Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

o pvz TW indus galima plauti indaplovej?

o dar apie zieda- pabandziau jau mazaji. Niekaip nesuprantu kame to plastmasinio bliudo stebuklas, ale tikrai stebuklingai gaunasi biggrin.gif

gal kam nusibodo ar nenaudojat TW didziojo ziedo ir norit parduoti? arba siaip uz gera kaina pasiulytumet? ax.gif

Beje ta didiji zieda jau galima padaryti ir su sklyle ir be jos patiekala? Kokios tiksliai dalys ten ieina?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 07 30, 22:24)
o pvz TW indus galima plauti indaplovej?

o dar apie zieda- pabandziau jau mazaji. Niekaip nesuprantu kame to plastmasinio bliudo stebuklas, ale tikrai stebuklingai gaunasi  biggrin.gif

gal kam nusibodo ar nenaudojat TW didziojo ziedo ir norit parduoti? arba siaip uz gera kaina pasiulytumet?  ax.gif

Beje ta didiji zieda jau galima padaryti ir su sklyle ir be jos patiekala? Kokios tiksliai dalys ten ieina?

didesne dali plauti indaploveje galima ( zenkliukais buna pazymeta paprastai ).

turiu ju 4 skirtingu dydziu, dizainu zele formas - visos puikios : ).

dizdiausios formas sudeti papilde tik dar vienas mazas dangtelis, kuris gali buti naudojamas, kaip maza lekstute : ). tokiau visos dalys senos.

Atsakyti
Darant saltiena aliejumi zele ziedo galima netepti, isciuozia kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutės, kas gali man patarti ką naudingo galima nuveikti su mini Quick Chef? Kažkaip nieko protingo su juo nenuveikiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2010 07 31, 22:11)
Sveikutės, kas gali man patarti ką naudingo galima nuveikti su mini Quick Chef? Kažkaip nieko protingo su juo nenuveikiu verysad.gif

Kai reik nedidelio kiekio,kokiam padazui ar sriubai, svoguna susmulkint,tada ji issitraukiu.Bet kai didesnis kiekis,tada dideli maluneli imu.
Tai ir agituoju,geriau dvigubai daugiau sumoket,bet turet daugiafunkcini daigciuka mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa,vos nenukritau mega_shok.gif Maximon nuejus.Pamaciau analoga Tw Salotos kelyje lotuliukas.gif
Paimiau i rankas.Tai kaip jauciasi kur "siltas"daigtas ir kur saltas melamininis indas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 31 liepos 2010 - 20:38
QUOTE(2Ditute @ 2010 07 31, 21:11)

Mini QC naudoju nedideliam kiekiui svogūnų smulkinti ir Guacamole daryti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 07 31, 21:48)
Mini QC naudoju nedideliam kiekiui svogūnų smulkinti ir Guacamole daryti.

Gal mano svogūnai netinka, kad man tokiais dideliais gabaliukais supjausto, kad neturiu kur aš jų dėti ax.gif O kas čia per stebuklas ,,Guacamole "?
Atsakyti
Tai gal biški ilgėliau pasukiokit chefiuką ir smulkiau supjaustys? Aš naudoju tą su virvute, tai man labai smulkiai supjausto thumbup.gif Ir uogas smulkinu juo, ir vaikui kartais košytei bulves ir mėsą pasmulkinu thumbup.gif Žodžiu smulkinu daug ką, nedideliais kiekiais kai reik mirksiukas.gif Man kažkodėl miniukas geresnis nei didelis chefas... Stovi nenaudojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2010 07 31, 22:28)
Gal mano svogūnai netinka, kad man tokiais dideliais gabaliukais supjausto, kad neturiu kur aš jų dėti ax.gif O kas čia per stebuklas ,,Guacamole "?

Visi svogūnai tinka, tik reikia ilgėliau pasukti, ir sukant arba rankomis pliaukštelėti per dangtelį, arba lengvai visą QC trinktelėti į stalą.
Guacamole - meksikietiškas padažas. Avokadas, česnakas, druska, citrina ir prieskoniai. Naudonamas kaip užtepėlė ant skrudintos duonos, arba su tortilijomis, nachos.
Atsakyti
Viską smulkinu ko reikia nedideliems kiekiams: svogūnai (galima ir iki košės susismulkinti), šlapenkė, žalumynai, obuoliukai (mėgstu į blynus įsidėti) ir pan. Aš ir dabar su miniuku draugauju daug dažnmiau nei su didžiuoju. Čia pasirodo kiek šeimininkių, tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 01, 07:17)
Viską smulkinu ko reikia nedideliems kiekiams: svogūnai (galima ir iki košės susismulkinti), šlapenkė, žalumynai, obuoliukai (mėgstu į blynus įsidėti) ir pan. Aš ir dabar su miniuku draugauju daug dažnmiau nei su didžiuoju. Čia pasirodo kiek šeimininkių, tiek nuomonių  4u.gif

Ačiū už patarimus smile.gif , bandysiu ir aš su juo susidraugauti, nes jau ruošiausi giliai į spintelę paslėpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2010 08 01, 08:48)
Ačiū už patarimus smile.gif , bandysiu ir aš su juo susidraugauti, nes jau ruošiausi giliai į spintelę paslėpti biggrin.gif

As riesutus dar smulkinu jeigu reikia, ka nors apiberti smulkintais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 01 rugpjūčio 2010 - 08:05