Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Stebuklinga duoninė linksmai biggrin.gif
Norėčiau tokią turėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galit patarti ka galima pilti i 300ml tupperware asoteli? mainais as ji gausiu, tai kodelgi neimti blush2.gif man visa tupperware produkcija patinka. Tik galvoju ka su tokiu mazuleliu veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 23, 23:31)
Sveikos 4u.gif gal galit patarti ka galima pilti i 300ml tupperware asoteli?

man jis dabar vienas einamiausių-laikau vaikui virintą vandenuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 08 23, 13:46)
Davija, alio   smile.gif ? Kaip tas festivalis   smile.gif ? KOkios naujienos,a ?   biggrin.gif

Sveikutes,

festivalis buvo superinis thumbup.gif bigsmile.gif Man patiko tongue.gif
Naujienos g.gif kažkaip daug jų kaip ir nėr tongue.gif Katalogas labai žalias, gražus, kaip maniškė sakė, bet čia labiau pavasariui tiktų ax.gif Nauji gaminiai kataloge parduodami iskart su 30-40 proc. nuolaida t.y. ragelių ratas apie 65 lt, mini quic chefiukas su virvute 119 lt, ir visi Ultr PRO atitinkamai pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 24 rugpjūčio 2010 - 11:03
QUOTE(davija @ 2010 08 24, 10:45)
mini quic chefiukas su virvute 119 lt, ir visi Ultr PRO atitinkamai pigiau ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciuks.gif

O kokia talpa mini quic chefiuko su virvute?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 08 24, 09:45)
visi Ultr PRO atitinkamai pigiau ax.gif

Rugsėjo pasiūlyme mačiau visi UltraPro su nuolaidomis 20proc. O tai kataloge tos žemesnės kainos ir yra?
Atsakyti
diasaja,

300 ml talpa 4u.gif
Atsakyti
Aš laaabai džiaugiuosi, kad rugsėjį nuolaida UltraPro thumbup.gif
Turiu 3,3 l - jis toks kaip senasis lazanijai formos 4u.gif Kepu ir kepu, naudoju ir naudoju ax.gif
Dabar reiks 5,7 l sau pasidovanoti rolleyes.gif Jis labai gerai duonai kepti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 08 24, 17:12)
Aš laaabai džiaugiuosi, kad rugsėjį nuolaida UltraPro  thumbup.gif 
Turiu 3,3 l - jis toks kaip senasis lazanijai formos  4u.gif  Kepu ir kepu, naudoju ir naudoju  ax.gif
Dabar reiks 5,7 l sau pasidovanoti  rolleyes.gif  Jis labai gerai duonai kepti  wub.gif

As dabar kaip tik 5.7l kepu duona su lasinukais.Dabar bumas sios duonos,kol atsivalgysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2010 08 24, 14:38)
diasaja,

300 ml talpa  4u.gif

dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 08 24, 16:12)
Kepu ir kepu, naudoju ir naudoju  ax.gif

O ką kepi?
Aš imsiu 3,5l. Noriu kugelį su mėsyte kepti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 24, 22:12)
Aš imsiu 3,5l. Noriu kugelį su mėsyte kepti.

Rekomenduočiau, iš karto pirkti didesnį, nes jei gaminsi šeimynai, o ne viena sau, tai 3 litrų palyginti nedidelė talpa, nei kugeliui, nei plovui, nei vištai ar kokiam apkepui.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 08 24, 22:29)
Rekomenduočiau, iš karto pirkti didesnį, nes jei gaminsi šeimynai,

Dėkui už patarimą 4u.gif Aš dar ir dvejojau. nes giminaitė turi, sakė, kad su 5l labai daug išeina, geriau kepti kai svečiai būna, o 3,5l. kaip tik šeimynai.
Atsakyti