Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

O jie šaldymui tinka?

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2010 08 07, 17:27)
O jie šaldymui tinka?

Sveikutės  4u.gif

Tinka 4u.gif
Atsakyti
Na, zinokit, mielosios..
Apturejau situacija...
Reikejo issispaust citrinas.. Bet namuose, virtuveje , pradingo elektra (gal vasariskos isdaigos)... ir tamsoje neradau paprasciausios , rankines citrusiniu vaisiu spaustuves...
Reikejo isspaust citrinu sultis konservuojant cukinijas...
Bet zinau, kur yra TW Ouick Chef I*III biggrin.gif
Tai griebiausi jo smile.gif
Bet, zinokit, atvirai pasakius, truputi nusivyliau..
Pavargau nerealiai... blush2.gif
Paprastas mazas 5 citrinukes susmulkinau sunkiai.. .
Esu tokia pat TW ligone... bet....
Atsakyti
QUOTE(Adlozi @ 2010 08 07, 22:17)
Na, zinokit, mielosios..
Apturejau situacija...
Reikejo issispaust citrinas.. Bet namuose, virtuveje , pradingo elektra (gal vasariskos isdaigos)... ir tamsoje neradau paprasciausios , rankines citrusiniu vaisiu spaustuves...
Reikejo isspaust citrinu sultis konservuojant cukinijas...
Bet zinau, kur yra TW Ouick Chef I*III  biggrin.gif
Tai griebiausi jo smile.gif
Bet, zinokit, atvirai pasakius, truputi nusivyliau..
Pavargau nerealiai... blush2.gif
Paprastas mazas 5 citrinukes susmulkinau sunkiai.. .
Esu tokia pat TW ligone... bet....

Jokiu citrusininiu vaisiu,net nebuc sugalvojus su juo smulkint biggrin.gif .Bulve,morka,kopustas tai be jokiu problemu mirksiukas.gif .Juk citrina yra ne tokia tvirta ir ji paslanki,tai speju,kad turejo tik apsivoliot tarp peiliuku .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 07 rugpjūčio 2010 - 20:53
Sveikutes,

aš ateinu pasigirt, kad varysiu i festivalį ir dar nemokamai thumbup.gif Tai naujienas jau žinosiu iš pirmų lūpų tongue.gif

Pas mus dabar paplitusi idėja, bet aš jos dar nebandžiau, bet manau thumbup.gif :
kadangi uogų nelabai yra šaldyt šiais metais, tai šaldom šaltibarščių ruošinius: sutarkuojam virtus burokėlius, agurkus, supjaustom svogūnlaiškius ir krapiukus ir tą masę į šaldiklį. Žiemą ištrauki iš šaldiklio, truputį atlaidini ir kefyriuko tik bereikia užpilt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 08 08, 07:28)
Sveikutes,

aš ateinu pasigirt, kad varysiu i festivalį ir dar nemokamai thumbup.gif Tai naujienas jau žinosiu iš pirmų lūpų tongue.gif

Pas mus dabar paplitusi idėja, bet aš jos dar nebandžiau, bet manau  thumbup.gif :
kadangi uogų nelabai yra šaldyt šiais metais, tai šaldom šaltibarščių ruošinius: sutarkuojam virtus burokėlius, agurkus, supjaustom svogūnlaiškius ir krapiukus ir tą masę į šaldiklį. Žiemą ištrauki iš šaldiklio, truputį atlaidini ir kefyriuko tik bereikia užpilt ax.gif

sveikinu thumbup.gif

Idėja gal ir gera, bet tau žiemą norisi šaltibarščių? Na nebent kokias dvi porcijas taip pasiruošti ax.gif , bet mano šaldiklyje jau nėra vietos doh.gif

Mergičkos, kai kepu silikone ką nors, tai apatinė ir šoninė dalis lieka neapskrudusi (kurią dengia silikoninė forma), nors ir kišu į kepimo pabaigą visai į apačią. Kaip kepate, kad iš visų pusių kepinys gražiai apskrustų? Kepiau obuolių pyragą paprasčiausioje skardoje, nes nepatinka man neapskrudę/pabalę pyragai doh.gif O jei silikone kepinu ilgiau, tai viršus labai nuskrunda, tada irgi negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 08 rugpjūčio 2010 - 08:00
QUOTE(kregzde @ 2010 08 08, 09:59)
Idėja gal ir gera, bet tau žiemą norisi šaltibarščių? Na nebent kokias dvi porcijas taip pasiruošti  ax.gif  , bet mano šaldiklyje jau nėra vietos  doh.gif

Mergičkos, kai kepu silikone ką nors, tai apatinė ir šoninė dalis lieka neapskrudusi (kurią dengia silikoninė forma), nors ir kišu į kepimo pabaigą visai į apačią. Kaip kepate, kad iš visų pusių kepinys gražiai apskrustų? Kepiau obuolių pyragą paprasčiausioje skardoje, nes nepatinka man neapskrudę/pabalę pyragai  doh.gif O jei silikone kepinu ilgiau, tai viršus labai nuskrunda, tada irgi negerai.

Kepu visa laik per viduri orkaites,nes kitaip gali avarija buti.Man apacia visa laika apskrudusi,nes dujine orkaite,tai pirma apacia ir skrunda.O vakareliuose,kur buna elektrines orkaites,tai jungiu is virsaus ir apacios,tai graziai apskrunda is abieju pusiu.Bulkutem dar ventiliatoriu ijungiu.Na dar baltu bulku nesu istraukus biggrin.gif
Atsakyti
Isigijau Tupperware ledu formeles ir norejau paklausti ar yra koks cinkelis juos naudojant? g.gif Pirma karta bandziau uzsaldyti naturalu jogurta, bet graziai isimti man kazkaip nesigauna - pagaliukas issitraukia atskirai, ledai lieka formeje, o jei siaip netaip juos atkibinu, tai pagaliukas vistiek nesilaiko (vaikui valgyt niekaip nesigauna, krenta ledas nuo pagaliuko vos tik palenkus doh.gif ). Cia taip jau ir reiks vargti ar tik as nemoku siomis formelemis taisyklingai naudotis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 08, 10:30)
Isigijau Tupperware ledu formeles ir norejau paklausti ar yra koks cinkelis juos naudojant? g.gif  Pirma karta bandziau uzsaldyti naturalu jogurta, bet graziai isimti man kazkaip nesigauna - pagaliukas issitraukia atskirai, ledai lieka formeje, o jei siaip netaip juos atkibinu, tai pagaliukas vistiek nesilaiko (vaikui valgyt niekaip nesigauna, krenta ledas nuo pagaliuko vos tik palenkus doh.gif ). Cia taip jau ir reiks vargti ar tik as nemoku siomis formelemis taisyklingai naudotis? blush2.gif

Pagal aprašymą aš spėju, kad jie pas tave nepilnai užšaldyti g.gif Aš irgi šaldau ir jogurtą, ir sultis (bet dar šiek tiek pasaldau), pilu beveik pilnus, uždengiu gerai ir šaldau dažniausiai per naktį. Užšala gerai, išsiima gerai (po karštu vandenuku pakišk trumpam ir trauk), nekrenta, nebent labai ilgai valgysi, tai gali pradėti tirpti.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 08, 12:57)
Pagal aprašymą aš spėju, kad jie pas tave nepilnai užšaldyti  g.gif  Aš irgi šaldau ir jogurtą, ir sultis (bet dar šiek tiek pasaldau), pilu beveik pilnus, uždengiu gerai ir šaldau dažniausiai per naktį. Užšala gerai, išsiima gerai (po karštu vandenuku pakišk trumpam ir trauk), nekrenta, nebent labai ilgai valgysi, tai gali pradėti tirpti.

Aciu uz komentara 4u.gif . Gali buti, kad per trumpai palaikiau, nors jogurtas buvo gerai susales, bet laikiau tik keleta valandu, tai matyt, kad per trumpai ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 08, 08:59)
Mergičkos, kai kepu silikone ką nors, tai apatinė ir šoninė dalis lieka neapskrudusi (kurią dengia silikoninė forma), nors ir kišu į kepimo pabaigą visai į apačią. Kaip kepate, kad iš visų pusių kepinys gražiai apskrustų? Kepiau obuolių pyragą paprasčiausioje skardoje, nes nepatinka man neapskrudę/pabalę pyragai  doh.gif O jei silikone kepinu ilgiau, tai viršus labai nuskrunda, tada irgi negerai.

Kokią orkaitės programą naudoji? Nors dabar kai pagalvoju, mano obuolių pyragai irgi būna ne apskrudę bet iškepę biggrin.gif
Vis dar pilnam komplekte? ax.gif
Atsakyti
kas del ledu, man ir buvo kad pagaliukas iskrisdavo, tai ir klausiau patarimo, tai reik ilgiau pasaldyt, kai ilgiau pasaldai nekrenta, tada biski pakisi po situ vandenuku ir trauki lauk, viskas super buna mirksiukas.gif
Atsakyti