Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

35 sav. jau rytoj bigsmile.gif Kur naujas katalogas? g.gif
Atsakyti
Labai kazko naujo nera g.gif Gurmetas, raudona allegra, optima pora nauju indu, vienas aukstas 2,1 l, kitas apvalus, shefukas su virvele, Ultra-pro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 08 26, 21:11)
As jau turiu yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

thumbup.gif Kainos senų prekių išlikę tos pačios?
o internetinis variantas kada pasirodys?
Atsakyti
Tiesa, dar kai ka pamirsau, vistienos zirkles atsirado - 99 lt, 750 ml gertuve ruzava -49 lt, Dvigubas kiauraindis raudonas, koldunu forma, prancuzisku pyrageliu forma, dar fridgesmartu dangteliu spalvos pasikeite 4u.gif
Atsakyti
Broliai latviai paskelbė 37 sav pasiūlymus smile.gif Manau, kad ir pas mus tie patys bus: 37 savaitė latviai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 08 27, 18:12)
Tiesa, dar kai ka pamirsau, vistienos zirkles atsirado - 99 lt, 750 ml gertuve ruzava -49 lt, Dvigubas kiauraindis raudonas, koldunu forma, prancuzisku pyrageliu forma, dar fridgesmartu dangteliu spalvos pasikeite 4u.gif

Man labai geras tas dvigubas kiauraindis thumbup.gif ir gera naujiena, kad žirklės paukštienai pagaliau atsirado kataloge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 08 27, 19:46)
Broliai latviai paskelbė 37 sav pasiūlymus  smile.gif  Manau, kad ir pas mus tie patys bus: 37 savaitė latviai  thumbup.gif

Sesė Vilnelė smile.gif šiandien per pietus irgi jau buvo paskelbusi 37 savaitės pasiūlymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 08 27, 21:40)
Sesė Vilnelė smile.gif šiandien per pietus irgi jau buvo paskelbusi 37 savaitės pasiūlymus

Noriu noriu noriuuuuu Greitpuodzio bigsmile.gif Na ka,pasitelksiu visas pajegas gun_smilie.gif

Tik nedazlibinu kas ten parasyta,jei sveciai uzsisako uz 100 lt skustukai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 28 rugpjūčio 2010 - 17:41
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 28, 18:41)
Tik nedazlibinu kas ten parasyta,jei sveciai uzsisako uz 100 lt skustukai... g.gif

Jei svečias užsisako virš 100 Lt, du skustukus (vertikalų ir horizontalų) gali įsigyti už vieno kainą.
Atsakyti
Turiu as ta 600ml dubeneli,tai is ranku nepaleidziu.Kur as-ten ir jis. ax.gif

O mikropliusu didesniu neatsirado naujam kataloge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 28, 18:41)
Noriu noriu noriuuuuu Greitpuodzio bigsmile.gif  Na ka,pasitelksiu visas pajegas gun_smilie.gif

Aš ir jo baisiai NORIU, bet, kažkaip jaučiu, kad man tai neįmanoma verysad.gif Bet, kaip sakoma, reikia tik labai labai norėt tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudoju tuperware arba fiskar, esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 08 28, 22:52)
Aš ir jo baisiai NORIU, bet, kažkaip jaučiu, kad man tai neįmanoma verysad.gif Bet, kaip sakoma, reikia tik labai labai norėt tongue.gif  4u.gif

Imanoma imanoma,tik reik iki 37sav.vakarelius kaupt tik 37savaitei.Ir sveciam bus gerai(tokie fainus dubeneliai po 5lt) ir mums. mirksiukas.gif
Atsakyti