Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

merginos, gal patartumėte? 4u.gif ką geriau imti?

0538 didysis 2l asotis plakimui 74 Lt ar jis sandariai užsidaro? (nes man reikia kazkokio matavimui, tai svarstau ar sita imt ar tą 0586 sandarų Bace to Basics dubeneli bet jis 1l 34 Lt)

Atsakyti
o tu kokio greitkracio neturi g.gif Su juo gerai atuojasi ax.gif

As tai imciau asoti ax.gif Tas litrinukas nieko, bet as uz asoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 09 03, 13:03)

As tai imciau asoti ax.gif Tas litrinukas nieko, bet as uz asoti tongue.gif

Labai ačiū tau už atsakymą 4u.gif Aš greitkratį turiu, su juo ir matuoju, bet klausė draugė, o aš šių prekių neturiu.
Atsakyti
Ar sandariai abudu užsidaro?
Atsakyti
labas mergaites bigsmile.gif 4u.gif as vel internetuota blush2.gif
kraustemes y kitus namucius..daug rupestelio buvo tai jus apleidus buvau..
bet tw dirbo visa ta laika..ir nauju geru daigtu papirkau..nes drauge zinodama ko noriu ir noreciau uzsipirkdavo y sandeliuka bigsmile.gif o as vis pas ja uzsukus jy patustindavau biggrin.gif
o dabar pati jau uzsiprasius buvau,ir gavau ranksluoscio laikikly kurio labai reikejo ir ledu sauksta rolleyes.gif laikiklis dirba o sauksto dar nebandziau...dar negavau tu leksciu ir stikliniu rinkiniu g.gif net nezinau kaip jie atrodo,bet parekomendavo tai surizikavau g.gif ar jau turit kuri juos?ar verti demesio? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 15:44)

tas 1l.tai pas mane dar melynos spalvos su baltu dangteliu..jis sandariai tikrai uzsidaro rolleyes.gif jame laikau grietine arba grietinele..
o tas plakimo 2l.tai nezinau ar sandarus..naudojau irgi tik matavimui..zinau kad dar tas su skyle dangtelis yra o kas dar prie jo buvo g.gif koks dangtelis g.gif uzmirsau doh.gif blush2.gif bet nemanau kad jis sandarus labai g.gif pavertus jy aukstyn kojom malyk viskas sliuksteltu lauk g.gif o is to litrinio tai niekada apsivertus niekas neisbego 4u.gif patikrinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 09 03, 16:28)
o is to litrinio tai niekada apsivertus niekas neisbego 4u.gif patikrinta drinks_cheers.gif

dėkui prapuolene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 16:33)
dėkui prapuolene mirksiukas.gif

y sveikatele 4u.gif

o tai dabar kokia savaite tw?ka uzsakinejat mergicos?ar prieskoniny vazonely kas jau turit?isbandet? g.gif bigsmile.gif man jis labai simpaticnas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 09 03, 16:41)

o tai dabar kokia savaite tw?ka uzsakinejat mergicos?

37 prasidėjo smile.gif
skustukai, ultra pro.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 22:45)
37 prasidėjo smile.gif

36 sav 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal pasakysit, o kodėl viena didžiosios tortinės padėklo pusė suskirstyta tais giliais rombais? blush2.gif Nei torto ant tos pusės padėsi, ne ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 10:21)
merginos, gal patartumėte? 4u.gif ką geriau imti?

0538 didysis 2l asotis plakimui 74 Lt ar jis sandariai užsidaro? (nes man reikia kazkokio matavimui, tai svarstau ar sita imt ar tą 0586 sandarų Bace to Basics dubeneli bet jis 1l 34 Lt)

QUOTE(diasaja @ 2010 09 03, 15:44)

Jei dėl sandarumo, tai btb - tas sandarus, o plakimo ąsotis tikrai ne. Jei dėl patogumo - gal geriau ąsotis. Nors vėlgi - lentynoj padėjus jo rankenėlė labiau atsikišus atsikišus. Apskritai tai turbūt geriausia abu turėt....
Atsakyti
Kai šaldot voveraites (grybus) apverdate, ar nevirtus į Coolsmartus dedat?
Atsakyti