Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Jurgitak @ 2010 08 24, 21:29)
Rekomenduočiau, iš karto pirkti didesnį, nes jei gaminsi šeimynai, o ne viena sau, tai 3 litrų palyginti nedidelė talpa, nei kugeliui, nei plovui, nei vištai ar kokiam apkepui.

Aš tai irgi dvejoju, dabar turiu ovalų 5 litrų, bet noriu stačiakampio, nes vyniotinius ir kepsnius kepu dažnai. Tai nežinau kurį 3,3 ar 5,7. Tas 3,3 ultrapro kiek suprantu mažesnis už lazanijos ultraliusą. g.gif , nes tas lyg 3,5 ltr.

O tai Davija pradžiugino doh.gif , už pyragėlių formą pasirodo permokėjau ax.gif , paskubėjau pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 25 rugpjūčio 2010 - 07:18
QUOTE(Vilmoska @ 2010 08 25, 08:16)
nes vyniotinius ir kepsnius kepu dažnai. 

O kam kepsnius kepti tokiame giliame inde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 25, 10:34)
O kam kepsnius kepti tokiame giliame inde? g.gif

as tai kepsnius ant dangcio kepu, man atrodo seip geriausias tas pro kur virs 5litru, jei kepsniukams tai ant dangcio, jei koki kugelioka vista i ta puoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 08 25, 10:58)
man atrodo seip geriausias tas pro kur virs 5litru, jei kepsniukams tai ant dangcio, jei koki kugelioka vista i ta puoda  thumbup.gif

O iškepa vienodai ar pusė tik indo bus, ar pilnas?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 25, 11:00)
O iškepa vienodai ar pusė tik indo bus, ar pilnas?

Vienodai.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 08 25, 11:05)

dėkui 4u.gif
Kainų skirtumas nemažas tarp 3,5 ir 5,7 doh.gif dar mąstau g.gif
O 3,5l per mažas šeimai 5 asmenų kugelio su mėsyte?
Atsakyti
Mano seimai pilnai uztenka 3,5 thumbup.gif 5 litru man labai ilgai viskas kepa g.gif Labai retai ji naudoju blink.gif Bet mes ir kugeli labai retai valgome. 5 litru gerai tuom, kad telpa antis, bet ji kepama tik per sventes ax.gif
Aisku, geriausia tureti ivairiu, bet kisenei skaudziai gaunasi doh.gif Ir i namus jau greitai nebetilpsiu doh.gif Daug vilciu dedu i produktu spinta, bet, jauciu, ir ji manes neisgelbes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 25, 11:11)
dėkui 4u.gif
Kainų skirtumas nemažas tarp 3,5 ir 5,7 doh.gif dar mąstau g.gif
O 3,5l per mažas šeimai 5 asmenų kugelio su mėsyte?

Pagalvok kiek valgote. Tuo labiau, kai berniukus augini smile.gif Pasiimk kokį dubenėlį panašios talpos ir įvertinsi. O kokio dydžio inde dabar kepi?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 24, 22:12)
O ką kepi?
Aš imsiu 3,5l. Noriu kugelį su mėsyte kepti.

Aš kepu ir kauliukus, ir kugelį, ir apkepus, ir bulves, ir plovą, balandėlius. Visokius antrus patiekalus.
Diasaja, siūlau rinktis tarp 3,3 l ir 5,7 l - nes jų pagrindas didesnis nei 3,5 l. Daugiau kur galima panaudoti. Skiriasi tik aukštis - 5,7 l aukštesnis. Manau, kas jis geriau - galima ir troškinius daryti, nes 3,3 l troškiniams truputį žemokas. Kitiems patiekalams - keturių asmenų šeimai pilnai pakanka ir 3,3 l.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 25 rugpjūčio 2010 - 11:49
QUOTE(Asese @ 2010 08 25, 12:48)

Diasaja, siūlau rinktis tarp 3,3 l ir 5,7 l - nes jų pagrindas didesnis nei 3,5 l.

3,3l netiks, nes noriu, kad būtų aukštesnis . O kiek supratau, kad 3,3l yra plokštesnis.
Tai kada katalogas naujas pasirodys? Penktadienis artėja ax.gif
Atsakyti
Sveikos
gal galit pakomentuoti kuo skiriasi koldunu ir ravioli forma? vezciau sesei dovanu, ji megsta gaminti koldunus ir virtinukus- tai kuri tiktu labiau?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 08 25, 20:00)
Sveikos
gal galit pakomentuoti kuo skiriasi koldunu ir ravioli forma? vezciau sesei dovanu, ji megsta gaminti koldunus ir virtinukus- tai kuri tiktu labiau?

O kokius virtinukus gamina - didelius su daug tešlos ir įdaro, ar mažučius?
Koldūnų formoje gaunasi 30 mažučiukų vieno kasnio koldūniukų. Įdaro labai nedaug. Ravioli formoje gaunasi 12 didesnių virtinukų, daug tešlos šonuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 25 rugpjūčio 2010 - 19:19