Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Sinuhas @ 2010 06 15, 16:14)
Mums tfu tfu tfu šitas snapinis laiko thumbup.gif ale buteliuko soskė suplyšo doh.gif kažin, keičia? g.gif

soskes nekeicia, girdejau tinka standartines is parduotuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 06 16, 08:36)
antri, po didžiosios silikoninės mentelės  thumbup.gif

o ką su tu ja tiek daug dirbi? g.gif
laukiu foto mirksiukas.gif labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 16, 08:25)
rašėm norų penketukus, o gal dabar pasigirkime kas daugiausiai "dirba" pas mus virtuvėje? bigsmile.gif
mano darbininkų penketukas (tikslesnis būtų, jeigu reikėtų parašyti dešimtuką):
1. Samba ąsočiai (pienui).
2. Salotų centrifūga.
3. Šaldytuvo indeliai.
4. Optimum dėžutės.
5. FridgeSmart (rūkytai mėsai, daržovėms).

user posted image

man foto nerodo unsure.gif verysad.gif

ojetusssss as negaliu penketuko parasyt doh.gif
1.jonuko maza zalia gertuve lotuliukas.gif
2.samba asotelis+2litru gertuve(pienui)
3.plakimo sluotele(metaaliniu galu)
4.visi dubenys(viena diena vieni daugiau dirba kita diena kiti mirksiukas.gif )
5.saldymo indeliai(ju ryskiai turiu per mazai g.gif )
6.fridzesmartai
7.peiliai
8.skustukas
9.centrifuga
10.sviestine
11.aliejines...prieskonines....kolumbas...ir ir...t.t....ka reiktu daryt be tw doh.gif ant kiek vieno zingsnio jie thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 06 16, 10:09)
nea, nesiūlau  schmoll.gif

Aš irgi nematau nuotraukų g.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
as pamaniau ax.gif

bet siaip kiek pamenu vasara jiem ismeta vis nuolaideliu g.gif tik kai paskutine buvo as neuzsikabinau kazkaip schmoll.gif o db kai atkreipiau demesy kad labai daznai ledai pas mus namie dezemis buna tai saukstas butu pats tas thumbup.gif nes paprastas saukstas vos nenuluzta kol iskabini tuos susalusius ledus doh.gif
Atsakyti
TW turi kvadratiniu silikoninių formų? Ar tik apvalias?
Atsakyti
Vasaros darbininkė Nr. 1 thumbup.gif Šiandien išbandžiau su braškėmis thumbup.gif Braškės nuplautos, bet nevandeningos, vos ne kaip iš lysvės thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 16, 13:04)
Vasaros darbininkė Nr. 1 thumbup.gif Šiandien išbandžiau su braškėmis thumbup.gif Braškės nuplautos, bet nevandeningos, vos ne kaip iš lysvės thumbup.gif

vau kaip grazu ir skanu smile.gif

tiesa aciu visoms uz info del tos leliukiskos gertuvytes, maniskiui patiko, jau pats bando gerti, tikrai is kart lipo ir prilipo, tikiuos ten tas silikoniukas neplys smile.gif

o dabar jus man pasakykit, kaip reik ledukus istraukti, va neseniai idejau saldytis, kaip reiks issiemus issitraukt, ar po karstu vandeniu pakisat ar lengvai ir seip issiima, o seip saldimui pripilat iki virsaus, o pagaliukas gerai laikos, sakau pasiklausiu, kad vakarui paskui nesugadinciau smile.gif, kalbu apie ledu formeles tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 16, 13:20)

o dabar jus man pasakykit, kaip reik ledukus istraukti,

sūnus po tekančiu vandeniu kelias sekundes palaiko. O pilame tiek, kad užsidarant neišsipiltų.
Atsakyti
Negaliu niekaip parasyti nei penketuko nei desimtuko, viskas man dirba, kazkas reciau, bet vistiek dirba thumbup.gif
Per 4 metus ledu saukstas tik viena karta su nuolaida buvo g.gif

Leduku formele pakisu po vandeniu ir gerai issitraukia arba rankose reikia pasildyti, bet rankos sala doh.gif Pripilu ne visai pilna antraip darant isbega per sonus.
Nespeju saldyti visus 6 ant karto mano vaikis sutvarko, saldiklis nespeja saldyti doh.gif
Atsakyti
nu va neatlaikiau ir nulekiau viena paziuret porcija kaip gavos, va pasirodom, cia braskiniai, o dar uzsaldziau sultis, bet tu neemiau
user posted image

aciu uz rekomendacijas del isemimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 16, 12:57)

praeitais metais buvo nuolaida jam kartu su karališka forma

QUOTE(liepa79 @ 2010 06 16, 13:22)
nu va neatlaikiau ir nulekiau viena paziuret porcija kaip gavos, va pasirodom, cia braskiniai, o dar uzsaldziau sultis, bet tu neemiau

Trynei braškes su cukrumi ir viskas ar dar dėjai ko nors?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 06 16, 15:38)
praeitais metais buvo nuolaida jam kartu su karališka forma
Trynei braškes su cukrumi ir viskas ar dar dėjai ko nors?

si kart paprastai braskes su cukrum, va bandysiu paskui su kokiu jogurtu ar plakta grietinele, seip manau skanu ir nusipirkti tu maisiukuose ledu, biski atitirpinti ir paskui i tuos indukus sudeti, tada galima kokio sokolado pamaisyti braskiu tokiu ir uzsaldyti jauciu liuks, dar riesutu imaisyti , juk buna tu paprastu ledu pigesniu, o pasiivairint paciam, jauciu ir pigiau gausis, aisku reiks pabandyt ir is grietineles bei kokio jogurto , o ir sultys jauciu geris, nes geai atgaivina thumbup.gif

o braskes labai gerai trina QS, seip gal jis pas mane ir daugiausia darbuojas, aisku mentele ta didele, kaip ir pas daugelis pieno asotis samba, dabar labai patiko greitkratis , kokteiliukams, zinoma silikonai kepti saldyti nu ir savo gyvenimo neisvaizduoju be ultra pro, viska dabar jame kepu thumbup.gif , zodziu ir kiti labai svarbus daugiau ir maziau, dabar kas va staigiai sove i galva ta ir surasiau, bet dauguma prekiu tikrai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa79: 16 birželio 2010 - 13:57