Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

sveikutes, o va man parupo toks klausimas, kas ilgiau su TW draugauja, ar buna kad geru akciju ismestu puodams, bet tiems populeriems , nu 1lt ar kur virs 2 ar 3 lt, bet ne troskintuvui, ar jie tokiems dalykams nelabai linke daryt nuolaidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 10, 10:31)
sveikutes, o va man parupo toks klausimas, kas ilgiau su TW draugauja, ar buna kad geru akciju ismestu puodams, bet tiems populeriems , nu 1lt ar kur virs 2 ar 3 lt, bet ne troskintuvui, ar jie tokiems dalykams nelabai linke daryt nuolaidu  g.gif

Yra buve visokiu pasiulymu, ne simatais, bet po 50 lt numeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 10, 09:31)
sveikutes, o va man parupo toks klausimas, kas ilgiau su TW draugauja, ar buna kad geru akciju ismestu puodams, bet tiems populeriems , nu 1lt ar kur virs 2 ar 3 lt, bet ne troskintuvui, ar jie tokiems dalykams nelabai linke daryt nuolaidu  g.gif

Aha, būtų smagu geros akcijikės bigsmile.gif
Atsakyti
Zinau,kad vakar buvo apmokymai Panevezyje.
Is buvusiu,gal kas gali papasakoti apie masinines sluostes.Speju,kad jas galima panaudoti ne tik masinose. Kuo ta plaunanti pirstine uz 48lt ipatinga?
Atsakyti
Tupperware naujasis mini Quick Chef su virvute...ar pas jau toks yra?...

TOKS

...ir labai noriu TOKIO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 10 rugpjūčio 2010 - 18:10
QUOTE(AGFA @ 2010 08 10, 17:54)
Tupperware naujasis mini Quick Chef su virvute...ar pas jau toks yra?...

Seniausiai turim ir naudojam ir šiais metais buvo net kelis sykius pasiūlymuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 10, 11:31)

turint kantrybe ir dideli nora, galima viska isigyti su solidziomis nuolaidomis ir siuos gaminius.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 08 10, 20:54)
turint kantrybe ir dideli nora, galima viska isigyti su solidziomis nuolaidomis ir siuos gaminius.

nu tai lauksim, nes isbandyt noretusi, bet sakau jei kokie pora metu neismete su gerom akcijos, ne tik kad koks 50lt tik pigiau, tai ziureciau kitokius puodus, nes noretusi kazka geresnio nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Kazkas buvo klause ko nebus arba keisis naujam kataloge. 4u.gif
1.UltraPlus seriją keičia UltraPro.
2. 0568 didelis dekoravimo krepšelis.
3.1405 Mini Quick Chef keičia Quick Chef TURBO su virvele.
4. Samba serijos nebus.
5. 1640 TIWI maitinimo buteliuko.
6.1644 Linksmosios piešimo studijos.
7.Keičiasi FridgeSmart dangtelių spalvos.
8. 1429 šaukšto valgomiems ledams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 11 rugpjūčio 2010 - 07:44
QUOTE(etaeta @ 2010 08 11, 08:44)
Kazkas buvo klause ko nebus arba keisis naujam kataloge.    4u.gif

0568 didelis dekoravimo krepšelis- O kas čia?

Ar su ledų šaukštu galėsiu šaldytas prieskonines žoleles iš šaldiklio indelių išimti neatitirpinus?
Atsakyti
Vilnelė gimtadienio proga gal daugiau nuolaidų "išmes"? bigsmile.gif dabar tik peilių galąstuvas, kurio man nereikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 11, 09:11)
0568 didelis dekoravimo krepšelis- O kas čia?

user posted image

Atsakyti