Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2010 09 06, 10:29)
*kad lekste keturkampa ir puodelis malyk su dangteliu yeina y ta rinkiny..spalva ar tik ne salotine...ir apie 40lt tas rinkinukas g.gif ar buvo kas panasaus?nes negavau dar ju... unsure.gif

**o pas tave orkaite elektrine g.gif  rolleyes.gif ?

*tai čia padėkliukas su stikline. Manęs jie nesužavėjo. Tik padėkliuko spalva graži.

**taip. O ką? g.gif

Gwidita, įmečiau tau į el.paštą-gali pasižiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 06 rugsėjo 2010 - 09:38
QUOTE(diasaja @ 2010 09 06, 10:32)
*tai čia padėkliukas su stikline. Manęs jie nesužavėjo. Tik padėkliuko spalva graži.

**taip. O ką? g.gif

Gwidita, įmečiau tau į el.paštą-gali pasižiūrėti.

*o kazin didelis tas padekliukas g.gif ?

**ne nieko..as niekaip nesiryztu y savo dujine nusipirkt sito indo..tai ir klausiu del to blush2.gif sakau gal tu be jokios baimes kisi jy y dujine rolleyes.gif
zinau kad daug kurios dujineje silikonkes naudoja,bet man baugu unsure.gif

jau paziurejau..spalva tikrai grazi..bet jei buciau pamacius pati ir anksciau nebuciau emus uz tokia kaina doh.gif 49lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 06 rugsėjo 2010 - 09:51
QUOTE(gwidita @ 2010 09 06, 10:46)

aš savo silikonines pradėjau naudoti ir dujinėje orkaitėje. Nieko neatsitiko.
pasižiūrėjai el.paštą?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Noriu jūsų patarimo: kur geriausia laikyti džiovintus grybus? Ar Optimum indukai tam tinkami? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2010 09 06, 19:17)

Noriu jūsų patarimo: kur geriausia laikyti džiovintus grybus? Ar Optimum indukai tam tinkami?  rolleyes.gif

Aš laikau Optimukuose. Esu labai patenkinta.
Atsakyti

**ne nieko..as niekaip nesiryztu y savo dujine nusipirkt sito indo..tai ir klausiu del to blush2.gif sakau gal tu be jokios baimes kisi jy y dujine rolleyes.gif

Be reikalo pergyveni 4u.gif , pas mane irgi dujinė orkaitė( dar rusiška ax.gif ) O turiu krūvą silikonkių, be jų vargas man doh.gif . Naudoju jau kokius 8 metus ir nieko biggrin.gif Ultrapliusas irgi dirba. Iš pradžių stovėjo kokius metus, irgi bijojau mirksiukas.gif . Bet man mėsa jame kepta tai thumbup.gif . Tiesa savo 5 litrų ovalų perleidau, tai dabar laukiu 5,7 litro . biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 09 07, 08:17)
Tiesa savo 5 litrų ovalų perleidau, tai dabar laukiu 5,7 litro .  biggrin.gif .

Tikrai, tas 5,7 l pats pačiausias wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 07, 08:00)
Tikrai, tas 5,7 l pats pačiausias  wub.gif  thumbup.gif

Jau turiu, labai thumbup.gif , nei per aukštas nei per žemas. Gerai, kad Rasidos paklausiau ir būtent šitą užsakiau mirksiukas.gif . O dangtis koks patogus . Labai talpus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, tai ar atsakysit kuri, kam didžiosios tortinės viena dugno pusė suskirstyta rombais giliais? Nesuprantu tos pusės paskirties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 09 08, 20:02)
Merginos, tai ar atsakysit kuri, kam didžiosios tortinės viena dugno pusė suskirstyta rombais giliais? Nesuprantu tos pusės paskirties  blush2.gif

As net nezinau blush2.gif Mano tortinė dar neišpakuota, nes vasarą tortų nekepiau, tai net nežiūrėjau kaip su tais rombais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 09 06, 11:46)

j

Pas mane dujine.Taip pripratus prie jos,viska kepu,tai neturiu poreikio i elektrine keisti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2010 09 08, 09:57)
Jau turiu, labai  thumbup.gif , nei per aukštas nei per žemas. Gerai, kad Rasidos paklausiau ir būtent šitą užsakiau  mirksiukas.gif . O dangtis koks patogus . Labai talpus  mirksiukas.gif

Net ner kalbos koks geras drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2010 09 08, 21:02)
Merginos, tai ar atsakysit kuri, kam didžiosios tortinės viena dugno pusė suskirstyta rombais giliais? Nesuprantu tos pusės paskirties  blush2.gif

Ta padekliuka apvertus,gali naudoti kaip serviravimo lekste:saldainiukam,riesuteliam ir panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Ta padekliuka apvertus,gali naudoti kaip serviravimo lekste:saldainiukam,riesuteliam ir panasiai mirksiukas.gif
[/quote]

Na ištikrųjų logiška smile.gif , o aš vis galvojau kaip čia su ta tortine g.gif . Pas mane tai senesnė, be rombų. Kokia dusetelle protinga 4u.gif .
Atsakyti