Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2010 08 04, 07:28)
ar kas turit  indą “Salotos kelyje” (kur dabar yra už  69 Lt. )? Kokio dydžio? Ar verta pirkti?

Šiandien gavau šį indą - labai patiko 4u.gif
Jis nėra toks griozdiškas, kaip paveikslėlyje. Drąsiai galima dėti vyrui į darbą pietus thumbup.gif Man dydis labiausiai atitinka pavaizduotą šiame paveikslėlyje:
user posted image
Dar labai patiko mažasis indelis wub.gif Jis sugraduotas 15 ml, 30 ml, 45 ml ir 60 ml thumbup.gif - galima panaudoti kaip matuoklį konservuojant, kepant pyragus ar verdant thumbup.gif
user posted image
Ir įrankiukai patiko - gana aštrūs, gerai pjauna ax.gif Pavalgius galima sumesti į indą - telpa thumbup.gif Labai patogu - neišsitepa rankinė ar kokia tašė, kurioje nešiesi valgyt smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 05 rugpjūčio 2010 - 12:11
QUOTE(Asese @ 2010 08 05, 14:07)
Šiandien gavau šį indą - labai patiko  4u.gif
Jis nėra toks griozdiškas, kaip paveikslėlyje. Drąsiai galima dėti vyrui į darbą pietus  thumbup.gif  Man dydis labiausiai atitinka pavaizduotą šiame paveikslėlyje:
user posted image
Dar labai patiko mažasis indelis  wub.gif  Jis sugraduotas 15 ml, 30 ml, 45 ml ir 60 ml  thumbup.gif  - galima panaudoti kaip matuoklį konservuojant, kepant pyragus ar verdant  thumbup.gif
user posted image
Ir įrankiukai patiko - gana aštrūs, gerai pjauna  ax.gif  Pavalgius galima sumesti į indą - telpa  thumbup.gif  Labai patogu - neišsitepa rankinė ar kokia tašė, kurioje nešiesi valgyt  smile.gif
user posted image

siaip, visos sudedamosios dalys is seniai gerai zinomu indu verysad.gif , tik dangtis naujiena. pats dubuo tai senasis "visada sviezia", indelis tai "nykstukas", irankiai is kelioninio rinkinio. kam reikia, tas dziaugsis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 08 05, 13:35)
siaip, visos sudedamosios dalys is seniai gerai zinomu indu  verysad.gif , tik dangtis naujiena. pats dubuo tai senasis "visada sviezia", indelis tai "nykstukas", irankiai is kelioninio rinkinio. kam reikia, tas dziaugsis  smile.gif .

Mažasis indelis tikrai ne kaip nykštukas schmoll.gif : ir dangtelis skiriasi, ir paties indelio plastikas storesnis, ir sugraduotas aiškiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 08 05, 14:38)
Mažasis indelis tikrai ne kaip nykštukas schmoll.gif : ir dangtelis skiriasi, ir paties indelio plastikas storesnis, ir sugraduotas aiškiai  4u.gif

as jo nepeikiu. tai mano ispudziai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 08 05, 14:07)
Šiandien gavau šį indą - labai patiko  4u.gif
Jis nėra toks griozdiškas, kaip paveikslėlyje. Drąsiai galima dėti vyrui į darbą pietus  thumbup.gif  Man dydis labiausiai atitinka pavaizduotą šiame paveikslėlyje:
user posted image
Dar labai patiko mažasis indelis  wub.gif  Jis sugraduotas 15 ml, 30 ml, 45 ml ir 60 ml  thumbup.gif  - galima panaudoti kaip matuoklį konservuojant, kepant pyragus ar verdant  thumbup.gif
user posted image
Ir įrankiukai patiko - gana aštrūs, gerai pjauna  ax.gif  Pavalgius galima sumesti į indą - telpa  thumbup.gif  Labai patogu - neišsitepa rankinė ar kokia tašė, kurioje nešiesi valgyt  smile.gif
user posted image

Cia toks indukas man atrodo ne tik salotom,bet ir karstiem patiekalam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 05, 21:42)
Cia toks indukas man atrodo ne tik salotom,bet ir karstiem patiekalam  g.gif

bet šildyti jame negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 05, 22:45)
bet šildyti jame negalima? g.gif

Sildyt manau reik su tam skirtais indais,nes jei kas nutiktu,garantija negaliotu mirksiukas.gif
Jei norint sildyti,tai kaip tik dabar pasirodes extra pliusas 1.9l. uz 75lt smile.gif
Galima ir issinesti,neissipils,neisbegs niekas,nes yra sandarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 05 rugpjūčio 2010 - 21:06
Man tas salotų indelis tai thumbup.gif , tik jau neturiu kur dėti doh.gif . Su savo norais jau atsargiai pradėjau mirksiukas.gif

Gal kas žino plačiau apie tai ko nebebus naujame kataloge 4u.gif . Aš žinau tik apie vieną - ledų šaukštą. Kas dar ?

Ir kada bus naujas katalogas mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 05, 21:02)
Sildyt manau reik su tam skirtais indais,nes jei kas nutiktu,garantija negaliotu  mirksiukas.gif
Jei norint sildyti,tai kaip tik dabar pasirodes extra pliusas 1.9l. uz 75lt  smile.gif
Galima ir issinesti,neissipils,neisbegs niekas,nes yra sandarus  smile.gif

Ar aš klystu, bet jis neskaitomas sandarus. Šiaip tik panos rašė, kad jei nevartysi visom madom, tai neišbėgs, bet ne sandarus. Pataisykite, jei klystu 4u.gif
Atsakyti
Uzsidaro jis tampriai, isbegti gali tik per silikonini rutuliuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 08 06, 09:45)

Gal kas žino plačiau apie tai ko nebebus naujame kataloge  4u.gif . Aš žinau tik apie vieną - ledų šaukštą.  Kas dar ?

Ir kada bus naujas katalogas  mirksiukas.gif ?

mane ir domina šie klausimai. Atsiliepkit žinovės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 06, 10:36)
mane ir domina šie klausimai. Atsiliepkit žinovės mirksiukas.gif

nebebus :
1. ledų šaukštas
2. piešimo studija

Kas toliau?
Atsakyti