Aš irgi visada apvirdavau, bet sesės draugas pakomentavo, kad nesamones darau, - reikia šaldyti nevirtus, tada jie būna skanesni. Įdomu, kaip yra iš tiesų. Viena tai aišku, kad apvirtų galima žymiai daugiau sudėti į dėžutę nei nevirtų.
Aš irgi visada apvirdavau, bet sesės draugas pakomentavo, kad nesamones darau, - reikia šaldyti nevirtus, tada jie būna skanesni. Įdomu, kaip yra iš tiesų. Viena tai aišku, kad apvirtų galima žymiai daugiau sudėti į dėžutę nei nevirtų.
Man viskas kuo puikiausiai nevirti issilaike. Ir voveraites visai nekarcios buvo Nors man irgi kazkas sake, kad negalima neapdorotu Siemet baravyku daug uzsisaldziau
davija as ir pati zinok nelabai zinau kokios jos man tik telefonu supasakojo,kad lekste keturkampa ir puodelis malyk su dangteliu yeina y ta rinkiny..spalva ar tik ne salotine...ir apie 40lt tas rinkinukas ar buvo kas panasaus?nes negavau dar ju... Papildyta: