Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 08 22, 13:00)
Kada turi pasirodyti naujas katalogas?

Naujas katalogas nuo 35 sav.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 22, 14:00)
ką laikysi juose?
Aš šiandien varškės likučius sudėjau. Džiaugiuosiu, kad turiu thumbup.gif Atsidarinėja patogiai, į šaldytuvo šoninę lentyną telpa.

Kada turi pasirodyti naujas katalogas?

aha ir man idomu kur pritaikot daugiau tuos indelius smile.gif

QUOTE(etaeta @ 2010 08 22, 14:23)
Naujas katalogas nuo 35 sav.

oho tai jau greit gal dar zinot kokie ispardavimai nusimato ax.gif
Atsakyti

i 
Pirkti/parduoti forume draudžiama, tokie skelbimai yra trinami, kartu su tais postais, kuriuose skelbimas buvo pacituotas. Nariams gali būti skiriami įspėjimai.
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 22, 13:34)
aha ir man idomu kur pritaikot daugiau tuos indelius  smile.gif
oho tai jau greit gal dar zinot kokie ispardavimai nusimato  ax.gif

Paprastai nebuna ispardavimu, arba nuleidzia po kelis litus tiems gaminiams kurie nebus itraukti i nauja kataloga. O apie rugsejo akcijas kiek pamenu jau buvo kalbeta anksciau 4u.gif
Atsakyti
Moderatorės, apie ką šioje temoje galima rašyti? g.gif Čia rimtas, o ne šiaip retorinis klausimas.
Atsakyti

i 
Dar kartą visiems primename, kad tema skirta klausimams, patarimams, atsiliepimams tik apie pačią produkciją, jos +/- ir pan.
Tuo tarpu ieškoti platintojų, vienaip ar kitaip siūlyti produkciją yra draudžiama.

Daugiau priminimų nebus, o pažeidėjams bus taikomos atitinkamos nuobaudos.

Prašom atidžiau skaityti tiek bendras forumo, tiek atskirų skyrelių taisykles - jose yra viskas aiškiai išdėstyta. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 22, 13:34)
aha ir man idomu kur pritaikot daugiau tuos indelius  smile.gif

į šaldiklį galima juos?
Atsakyti
merginos, prieš pasirodant lietuviškam katalogui pavasaris-vasara, buvot radusios užsienietišką tokį pat variantą. Lyg ir danų buvo g.gif Gal atsimenat? taip norisi pamatyti kuo anksčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 23 rugpjūčio 2010 - 09:34
QUOTE(diasaja @ 2010 08 23, 09:33)
merginos, prieš pasirodant lietuviškam katalogui pavasaris-vasara, buvot radusios užsienietišką tokį pat variantą. Lyg ir danų buvo g.gif Gal atsimenat? taip norisi pamatyti kuo anksčiau blush2.gif

dar ir ten nėra biggrin.gif , pokolkas biggrin.gif , jau patikrinta smile.gif

Čia yra danų, bet ten dar senas. doh.gif

http://www.tupperwar...deLocaleAttr=en

Davija, alio smile.gif ? Kaip tas festivalis smile.gif ? KOkios naujienos,a ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 23 rugpjūčio 2010 - 13:06
QUOTE(Vilmoska @ 2010 08 23, 13:46)

Čia yra danų, bet ten dar senas.  doh.gif

jau ir aš buvau įlindus ax.gif

Ar kas nors Optimukuose laikote vaistažoles?
Noriu medetkas sudėti, bet bijau, kad gali joms ten nepatikti, nes sandariai uždaryta bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 23, 13:28)
jau ir aš buvau įlindus ax.gif

Ar kas nors Optimukuose laikote vaistažoles?
Noriu medetkas sudėti, bet bijau, kad gali joms ten nepatikti, nes sandariai uždaryta bus g.gif

Aš laikiau mėlynių stiebus su uogytėmis, tai supelijo... O liepžiedžiai - viskas ok. Taip ir nesupratau kodėl, gal negerai buvo išdžiovintos? g.gif O kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 23, 18:25)
Aš laikiau mėlynių stiebus su uogytėmis, tai supelijo... O liepžiedžiai - viskas ok. Taip ir nesupratau kodėl, gal negerai buvo išdžiovintos?  g.gif  O kaip kitoms?

Ramuneliu laikau,tai viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti