Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

o dar bus kokia akcija ledu saukstui, ar jau nebe, gal zinot, nes dabar maciau kaip minimali akcijike yra, bet labai jau menka, keli tik litukai g.gif , nors pas kaimynus net 23 proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 06, 11:11)
Ar aš klystu, bet jis neskaitomas sandarus. Šiaip tik panos rašė, kad jei nevartysi visom madom, tai neišbėgs, bet ne sandarus. Pataisykite, jei klystu  4u.gif

klausimas apie axtra plius ar apie salotu nauja inda?
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 08 06, 13:22)
klausimas apie axtra plius ar apie salotu nauja inda?

Apie Extra plius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 08 06, 14:45)
Apie Extra plius  4u.gif

jie sandarus. nusiskundimu niekad nera buve nuo naudotoju. si men. tikrai yra geros nuolaidos keletui skirtingu talpu sios linijos indams smile.gif . geresniu indu sildymui mikrobangeje tw gal ir nera buve.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 08 06, 11:33)
Uzsidaro jis tampriai, isbegti gali tik per silikonini rutuliuka biggrin.gif

Na pati apvertus nelaikiau,bet is seno man reklamavo,kad neisbega per ta ventiliavimo anga.Gal kas dabar vietoj prie saves turi exstra pliusa ir gali patikrinti?Isrimto isbega ar ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 06, 13:39)
o dar bus kokia akcija ledu saukstui, ar jau nebe, gal zinot, nes dabar maciau kaip minimali akcijike yra, bet labai jau menka, keli tik litukai  g.gif , nors pas kaimynus net 23 proc  g.gif

Pas kokius kaimynus? unsure.gif
As tai pirkau visa kaina,nes man labai jo reikejo,o po savaites akcija pamaciau mirksiukas.gif .Bet del tu keliu lituku nenusiminiau.Dabar tik su juo gerai arbuza issiskobiu ar kai reik apvalia cukinija idaryt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 06 rugpjūčio 2010 - 16:28
Ka tik isbandziau extra plius'a: pripyliau vandens ir gerai papurciau - nebega, net nelasa. lotuliukas.gif
Na zinoma, jei silikoniukas pasistumtu i sona tai jau isbegtu, bet gi nemakaluojam rankiniu nesdamos kaip viesulai biggrin.gif
Atsakyti

i 
Tema sutvarkyta. Komercinių skelbimų netoleruosim. Jie bus trinami.
Taip pat noriu pasakyt, kad tema nėra skirta plepalams, nekelkite jos balionėliais, žinutėm;)
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 06, 18:24)
Na pati apvertus nelaikiau,bet is seno man reklamavo,kad neisbega per ta ventiliavimo anga.Gal kas dabar vietoj prie saves turi exstra pliusa ir gali patikrinti?Isrimto isbega ar ne?  g.gif
Papildyta:

Pas kokius kaimynus?  unsure.gif
As tai pirkau visa kaina,nes man labai jo reikejo,o po savaites akcija pamaciau  mirksiukas.gif  .Bet del tu keliu lituku nenusiminiau.Dabar tik su juo gerai arbuza issiskobiu ar kai reik apvalia cukinija idaryt  thumbup.gif

pas musu latviukus, jauciu fainiai gaunasi su tuo saukstu arbuzas, o kaip panaudoji cukinijai idaryt g.gif , o seip kam dar panaudojat ta sauksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 08 06, 21:27)
pas musu latviukus, jauciu fainiai gaunasi su tuo saukstu arbuzas, o kaip panaudoji cukinijai idaryt  g.gif , o seip kam dar panaudojat ta sauksta  ax.gif

Na su tuo saukstu lengva isskobti.O tada troskinimui galima i vidu det be le ka mirksiukas.gif
Dar kai kas sake,kad gerai saldytas uogas imt,nereik saukstu lankstyt.Na,bet kai tos uogos birios,tai nereik nieko.
http://www.youtube.c...h?v=ZlvyiSZNxFY Cia dar linksmas filmukas. 4u.gif
Papildyta:
Va cia tai grozis http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
gal kuri turite indelius, kuriuos dabar siūlo svečiams už 5,-, jei užsisako daugiau nei už 60,-? Kokie jų dangteliai? Ar lankstūs kaip trio, ar tvirtesni kaip Samba?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 07, 09:13)
gal kuri turite indelius, kuriuos dabar siūlo svečiams už 5,-, jei užsisako daugiau nei už 60,-? Kokie jų dangteliai? Ar lankstūs kaip trio, ar tvirtesni kaip Samba?

Man atrodo tokie tvirtesni, kaip trio, bet lankstesni už Samba. Labai maloniai dangstinėjasi, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 08 07, 10:26)
Man atrodo tokie tvirtesni, kaip trio, bet lankstesni už Samba. Labai maloniai dangstinėjasi, patiko smile.gif

As ten prieskonius laikau smile.gif
Atsakyti