Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 04, 12:21)
Kai šaldot voveraites (grybus) apverdate, ar nevirtus į Coolsmartus dedat?

Voveraites aš apverdu 4u.gif O kitus grybus (baravykus, raudonviršius) iškepu svieste ir tada užšaldau. Taip bent man jie skaniausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 04, 12:33)
Voveraites aš apverdu  4u.gif 

4u.gif Aš irgi visada apvirdavau, bet sesės draugas pakomentavo, kad nesamones darau, - reikia šaldyti nevirtus, tada jie būna skanesni. Įdomu, kaip yra iš tiesų. Viena tai aišku, kad apvirtų galima žymiai daugiau sudėti į dėžutę nei nevirtų.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 04, 13:55)
4u.gif Aš irgi visada apvirdavau, bet sesės draugas pakomentavo, kad nesamones darau, - reikia šaldyti nevirtus, tada jie būna skanesni. Įdomu, kaip yra iš tiesų. Viena tai aišku, kad apvirtų galima žymiai daugiau sudėti į dėžutę nei nevirtų.

Sako, kad voveraitės karčios būna neapvirtos g.gif , bet gal ir nesąmonė rolleyes.gif
Atsakyti
nenorėčiau rizikuoti neapvirus ar neapkepus šaldyti grybus.
Atsakyti
Baravykai neapvirti thumbup.gif tik atsildyti juos reikai saltame vandenyje ir i keptuve su sviestukus niam niam niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 09 04, 13:55)

...voveraitės neapvyrtos karčios....tai jau tikrai. Kitus gerus grybus, galima dėt į kamerą ir neapvyrtus.
Atsakyti
Man viskas kuo puikiausiai nevirti issilaike. Ir voveraites visai nekarcios buvo g.gif
Nors man irgi kazkas sake, kad negalima neapdorotu g.gif Siemet baravyku daug uzsisaldziau thumbup.gif
Atsakyti
Kokie išmatavimai Ultra Pro 3,5 ir 5,7?
Atsakyti
gwidita labas 4u.gif o apie kokias tu lėkštes kalbi g.gif

aš ir voveraites ir baravykus apverdu, o tada šaldau. Tik ne cool smarte verysad.gif nes jų kažkaip pritrūkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 06, 08:53)
Kokie išmatavimai Ultra Pro 3,5 ir 5,7?

5,7 litro
ilgis- 36,3 cm, plotis - 26,6 cm, aukštis be dangčio - 11,8 cm
user posted image
3,5 litro
ilgis - 30 cm, plotis - 22,6 cm, aukštis be dangčio - 11,7 cm
user posted image
Jie abu panašaus aukščio, tik 5,7 l pagrindas platesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 09 06, 09:13)

Jie abu panašaus aukščio, tik 5,7 l pagrindas platesnis  4u.gif

labai ačiū 4u.gif Apsisprendžiau - imu 3,5l.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 06, 09:09)
gwidita labas 4u.gif o apie kokias tu lėkštes kalbi g.gif

aš ir voveraites ir baravykus apverdu, o tada šaldau. Tik ne cool smarte verysad.gif nes jų kažkaip pritrūkau doh.gif

sveikutes 4u.gif

davija as ir pati zinok nelabai zinau kokios jos blush2.gif man tik telefonu supasakojo,kad lekste keturkampa ir puodelis malyk su dangteliu yeina y ta rinkiny..spalva ar tik ne salotine...ir apie 40lt tas rinkinukas g.gif ar buvo kas panasaus?nes negavau dar ju... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 06, 09:18)
labai ačiū 4u.gif Apsisprendžiau - imu 3,5l.

o pas tave orkaite elektrine g.gif rolleyes.gif ?
Atsakyti