Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Vilmoska @ 2010 06 14, 11:32)
Labai tinka ir patinka  smile.gif  Mano mažoji tik šį buteliuką pripažino kažkodėl, kitų neėmė nors tu ką 
Jo matmenys:  Talpa 170 ml, Aukštis 10,5 cm, diametras 6,5 am

QUOTE(zuikispuikis @ 2010 06 14, 15:11)
na negaliu neparasyti  doh.gif

buteliukas superinis, vaikui patiko, bet... silikoninis snapelis stabiliai plysdavo (per metus maziausiai 5 kartus keitem, nes mazoji buvo pripratus ir kito nebeeme (veliau jau gailejaus,kad prie jo pripratinau). Jei yra galimybes keist tai tada tikrai geras  tongue.gif 

oi aciukas is issakyta info, tai reiks nupirkti savo zuikiui thumbup.gif , svarbu keicia, aisku geriau nereiktu keisti , man patiko kad silikoninis tas snapelis, ne plastmasinis, bet va matomai vaikai nukramto ji doh.gif

QUOTE(Asese @ 2010 06 14, 15:49)
Mano norai:

2. Dar vienas ledų formelių rinkinukas - šešių ledų karštą dieną mums permažai... Man labai skanu sutrintų braškių su cukrum ar kitų uogų ledai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
3. Condiserve didelis rinkinys: vis randu ką juose pilti  rolleyes.gif . Aliejus paprastas ir alyvuogių, sojų padažai, actas paprastas ir prabangesnis  tongue.gif , druska ir galiausiai indų ploviklis smile.gif O tame su šaukšteliu supyliau tirpią kavą - vyras geria, dabar jam nėra problemos rasti šaukštelį įsidėjimui  lotuliukas.gif

Tiesa, minkštąjį indelį su silikonine skylute vaikai nusavino gėrimui - labai jiems patiko gerti iš jo šiaudeliu, toks nedidelis, sandariai užsisuka  cool.gif . Dar geriau jiems nei Samba stiklinaitės smile.gif

cia gera ideja del tu braskiniu ledu, jauciu tikrai skanu thumbup.gif
del condiserve indelio su silikonine skylute cia liuks ideja thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 06 14, 09:58)
o as noreciau paklausti apie puodeli gerimams kur su silikoniniu snapeliu, kokia talpa, ar geras, ar apsimoka pirkti, ar patinka vaikuciams, ar jiems yra buve kada akciju ar nea ir neapsimoka lauk smile.gif

user posted image

Zinok nesukramto, o viduje jis truksta ir pradeda teketi skysciai. Bet kad vaikai ji labai myli, tai faktas thumbup.gif
As vakar irgi braskinius meskiukus padariau, mano vaikinas tokius labiausiai megsta wub.gif
O tie plombyriniai pas mane neprigijo schmoll.gif teko paciai valgyti, per riebus ir per saldus g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal kas zinote nuoroda,kur butu filmkas koks kaip naudoti bake-to-basics pjaustykle su apsauga g.gif
Atsakyti
gal galetumet pasidalint,kaip tuos braskinius ledus darot? tiesiog sutrinat su cukrum ir uzsaldot,ar kitaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 14, 15:46)
Zinok nesukramto, o viduje jis truksta ir pradeda teketi skysciai. Bet kad vaikai ji labai myli, tai faktas thumbup.gif

Mums tfu tfu tfu šitas snapinis laiko thumbup.gif ale buteliuko soskė suplyšo doh.gif kažin, keičia? g.gif
Atsakyti
Dėkui Assesei už temą, mano norų penketukas:

1. Puodas 3,6litro.
2. Puodas 1 litro.
3. Frigesmart didelių.
4. Dangtelių kraitelės.
5. Ledukų formelės.

Kažkaip ne labai ko reikia ax.gif O puodai kada nors, gal bus kokių nuolaidų, nes dabar per brangu.
Atsakyti
Mano norai:
1. serviravimo centras
2. silikoninis padėklas
3. sijoklis miltų ir cukraus pudros
4. ledų šaukštas
5. samba 4,3l ir 2,5l.
...ir dar viskas, kas oranžiniai ir žalsvi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 15, 19:34)
o aš laukiu kada galėsiu centriuką pačiupinėti smile.gif

Kurio tu cia lauki?
Karusele as turiu, o tas atviras g.gif
Taigi prisipirkote alegra centru, kiek jums ju reikia doh.gif
Man nereikia nei vieno schmoll.gif
Siandien parsinesiau pyrageliu formele pailgu ir mazu krepsiuku. Reikes isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 15, 17:52)
Mano norai:
1. serviravimo centras
2. silikoninis padėklas
3. sijoklis miltų ir cukraus pudros
4. ledų šaukštas5. samba 4,3l ir 2,5l.
...ir dar viskas, kas oranžiniai ir žalsvi blush2.gif

ot drauge doh.gif aciu kad priminei...taigi ledu sauksto ir as baisiausiai uzsimanius sia vasara doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 15, 20:24)
Kurio tu cia lauki?
Karusele as turiu, o tas atviras  g.gif
Taigi prisipirkote alegra centru, kiek jums ju reikia doh.gif
Man nereikia nei vieno schmoll.gif
Siandien parsinesiau pyrageliu formele pailgu ir mazu krepsiuku. Reikes isbandyti g.gif

Aš ir turiu allegra centrą, tai man kitų kaip ir nereikia ir taip pilnos spintelės TW doh.gif

Gwidita, turiu aš tą šaukštą, bet nemoku gražiai ledų išskobti blush2.gif
Atsakyti
rašėm norų penketukus, o gal dabar pasigirkime kas daugiausiai "dirba" pas mus virtuvėje? bigsmile.gif
mano darbininkų penketukas (tikslesnis būtų, jeigu reikėtų parašyti dešimtuką):
1. Samba ąsočiai (pienui).
2. Salotų centrifūga.
3. Šaldytuvo indeliai.
4. Optimum dėžutės.
5. FridgeSmart (rūkytai mėsai, daržovėms).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 16, 08:25)
rašėm norų penketukus, o gal dabar pasigirkime kas daugiausiai "dirba" pas mus virtuvėje? bigsmile.gif
mano darbininkų penketukas (tikslesnis būtų, jeigu reikėtų parašyti dešimtuką):
1. Samba ąsočiai (pienui).
2. Salotų centrifūga.
3. Šaldytuvo indeliai.
4. Optimum dėžutės.
5. FridgeSmart (rūkytai mėsai, daržovėms).

O kaip šaunu - ir dar su nuotrauka 4u.gif Reiks ir man saviškius darbininkus nufotkinti ax.gif
Samba ąsočiai irgi bus penketuke, antri, po didžiosios silikoninės mentelės thumbup.gif
Atsakyti