O jie šaldymui tinka?
Sveikutės
Na, zinokit, mielosios..
Apturejau situacija...
Reikejo issispaust citrinas.. Bet namuose, virtuveje , pradingo elektra (gal vasariskos isdaigos)... ir tamsoje neradau paprasciausios , rankines citrusiniu vaisiu spaustuves...
Reikejo isspaust citrinu sultis konservuojant cukinijas...
Bet zinau, kur yra TW Ouick Chef I*III
Tai griebiausi jo
Bet, zinokit, atvirai pasakius, truputi nusivyliau..
Pavargau nerealiai...
Paprastas mazas 5 citrinukes susmulkinau sunkiai.. .
Esu tokia pat TW ligone... bet....
Apturejau situacija...
Reikejo issispaust citrinas.. Bet namuose, virtuveje , pradingo elektra (gal vasariskos isdaigos)... ir tamsoje neradau paprasciausios , rankines citrusiniu vaisiu spaustuves...
Tai griebiausi jo
Pavargau nerealiai...
QUOTE(Adlozi @ 2010 08 07, 22:17)
Na, zinokit, mielosios..
Apturejau situacija...
Tai griebiausi jo
Pavargau nerealiai...
Apturejau situacija...
Tai griebiausi jo
Pavargau nerealiai...
Jokiu citrusininiu vaisiu,net nebuc sugalvojus su juo smulkint .Bulve,morka,kopustas tai be jokiu problemu .Juk citrina yra ne tokia tvirta ir ji paslanki,tai speju,kad turejo tik apsivoliot tarp peiliuku .
Sveikutes,
aš ateinu pasigirt, kad varysiu i festivalį ir dar nemokamai Tai naujienas jau žinosiu iš pirmų lūpų
Pas mus dabar paplitusi idėja, bet aš jos dar nebandžiau, bet manau :
kadangi uogų nelabai yra šaldyt šiais metais, tai šaldom šaltibarščių ruošinius: sutarkuojam virtus burokėlius, agurkus, supjaustom svogūnlaiškius ir krapiukus ir tą masę į šaldiklį. Žiemą ištrauki iš šaldiklio, truputį atlaidini ir kefyriuko tik bereikia užpilt
aš ateinu pasigirt, kad varysiu i festivalį ir dar nemokamai Tai naujienas jau žinosiu iš pirmų lūpų
kadangi uogų nelabai yra šaldyt šiais metais, tai šaldom šaltibarščių ruošinius: sutarkuojam virtus burokėlius, agurkus, supjaustom svogūnlaiškius ir krapiukus ir tą masę į šaldiklį. Žiemą ištrauki iš šaldiklio, truputį atlaidini ir kefyriuko tik bereikia užpilt
QUOTE(davija @ 2010 08 08, 07:28)
Sveikutes,
sveikinu
Idėja gal ir gera, bet tau žiemą norisi šaltibarščių? Na nebent kokias dvi porcijas taip pasiruošti , bet mano šaldiklyje jau nėra vietos
Mergičkos, kai kepu silikone ką nors, tai apatinė ir šoninė dalis lieka neapskrudusi (kurią dengia silikoninė forma), nors ir kišu į kepimo pabaigą visai į apačią. Kaip kepate, kad iš visų pusių kepinys gražiai apskrustų? Kepiau obuolių pyragą paprasčiausioje skardoje, nes nepatinka man neapskrudę/pabalę pyragai O jei silikone kepinu ilgiau, tai viršus labai nuskrunda, tada irgi negerai.
QUOTE(kregzde @ 2010 08 08, 09:59)
Idėja gal ir gera, bet tau žiemą norisi šaltibarščių? Na nebent kokias dvi porcijas taip pasiruošti , bet mano šaldiklyje jau nėra vietos
Mergičkos, kai kepu silikone ką nors, tai apatinė ir šoninė dalis lieka neapskrudusi (kurią dengia silikoninė forma), nors ir kišu į kepimo pabaigą visai į apačią. Kaip kepate, kad iš visų pusių kepinys gražiai apskrustų? Kepiau obuolių pyragą paprasčiausioje skardoje, nes nepatinka man neapskrudę/pabalę pyragai O jei silikone kepinu ilgiau, tai viršus labai nuskrunda, tada irgi negerai.
Kepu visa laik per viduri orkaites,nes kitaip gali avarija buti.Man apacia visa laika apskrudusi,nes dujine orkaite,tai pirma apacia ir skrunda.O vakareliuose,kur buna elektrines orkaites,tai jungiu is virsaus ir apacios,tai graziai apskrunda is abieju pusiu.Bulkutem dar ventiliatoriu ijungiu.Na dar baltu bulku nesu istraukus
Isigijau Tupperware ledu formeles ir norejau paklausti ar yra koks cinkelis juos naudojant? Pirma karta bandziau uzsaldyti naturalu jogurta, bet graziai isimti man kazkaip nesigauna - pagaliukas issitraukia atskirai, ledai lieka formeje, o jei siaip netaip juos atkibinu, tai pagaliukas vistiek nesilaiko (vaikui valgyt niekaip nesigauna, krenta ledas nuo pagaliuko vos tik palenkus ). Cia taip jau ir reiks vargti ar tik as nemoku siomis formelemis taisyklingai naudotis?
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 08, 10:30)
Isigijau Tupperware ledu formeles ir norejau paklausti ar yra koks cinkelis juos naudojant? Pirma karta bandziau uzsaldyti naturalu jogurta, bet graziai isimti man kazkaip nesigauna - pagaliukas issitraukia atskirai, ledai lieka formeje, o jei siaip netaip juos atkibinu, tai pagaliukas vistiek nesilaiko (vaikui valgyt niekaip nesigauna, krenta ledas nuo pagaliuko vos tik palenkus ). Cia taip jau ir reiks vargti ar tik as nemoku siomis formelemis taisyklingai naudotis?
Pagal aprašymą aš spėju, kad jie pas tave nepilnai užšaldyti Aš irgi šaldau ir jogurtą, ir sultis (bet dar šiek tiek pasaldau), pilu beveik pilnus, uždengiu gerai ir šaldau dažniausiai per naktį. Užšala gerai, išsiima gerai (po karštu vandenuku pakišk trumpam ir trauk), nekrenta, nebent labai ilgai valgysi, tai gali pradėti tirpti.
QUOTE(kregzde @ 2010 08 08, 12:57)
Pagal aprašymą aš spėju, kad jie pas tave nepilnai užšaldyti Aš irgi šaldau ir jogurtą, ir sultis (bet dar šiek tiek pasaldau), pilu beveik pilnus, uždengiu gerai ir šaldau dažniausiai per naktį. Užšala gerai, išsiima gerai (po karštu vandenuku pakišk trumpam ir trauk), nekrenta, nebent labai ilgai valgysi, tai gali pradėti tirpti.
Aciu uz komentara . Gali buti, kad per trumpai palaikiau, nors jogurtas buvo gerai susales, bet laikiau tik keleta valandu, tai matyt, kad per trumpai .
QUOTE(kregzde @ 2010 08 08, 08:59)
Kokią orkaitės programą naudoji? Nors dabar kai pagalvoju, mano obuolių pyragai irgi būna ne apskrudę bet iškepę
Vis dar pilnam komplekte?
kas del ledu, man ir buvo kad pagaliukas iskrisdavo, tai ir klausiau patarimo, tai reik ilgiau pasaldyt, kai ilgiau pasaldai nekrenta, tada biski pakisi po situ vandenuku ir trauki lauk, viskas super buna