merginos, gal patartumėte? ką geriau imti?
0538 didysis 2l asotis plakimui 74 Lt ar jis sandariai užsidaro? (nes man reikia kazkokio matavimui, tai svarstau ar sita imt ar tą 0586 sandarų Bace to Basics dubeneli bet jis 1l 34 Lt)
o tu kokio greitkracio neturi Su juo gerai atuojasi
As tai imciau asoti Tas litrinukas nieko, bet as uz asoti
As tai imciau asoti Tas litrinukas nieko, bet as uz asoti
QUOTE(davija @ 2010 09 03, 13:03)
Labai ačiū tau už atsakymą Aš greitkratį turiu, su juo ir matuoju, bet klausė draugė, o aš šių prekių neturiu.
Ar sandariai abudu užsidaro?
labas mergaites as vel internetuota
kraustemes y kitus namucius..daug rupestelio buvo tai jus apleidus buvau..
bet tw dirbo visa ta laika..ir nauju geru daigtu papirkau..nes drauge zinodama ko noriu ir noreciau uzsipirkdavo y sandeliuka o as vis pas ja uzsukus jy patustindavau
o dabar pati jau uzsiprasius buvau,ir gavau ranksluoscio laikikly kurio labai reikejo ir ledu sauksta laikiklis dirba o sauksto dar nebandziau...dar negavau tu leksciu ir stikliniu rinkiniu net nezinau kaip jie atrodo,bet parekomendavo tai surizikavau ar jau turit kuri juos?ar verti demesio?
Papildyta:
tas 1l.tai pas mane dar melynos spalvos su baltu dangteliu..jis sandariai tikrai uzsidaro jame laikau grietine arba grietinele..
o tas plakimo 2l.tai nezinau ar sandarus..naudojau irgi tik matavimui..zinau kad dar tas su skyle dangtelis yra o kas dar prie jo buvo koks dangtelis uzmirsau bet nemanau kad jis sandarus labai pavertus jy aukstyn kojom malyk viskas sliuksteltu lauk o is to litrinio tai niekada apsivertus niekas neisbego patikrinta
kraustemes y kitus namucius..daug rupestelio buvo tai jus apleidus buvau..
bet tw dirbo visa ta laika..ir nauju geru daigtu papirkau..nes drauge zinodama ko noriu ir noreciau uzsipirkdavo y sandeliuka o as vis pas ja uzsukus jy patustindavau
o dabar pati jau uzsiprasius buvau,ir gavau ranksluoscio laikikly kurio labai reikejo ir ledu sauksta laikiklis dirba o sauksto dar nebandziau...dar negavau tu leksciu ir stikliniu rinkiniu net nezinau kaip jie atrodo,bet parekomendavo tai surizikavau ar jau turit kuri juos?ar verti demesio?
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 15:44)
tas 1l.tai pas mane dar melynos spalvos su baltu dangteliu..jis sandariai tikrai uzsidaro jame laikau grietine arba grietinele..
o tas plakimo 2l.tai nezinau ar sandarus..naudojau irgi tik matavimui..zinau kad dar tas su skyle dangtelis yra o kas dar prie jo buvo koks dangtelis uzmirsau bet nemanau kad jis sandarus labai pavertus jy aukstyn kojom malyk viskas sliuksteltu lauk o is to litrinio tai niekada apsivertus niekas neisbego patikrinta
QUOTE(gwidita @ 2010 09 03, 16:28)
o is to litrinio tai niekada apsivertus niekas neisbego patikrinta
dėkui prapuolene
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 16:33)
dėkui prapuolene
y sveikatele
o tai dabar kokia savaite tw?ka uzsakinejat mergicos?ar prieskoniny vazonely kas jau turit?isbandet? man jis labai simpaticnas
QUOTE(gwidita @ 2010 09 03, 16:41)
37 prasidėjo
skustukai, ultra pro.
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 22:45)
37 prasidėjo
36 sav
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 10:21)
merginos, gal patartumėte? ką geriau imti?
0538 didysis 2l asotis plakimui 74 Lt ar jis sandariai užsidaro? (nes man reikia kazkokio matavimui, tai svarstau ar sita imt ar tą 0586 sandarų Bace to Basics dubeneli bet jis 1l 34 Lt)
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 15:44)
Jei dėl sandarumo, tai btb - tas sandarus, o plakimo ąsotis tikrai ne. Jei dėl patogumo - gal geriau ąsotis. Nors vėlgi - lentynoj padėjus jo rankenėlė labiau atsikišus atsikišus. Apskritai tai turbūt geriausia abu turėt....
Kai šaldot voveraites (grybus) apverdate, ar nevirtus į Coolsmartus dedat?