
Tikrai, tas 5,7 l pats pačiausias
O šitas Ultra Pro tinka lazanijai, ar nieko, kad jis aukštokas, ar geriau tas žemesnis?
QUOTE(davija @ 2010 09 10, 08:19)
AS naudoju salotoms maisyt man jie patogus. O ar verta, net nezinau, jei neturi tokiu panasiu, nes yra Allegra, Elegancijos, Prabngos saukstai, tada gal verta
neturiu jokių.
QUOTE(diasaja @ 2010 09 10, 12:35)
neturiu jokių.
Aš irgi neturiu, maišau paprastais.
QUOTE(diasaja @ 2010 09 09, 22:15)
nuo kt. tw saukstu salotoms (pvz. elegancijos ar kt.) jie skiriasi tuo, kad susikabina ir galima naudoti, kaip znyples. uz tokia kaina, kaip kazkada buvo tikrai buvo verta isigyti, bet ir dabar ne "karve: kainuoja .
QUOTE(gvilmina @ 2010 09 10, 19:10)
nuo kt. tw saukstu salotoms (pvz. elegancijos ar kt.) jie skiriasi tuo, kad susikabina ir galima naudoti, kaip znyples. uz tokia kaina, kaip kazkada buvo tikrai buvo verta isigyti, bet ir dabar ne "karve: kainuoja .
Geras Tiek laiko turiu šiuos šaukštus, o nežinojau, kad jie kaip žnyplės susikabina