Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Kaip ramu cia unsure.gif .O as kai ka radau.Dar sio daigciuko mes nei mate,nei regeje,bet jau reklama yra wub.gif

http://www.twjurmala...-steam-it-12121
Atsakyti
Ale tipo greitpuodis!? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 08 03, 19:15)
Ale tipo greitpuodis!? 4u.gif

Gal greičiau garų puodas g.gif
Atsakyti
kažkuri buvo klausiusi kiek išbūna FridgeSmarte agurkai. tai pas mane savaitę išsilaikė puikiai. Jei ne pati būčiau išbandžius-nepatikėčiau.
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2010 08 03, 22:09)
kiek suprantu žemietės esam, vos ne kaimynės smile.gif , aš iš antazavės sunglasses2.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Gal kas gali papasakoti smulkiau apie sluostes?Ar didzioji sluoste tiktu langam blizginti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 03, 19:06)
Kaip ramu cia  unsure.gif  .O as kai ka radau.Dar sio daigciuko mes nei mate,nei regeje,bet jau reklama yra  wub.gif

http://www.twjurmala...-steam-it-12121

O,ka tik isejo is kalbos su kolege,kad si daigciuka bus galima uzsidirbti.Tai reik laukt naujienu mirksiukas.gif
O po to matyt pasirodys ir prekyboj cool.gif
Atsakyti
ar kas turit indą “Salotos kelyje” (kur dabar yra už 69 Lt. )? Kokio dydžio? Ar verta pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 08 04, 00:19)
bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Gal kas gali papasakoti smulkiau apie sluostes?Ar didzioji sluoste tiktu langam blizginti?  g.gif
Papildyta:

O,ka tik isejo is kalbos su kolege,kad si daigciuka bus galima uzsidirbti.Tai reik laukt naujienu  mirksiukas.gif 
O po to matyt pasirodys ir prekyboj  cool.gif

visos sluostes man pasirode per brangios, nors klientes isigijo keleta. ju atsiliepimu dar nezinau, bet pati isigijau norwex, nes tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 04, 07:28)
ar kas turit  indą “Salotos kelyje” (kur dabar yra už  69 Lt. )? Kokio dydžio? Ar verta pirkti?

Pats indas 1,5 l talpos 4u.gif
Filmukas mane gundo įsigyti ax.gif
Filmukas
Atsakyti

Gal kas gali papasakoti smulkiau apie sluostes?Ar didzioji sluoste tiktu langam blizginti? g.gif
Papildyta:

Čia yra info apie šluostes

http://www.tvarkosli...nt01returnid=62

Aš tai įsigijau grindims plauti, man tai thumbup.gif . Nepalieka ruožų vandens, greitai džūsta.

Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 08 04, 08:24)
Pats indas 1,5 l talpos  4u.gif
Filmukas mane gundo įsigyti  ax.gif
Filmukas

Ačiū 4u.gif pažiūrėjau-mane ir gundo. ar gerai supratau, kad dangtis gali tikti ir kitiems indams?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 04, 15:05)
Ačiū 4u.gif pažiūrėjau-mane ir gundo. ar gerai supratau, kad dangtis gali tikti ir kitiems indams?

Dangtis tinka visada sviezia indui 4u.gif Jis tik zemesnis uz ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2010 07 22, 12:10)
Gal galit "apšviesti" apie TW želė žiedus? Jie būna skirtingi? Kiek bandau googlinti tai visai nebesuprantu.
Jei pvz iš senesnių, tai kuo skiriasi mažasis nuo didžiojo? Ar žiedo spalvos (baltas, geltonas, violetinis) nurodo kažkokius jų skirtumus?
Gal ir žioplai čia priklausinėjau, bet visai nežinau skirtumų  ax.gif

pati turiu tupperware 4 skirtingu talpu ir dizaino zele formu. buvo pardavime pas mus ir penkto dizaino, bet tik lb. seniai. siuo metu prekiaujama tik 1 dizainu, kuris yra kataloge ( tai ziedo forma 1,5 l talpos ir galimybe padaryti pilna torta, tuomet butu apie 2 l talpos ), o kt. prekiu nebent galima isigyti naudotas ar is asmeniniu rezervu, ar atveztiniu is kt. saliu.
Atsakyti