O aš vieną savo B2B dubenį įdarbinau kaip duoninę, dabar duonytė ilgai minkšta išlieka
Sveikos
kas turit ledu saukstus tai su juo eina padaryt grazu rutuliuka? Vertas jis demesio ar nelabai?
kas turit ledu saukstus tai su juo eina padaryt grazu rutuliuka? Vertas jis demesio ar nelabai?
QUOTE(Dolli_ @ 2010 07 28, 23:41)
Sveikos
Man tai jis net labai vertas eina ir rutuliukus padaryt, ir nepamainomas dalykas kabinant šaldytas uogas (nebereikia lankstyt nei peilių, nei šaukštų ). Jis toks labai sunkus, rimtas daikčiukas
Darbinu savo 2 litrų Samba ąsotį Darau namie Nestea Vyras ją mėgsta, tai dabar super: pigu ir be konservantų, o ir bambalių plastmasinių neperkame (žalia arbata, citrina ir cukrus, o tada į šaldytuvą, ant durelių).
QUOTE(Dusetelle @ 2010 07 23, 22:10)
Aha,ir man idomu .O gal kas zino,ar jie dar per si vasaros sezona pasirodys?
ju yra ir dabar tiek 800 ml, tiek 1,3 l talpos ispardavimuose. prasau, isigykite pas savo demonstruotojas : ).
Manau, kad man reiks įsigyti dar vieną didžiųjų Condiserve rinkinį
Dabar laikau litrinuke aliejų paprastą , 600 ml - alybvuogių aliejų , induke su šaukšteliu - tirpią kavą , o 200 ml turiu du: viename druska (labai gerai byra iš jo ), kitame - sojos padažas
Dar reikia sirupams - nes vaikai pamėgo plakti kokteilius su aviečių, braškių sirupais ir acto norėčiau pasigaminti su prieskoninėm žolelėm
Dabar laikau litrinuke aliejų paprastą , 600 ml - alybvuogių aliejų , induke su šaukšteliu - tirpią kavą , o 200 ml turiu du: viename druska (labai gerai byra iš jo ), kitame - sojos padažas
Dar reikia sirupams - nes vaikai pamėgo plakti kokteilius su aviečių, braškių sirupais ir acto norėčiau pasigaminti su prieskoninėm žolelėm
sakykit kai darot zele i zeles zieda, tai pvz sudedu uogas, uzpilu isbrinkinta zele ir sustingdinu. o kaip issima? reikia pvz pasildyti truputi ta indeli?
ir su saltiena kaip?
ir su saltiena kaip?
QUOTE(Dolli_ @ 2010 07 29, 01:44)
dekui, tada reiks ji uzsifundyt
Aha,tik nepamirsk,pries kociojant rutuliukus,palaikyt sauksta karstam vandeny,tada lengvai slysta
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 07 29, 17:02)
ju yra ir dabar tiek 800 ml, tiek 1,3 l talpos ispardavimuose. prasau, isigykite pas savo demonstruotojas : ).
Tai as turejau omeny apie saltkrepsi
Esu pati demonstruotoja,bet senai susirinkime esu buvus,tai gal jame ka leptelejo uzbegant i prieki
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2010 07 29, 22:33)
sakykit kai darot zele i zeles zieda, tai pvz sudedu uogas, uzpilu isbrinkinta zele ir sustingdinu. o kaip issima? reikia pvz pasildyti truputi ta indeli?
ir su saltiena kaip?
ir su saltiena kaip?
Nieko nereikia sildyti.Viskas graziai iskrenta
QUOTE(Dusetelle @ 2010 07 29, 23:45)
Nieko nereikia sildyti.Viskas graziai iskrenta
taip paprastai?! tiesiog apverti ir iskrenta
Siandien eisiu pabandyti, kol kas itartinai man atrodo
QUOTE(Elzė @ 2010 07 30, 09:40)
taip paprastai?! tiesiog apverti ir iskrenta
Praplauni vandenuku formą ir patepi plonu sluoksniuku aliejumi, tada pilk ką ruošiesi stingdinti, kai sustings, nuimk didelį dangtelį, pakišk lėkštę ir apversk, atsargiai nuiminėk vidinį dangtelį. Turinys pats iščiuoš į lėkštę
QUOTE(kregzde @ 2010 07 30, 10:21)
Praplauni vandenuku formą ir patepi plonu sluoksniuku aliejumi, tada pilk ką ruošiesi stingdinti, kai sustings, nuimk didelį dangtelį, pakišk lėkštę ir apversk, atsargiai nuiminėk vidinį dangtelį. Turinys pats iščiuoš į lėkštę
O stingdant vaisinę žele formos vidų irgi aliejumi patept reikia?
QUOTE(Elzė @ 2010 07 29, 22:33)
ir su saltiena kaip?
ir su saltiena kaip?
nieko sildyti tikrai nereikia. kaip tik reikia pasaugoti forma ir skubant nesupilti karstos istirpusios zele ar saltienos, nes pasiduos minkstoji formos dalis ir forma bus nesandari, o tada jau indui garantija negalios. iskrenta lb. graziai, greitai ir be jokiu pastangu : ).
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2010 07 30, 20:41)
O stingdant vaisinę žele formos vidų irgi aliejumi patept reikia?
nesvarbu ka stingdant del viso pikto kaip sakant reiketu patepti aliejumi, nes po to, jei kas - bus lb. gaila kreivoko torciuko. as tepu visad. svarbiausia ne didieji sonai, o patys maziausi grioveliai, kampukai.